Πως στα κομματια ευχαριστιέστε first person με gamepads?
Συνήθεια είναι.
Εγώ απορώ πως παίζουν κάποιοι pro evolution με πληκτρολόγιο.
μαλλον δεν έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να συνηθίσετε το gamepad. Tωρα, αν πω οτι προτιμώ το gamepad απο το mouse θα ακουστεί κάπως ε?
μαλλον δεν έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να συνηθίσετε το gamepad. Tωρα, αν πω οτι προτιμώ το gamepad απο το mouse θα ακουστεί κάπως ε?
και όμως... εχω παιξει αρκετό COD και στο PS3 και στο PC. Κατάλαβα οτι με το mouse ειναι τόσο εύκολο να σημαδέψεις όπου το παιχνίδι καταντάει εκνευριστικό.
Θυμάμαι το COD στο PC τα παιχνίδια ήταν: καμπερωμένοι snipers (και όχι μόνο) που σε σημάδευαν και σε σκότωναν σε σε χρόνο dt όταν ξεμύτιζες. Εβγαινες έξω = dead. Απελπισία, κανένα ενδιαφέρον. Στο PS3 ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, γινόταν "παιχνίδι".
Φίλε μου το headshot θέλει Mouse τελεία και παύλα
Και θέλει headshot Κάτω από 200ms
Για αρχή
Άλλοι δε προλαβαίνουν να πατήσουν κλικ σε 200ms … όχι να στοχεύσουν κιόλας …
Θέλει προπόνηση και πείρα και κάποιες φορές και εξοπλισμό
Αλλά όταν κάνεις το headshot Κάτω από 200ms … ο εγκέφαλος σου το νοιώθει και το ευχαριστιέσαι!!!!!
Δεν είναι μόνο το CoD που αναφέρεις, από το 90 υπήρχαν ‛παρκαρισμένοι’, Σκέψου εποχή Descent όπου υπήρχαν κανονικές θέλεις Parking!
Μη ξεχνάς υπάρχουν προσχεδιασμένες καβάτζες από τους δημιουργούς των πιστών. Δεν είναι ακριβώς τυχαίο.
Τα παραπόνα σου για το παρκάρισμα στον δημιουργό του παιγνίου και όχι στο ποντίκι – άδικα το κατηγορείς το κακομιρο το ποντικάκι.
Λόγω κρίσης.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=257943&catid=14
Υ.Γ. θα μου πείτε εδώ εξαφανίζονται τα αϊφον των 700 ευρώ στα 400 θα κολώσουν ; Δυστυχώς προς τα εκεί πάμε: ή δεν θα κολώνεις και θα αγοράζεις ότι γουστάρεις ή δεν θα χεις ρεύμα.
Λογω κρισης ναι, αλλα θα στο μεταφρασω αλλιως.
Κανενας δεν στοκαρει τιποτα. Κι αν στοκαρει, θα το κανει σε πολυ safe νουμερο.
Φίλε μου το headshot θέλει Mouse τελεία και παύλα
Και θέλει headshot Κάτω από 200ms
Για αρχή
Άλλοι δε προλαβαίνουν να πατήσουν κλικ σε 200ms … όχι να στοχεύσουν κιόλας …
Θέλει προπόνηση και πείρα και κάποιες φορές και εξοπλισμό
Αλλά όταν κάνεις το headshot Κάτω από 200ms … ο εγκέφαλος σου το νοιώθει και το ευχαριστιέσαι!!!!!
Δεν είναι μόνο το CoD που αναφέρεις, από το 90 υπήρχαν ‛παρκαρισμένοι’, Σκέψου εποχή Descent όπου υπήρχαν κανονικές θέλεις Parking!
Μη ξεχνάς υπάρχουν προσχεδιασμένες καβάτζες από τους δημιουργούς των πιστών. Δεν είναι ακριβώς τυχαίο.
Τα παραπόνα σου για το παρκάρισμα στον δημιουργό του παιγνίου και όχι στο ποντίκι – άδικα το κατηγορείς το κακομιρο το ποντικάκι.
ρε deatrh to campers! οταν παίζεις fps δεν κάθεσαι σε μια γωνία να περιμένεις...τρέχεις και βαράς, αλύπητα! θα ήθελα να ειχα ολα αυτά τα μοντέρνα καμπέρια στο quake arena να δω τι θα έκαναν!
τωρα για τα 200msec τι να σου πω, αν υπάρχει κάποιος που σημαδεύει και πυροβολέι σε <200msec μαλλον ειναι κατι προς εξωγήινος και οχι απο αυτόν τον πλανήτη..
για να σε δω!!! http://aim400kg.ru/train/?a=pr_v2&ln=en
θέλω screenshot με aiming <200msec!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.