τι χρειάζεται για να γραφεί ένα παλιό παιγνίδι στη μορφή που θα παίξει στο ps4? Tόσο δύσκολο πια?
Άλλοτε είναι εύκολο άλλοτε είναι δύσκολο.
Αλλά πολλές φορές είναι ‛τσάμπα ο κόπος’, τα παλιά παίγνια δεν έχουν πάντα καλές πωλήσεις. Ειδικά εάν δεν κάνεις το επιπλέον, να ξανασχεδιάσεις σε μεγαλύτερη ανάλυση όλα τα γραφικά κ.ο.κ. που φυσικά αυξάνουν το κόστος.
άρα υπάρχει θέμα με την ανάλυση και τα γραφικά.
Απο την άλλη όμως κάποιος με ps3, έχοντας ήδη χειρότερα γραφικά, δεν θα το έβλεπε ως τσάμπα κόπο αλλά ώς συμβατότητα.
Για να μην αναφέρω τους πρωτόπειρους στο χώρο ή τους παιδικούς τίτλους που δεν πολυκαταλαβαίνεις αυτό το λόγο.
εμένα μου μοιάζει για hardcore gamers η όλη στρατηγική και σε κανα δύο χρόνια πουλάμε και στους υπόλοιπους.
Φαντασου ενα ομορφο Blue / Red light of death και θα περασουν πιο γρήγορα...![]()
που να σου καει το media player γκαντέμη!!! δεν μασάει το PS4 ρε!!!
ΥΓ Μόλις παρελαβα κι εγω
Ναι οντως εχει δουλεια και αλλη αρχιτεκτονικη το PS3 με το PS4,το μεν ειχε CELL και το αλλο ειναι PC,εξου και ενας απο τους λογους που δεν εχει backwards Compatabillity,το καλο με το PC ειναι οτι θα δουμε emu του σχετικα γρηγορα lol.
Kανας αλλος που πηρε το PS4 μπορει να δει απο τι ειναι Made,εμενα ειναι China και κατι λεγαν οτι θα υπαρχουν απο Japan μερια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.