Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Αλλος ενας εδω ,500gb σκληρος,Κillzone,2 κοντρολια και καμερα πακετο!

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

Τα παιγνίδια ήταν και για μένα ένας λόγος που δεν το προτίμησα!

τι χρειάζεται για να γραφεί ένα παλιό παιγνίδι στη μορφή που θα παίξει στο ps4? Tόσο δύσκολο πια?

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

τι χρειάζεται για να γραφεί ένα παλιό παιγνίδι στη μορφή που θα παίξει στο ps4? Tόσο δύσκολο πια?

Τελειως αλλα αρχετεκτονική.

Το PS 3 ειναι ''custom'' / cell.

To PS 4 ειναι ενα απλό PC.

Ναι το έχω καταλάβει αυτό. Μιλάω για την έκδοση των παιγνιδιών σε άλλη μορφή.
Παιγνίδια για pc υπάρχουν. Πόσο δύσκολο θα ήταν ένα απο τα παλιά παιγνίδια να ξαναεκδοθεί σε συμβατή με το ps4 έκδοση είναι η απορία μου.

edit
πχ το call of duty - ghosts με μια πρόχειρη ματιά βλέπω ότι υπάρχει για pc, ps3 και ps4...

Last edited:

Δεν ξερω αν εννοεις αυτο αλλα το τελευταιο Tomb Raider ξαναβγαινει τελη γεναρη στο PS4 με ολα τα καλουδια των γραφικων των PC.

Άλλοτε είναι εύκολο άλλοτε είναι δύσκολο.

Αλλά πολλές φορές είναι ‛τσάμπα ο κόπος’, τα παλιά παίγνια δεν έχουν πάντα καλές πωλήσεις. Ειδικά εάν δεν κάνεις το επιπλέον, να ξανασχεδιάσεις σε μεγαλύτερη ανάλυση όλα τα γραφικά κ.ο.κ. που φυσικά αυξάνουν το κόστος.

Aυτό εννοώ ακριβώς!

Η απορία μου είναι γιατί δεν έκαναν το ίδιο με περισσότερα παιγνίδια... ίσως και μια προσφορά ανταλλαγής παλαιού με νέο από την sony και τα καταστήματα για να υποστηρίξουν το προϊόν τους!

Εχει και η Σονυ καποια "ανταλλαγες παλιου με νεου" οπως και η ΜS,δεν θυμαμαι ποια ακριβως αλλα το τελευταιο Battelefront αν το χεις σε PS3 με 10 ευρω επιπλεον κατεβαζεις και την εκδοση του PS4,νομιζω και τo Assasin Creed το ιδιο.

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Άλλοτε είναι εύκολο άλλοτε είναι δύσκολο.

Αλλά πολλές φορές είναι ‛τσάμπα ο κόπος’, τα παλιά παίγνια δεν έχουν πάντα καλές πωλήσεις. Ειδικά εάν δεν κάνεις το επιπλέον, να ξανασχεδιάσεις σε μεγαλύτερη ανάλυση όλα τα γραφικά κ.ο.κ. που φυσικά αυξάνουν το κόστος.

άρα υπάρχει θέμα με την ανάλυση και τα γραφικά.
Απο την άλλη όμως κάποιος με ps3, έχοντας ήδη χειρότερα γραφικά, δεν θα το έβλεπε ως τσάμπα κόπο αλλά ώς συμβατότητα.
Για να μην αναφέρω τους πρωτόπειρους στο χώρο ή τους παιδικούς τίτλους που δεν πολυκαταλαβαίνεις αυτό το λόγο.

εμένα μου μοιάζει για hardcore gamers η όλη στρατηγική και σε κανα δύο χρόνια πουλάμε και στους υπόλοιπους.

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

άρα υπάρχει θέμα με την ανάλυση και τα γραφικά.
Απο την άλλη όμως κάποιος με ps3, έχοντας ήδη χειρότερα γραφικά, δεν θα το έβλεπε ως τσάμπα κόπο αλλά ώς συμβατότητα.
Για να μην αναφέρω τους πρωτόπειρους στο χώρο ή τους παιδικούς τίτλους που δεν πολυκαταλαβαίνεις αυτό το λόγο.

εμένα μου μοιάζει για hardcore gamers η όλη στρατηγική και σε κανα δύο χρόνια πουλάμε και στους υπόλοιπους.

Τεσπα πριν το πάμε μακριά σου ξαναλέω ότι δεν είναι πάντα εύκολο και δε βγαίνουν πάντα τα λεφτά…. Business case …

Κατάλαβα Τάσο :a0210:, απλά λέω ότι παροδικά χάνουν κάποιους πελάτες έτσι.

Ναι οντως εχει δουλεια και αλλη αρχιτεκτονικη το PS3 με το PS4,το μεν ειχε CELL και το αλλο ειναι PC,εξου και ενας απο τους λογους που δεν εχει backwards Compatabillity,το καλο με το PC ειναι οτι θα δουμε emu του σχετικα γρηγορα lol.
Kανας αλλος που πηρε το PS4 μπορει να δει απο τι ειναι Made,εμενα ειναι China και κατι λεγαν οτι θα υπαρχουν απο Japan μερια.

Ναι ,ισως Ωχ ισως να μην τρεχει τιποτα,απο την αλλη τι δεν φτιαχνεται στην China σημερα,lol.
Aπο Iphone μεχρι τα Armani.

Εχω την αισθηση οτι τα παιχνίδια πλεον ειναι ''αναλώσιμα'' (και αυτο λογω της μορφής τους - εντελως ''επιφανειακα'' πλεον) οποτε κανεις μαλλον δεν θα ασχοληθει με παλιό τιτλο.

Εξ' ου και δεν ασχολούνται για remasters παλιων.

Δεν ειναι τυχαιο νομίζω ότι remasters γινονται σχετικα συχνα πλεον σε παλια PC adventure games (που χαν ''ζουμι''...δεν ειναι σαν τις σημερινές ''σάχλες''...)

ΥΓ Μόλις παρελαβα κι εγω

ΥΓ 2 Made in China

Φαντασου ενα ομορφο Blue / Red light of death και θα περασουν πιο γρήγορα...:p

που να σου καει το media player γκαντέμη!!! δεν μασάει το PS4 ρε!!!

Ναι οντως εχει δουλεια και αλλη αρχιτεκτονικη το PS3 με το PS4,το μεν ειχε CELL και το αλλο ειναι PC,εξου και ενας απο τους λογους που δεν εχει backwards Compatabillity,το καλο με το PC ειναι οτι θα δουμε emu του σχετικα γρηγορα lol.
Kανας αλλος που πηρε το PS4 μπορει να δει απο τι ειναι Made,εμενα ειναι China και κατι λεγαν οτι θα υπαρχουν απο Japan μερια.

1004A FOX και εμένα / made in china - FOXCON

Το'χε προπαραγγειλει κανεις,εγω μαθημενος με το πανικο του PS3 ,ακολουθησα τον ιδιο δρομο μια μερα πριν την κυκλοφορια του τηλεφωνακι αν ειναι διαθεσιμο και τοτε πριν 7 χρονια και σημερα ειχαν ολα τα πακετα διαθεσιμα προς επιλογη μου.
Φημες τελικα οι εξαντλησεις και λογια των εταιριων....