Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Αν έχω πενήντα παιχνίδια του PS3 πρέπει να τ' ξαναγοράσω για να παίζουν στο PS4; Σοβαρά μιλάμε τώρα;

ή θα πρέπει να κάνω συλλογή από κονσόλες;
Διαφωνω ελαφρως το οτι θεωρεις υποχρεωση τους να σου προσφερουν κατι εξτρα απο αυτο που σου πουλανε.

Αν δουλεύει καλά το psnow γιατί οχι ?

Ναι απο αποψη νοσταλγιας που ετσι μαθαμε και ετσι τα θελουμε θα προσαρμοστουμε και εμεις αναγκαστικα,οι casual καθως και οι νεοτερη σημερινη γενια δεν θα εχει κανενα θεμα.

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

Εννοείται για τα φράγκα γίνονται.

Σιγα μην τους εμποδίζει η αρχιτεκτονική.....

Οταν κατεβάζουμε το αρχαίο crash bandicoot του PS2, στο PS3 από το store , εκεί πως παίζει;

τεχνικά γίνεται... βάζουν ενα Cell και ενα RSX μέσα μαζί με τα νέα GPU για να τρέχουν τα παλιά παιχίδια. Αυτό όμως θα ανέβαζε αρκετά το κόστος της κονσόλας η οποία εχει βγει σε πολύ χαμηλότερο launch price απ'οτι το PS4 (399 vs 649 και για εμένα πολυ καλά έκαναν). Το παλιό μου ps3 εχει μείνει και αυτό στο rack, έτσι και αλλιώς 100 πιάνει...

Παίδες και εγώ μαζί σας είμαι
Θα ήθελα να αγοράζω ένα δισκο των Pink Floyd
Και μετά να έχω δωρεάν τα mp3/CD / DVD / Blu Ray κ.ο.κ.
Αλλά στο λένε remaster το καινούριο ξέρω γω, New art , κ.ο.κ.

Αντίστοιχα αγοράζοντας το Angry Birds για iPhone, Να το έχω δωρεάν για Android και Win
Γιατί δηλαδή compatible μονό με την επόμενη παιχνιδομηχανή του *ίδιου* οίκου, και όχι compatible με όλες τις μηχανές μου ???
Γιατί να σταματήσουμε μόνο στο μεταξύ των PS3 k 4 , και όχι και για τα 2 κ 1 , και για τα Nintendo
Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα το θέλαμε :-)

Υπάρχει κόστος για μεταφορά των παιχνιδιών
Δεν είναι πάντα ένα απλό recompile
Ενώ όσο πιο ‛κοντά στο μέταλλο’ ήταν το παιχνίδι τόσο μεγαλύτερο το κόστος
Δε λέω ότι το κόστος είναι όσο μας χρεώνουν! αλλά υπάρχει κόστος / κόπος / effort πείτε το όπως θέλετε

Μεγάλο μακροχρόνιο compatibility βλέπουμε μόνο σε PC, καλώς ή κακώς
Cross platform, κάτι πάει να κάνει η Valve , αλλά δεν είναι πανάκεια

Όσο για τα streamed games … για το άμεσο μέλλον τα αποκλείω μόνο και μόνο λόγο lag. Ποιος θέλει να παίξει λ.χ. Gran Turismo με lag στο χειρισμό?

Μεγάλο μακροχρόνιο compatibility βλέπουμε μόνο σε PC, καλώς ή κακώς
....και το ps4 και το xbox one PCακια είναι (και μέτρια μάλιστα).....:p

Μετρια ξεμετρια!!!βγαζουν παιχνιδαρες ομως.

Μεχρι τωρα βλεπω μονο pc games απλως με χειρότερα γραφικα και χειρισμό....

Το πρόβλημα δεν είναι η backwards compatibility του PS4. Όπως εξήγησαν κάποια παιδιά, η έξτρα δουλειά που θα'πρεπε να γίνει δεν άξιζε τον κόπο, ούτε φυσικά το έξτρα κόστος. Οποιοσδήποτε δε έχει μεγάλη κάβα παιχνιδιών του 3, μπορεί να κρατάει την κονσόλα του, δεν είναι ότι πιάνει και χώρο. Το πρόβλημα για μένα είναι η αντιμετώπιση της Sony προς τους κατόχους PS4:

Στο PS Plus για παράδειγμα, δίδονται στους PS3 χρήστες παιχνίδια όπως τα Uncharted, Batman Arckam City, Pro Evolution κλπ, ενώ στους PS4 κάτι μπούρδες shareware ποιότητας όπως pixeljunk...junk κλπ. Άντε πες το Trine 2 είναι μια καλή προσθήκη, αλλά και πάλι, πρόκειται για "φτηνό" παιχνιδάκι που αγόραζες και μόνος σου άμα λάχει.

Αντίστοιχα, στα "sales events" στους τίτλους PS3 υπάρχουν εκπτώσεις της τάξεως του 60% , ενώ στους τίτλους PS4 περί το ... 6%.

Αυτά δείχνουν πολύ κακό χαρακτήρα εταιρίας προς τους πελάτες της, σε συνδυασμό φυσικά με την ανυπαρξία ουσιαστικά τίτλων μέχρι το φθινόπωρο. Προσωπικά μετανιώνω για την αγορά του PS4 (στην οποία προχώρησα μόνο και μόνο επειδή είχα μείνει χωρίς κονσόλα και έπρεπε να πάρω καινούρια, αλλιώς θα έμενα με το PS3 μου για κάνα χρόνο ακόμα).

Last edited:

Σοβαρα?δηλαδη τοσα αποκλειστικα που βγαζουν κατα καιρους οι κονσολες!!!ειναι για σενα παιχνιδια με κατωτερα γραφικα και χειρισμο?μαλιστα.:rolleyes

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Το αν είναι χειρότερα τα παιχνίδια και πως το κρίνουν αυτό οι χρήστες φαίνεται από τις πωλήσεις των κονσολων όλα αυτά τα χρόνια.

Εγώ εστιάζω αλλού το θέμα:
-φιλικότητα στον χρήστη (πατάς το κουμπί και παίζεις στην κυριολεξία)
-αντοχή στον χρόνο (και όχι να σ' αναγκάζουν ν' αλλάζεις κάρτες γραφικών κάθε εξάμηνο)

Οταν τα PC φτάσουν και ξεπεράσουν αυτά τα δύο (εδώ γελάμε :flipout: ) τότε θα εκλείψουν και οι παιχνιδοκονσόλες.

Υ.Γ. μην κρίνεις από τον εαυτό σου που αλλάζεις εξαρτήματα στο pc σαν σώβρακα και έχεις πάντα state of the art....σκέψου ένα δεκαπεντάχρονο-δεκαοχτάχρονο που μαζεύει εναγωνιωδώς ενα 500άρικο από χαρτζιλίκια. Τι νομίζεις θα προτιμήσει για να παίζει παιχνίδια; κονσόλα ή pc που παίρνει μια κάρτα γραφικών;

....και το ps4 και το xbox one PCακια είναι (και μέτρια μάλιστα).....:p

Σε βασικά χαρακτηριστικά ναι,
Αλλά παρόλα αυτά κατατάσσονται στις κονσόλες
Γιατί είναι κλειδωμένα
Δε μπορείς να τρέξεις το δικό σου λειτουργικό, το δικό σου κερνελ
Λ.χ. Δεν έχουμε καν drivers για την edram, δεν θα ξεκινούσε καν Linux kernel φοβάμαι με την vram του ps4
Έχουν ενσωματωμένους και ‛sleep’ processors
Περισσότερο με ‛mainframe’ μοιάζουν από πλευράς κλειστού περιβάλλοντος και όχι με PC

Μακάρι να ακολουθουσαν δρόμο πιο κοντά στα steam boxes
Αλλά δε πρόκειται

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Υ.Γ. μην κρίνεις από τον εαυτό σου που αλλάζεις εξαρτήματα στο pc σαν σώβρακα και έχεις πάντα state of the art....σκέψου ένα δεκαπεντάχρονο-δεκαοχτάχρονο που μαζεύει εναγωνιωδώς ενα 500άρικο από χαρτζιλίκια. Τι νομίζεις θα προτιμήσει για να παίζει παιχνίδια; κονσόλα ή pc που παίρνει μια κάρτα γραφικών;

Δε χρειάζεται κάθε εξάμηνο
Τα πιστσιρίκια μπορούν να ζήσουν με απλές κάρτες γραφικών
Συντηρώ αρκετά ανίψια και παιδιά φίλων
Μη νομίζεις ένα διπύρινο μηχάνημα και μια εισαγωγική κάρτα γραφικών αρκούν
Ακόμα και ένα μικρό APU σε laptop αρκεί

ΝΤαξ όσο μεγαλώνουν θα έρθουν και οι απαιτήσεις,

Από την άλλη, προσωπικά μιας και όντως έχω την τρέλα μου, θα συνεχίζω να αλλάζω κάρτες γραφικών κάθε μια ή δυο γενιές.
Αυτό δε το κάνω για backwards compatibility, δεν έχω καμιά όρεξη να ξαναπαίξω προπέρσινο παιχνίδι – δφεν υπάρχει περιπτωση
Όσοι το κάνουμε μάλλον το κάνουμε για τα νέα παίγνια, και όντως ακόμα και battlefield4 να πας να παίξεις μια δυνατή κάρτα γραφικών μπορεί να σου δώσει καταπληκτικά γραφικά.
Αλλά επαναλαμβάνω, δεν είναι για backwards compatibility, είναι για νεότερα παίγνια.

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Το αν είναι χειρότερα τα παιχνίδια και πως το κρίνουν αυτό οι χρήστες φαίνεται από τις πωλήσεις των κονσολων όλα αυτά τα χρόνια.

Εγώ εστιάζω αλλού το θέμα:
-φιλικότητα στον χρήστη (πατάς το κουμπί και παίζεις στην κυριολεξία)
-αντοχή στον χρόνο (και όχι να σ' αναγκάζουν ν' αλλάζεις κάρτες γραφικών κάθε εξάμηνο)

Οταν τα PC φτάσουν και ξεπεράσουν αυτά τα δύο (εδώ γελάμε :flipout: ) τότε θα εκλείψουν και οι παιχνιδοκονσόλες.

Τα περι φιλικότητας και μόνο είναι όλο το ζουμί.

Γιατί για την αλλαγη hardware στο PC, αστο καλύτερα...

Mε VGA 2ετίας των 250 Εύρώ παίζεις τα πάντα στα 1080 με πολύ καλύτερα γραφικά απ ότι τώρα στο PS 4.

Αλλα ακόμα και VGA να πεις ότι αλλαζεις κάθε 1-2 χρονια το κόστος (πάντα για midrange κάρτα των 200 Ευρω) αντισταθμίζεται από την διαφορά κόστους των παιχνιδιών PC - PS 4 (χωρις καν να βαλουμε στο παιχνίδι τον παραγοντα ''κατεβασμα''....)

Φυαικα τα παραπανω εξαρτώνται, ως ένα βαθμό, από το ποσα παιχνίδια παίζεις κάθε χρόνο.

Anyway, για μένα η κονσόλα έχει νόημα μόνο αν βαριέσαι που ζεις (πχ να κανεις boot τα win) - όπως έγώ :p - ή θες sony και καλά τους, ελάχιστους, αποκλειστικούς τιτλους τους (που πιστεύω ότι πλεον θα μηδενιστούν μιας και πλεον και οι 2 νέες κονσόλες ειναι PCακια)

Οι αποκλειστικοι τιτλοι θα παραμείνουν έτσι ασχετως αρχιτεκτονικης.
Οι αποκλειστικοι του ps ειναι απολαυση!
Σε κανα χρονο που θα εχουν βγει πολλοί, θα αξιζει η αγορά του.

Οι αποκλειστικοι του ps ειναι απολαυση!
Σε κανα χρονο που θα εχουν βγει πολλοί, θα αξιζει η αγορά του.
Για πες μου μερικούς (εκτός του ''the last of us'')....

Για πες μου μερικούς (εκτός του ''the last of us'')....

Πρωτα να παιξεις καμποσα απο τα παρακάτω και μετά ασχολήσου με το ps4.

uncharted,heavy rain,god of war,last of us,beyond two souls,killzone,demons souls,little big planet,buzz quiz,infamous

Από τα παραπάνω μονο το heavy rain μου χε κανει κλικ και το χα αγοράσει στο ps3 (εννοείται ότι δεν το επαιξα ποτε :p)

Α και το Killzone που το χα παρει για το 3D και τα guns κλπ αλλα ηταν τοσο μουφα (γραφικα - 3D) που δεν εβγαλα καν τα πιστολια απ τα κουτια τους :p

Ουτε εμενα με τρελαινει, οπως και οποιοδήποτε first person.
Τα uncharted ειναι εκπληκτικα.

Από τα παραπάνω μονο το heavy rain μου χε κανει κλικ και το χα αγοράσει στο ps3 (εννοείται ότι δεν το επαιξα ποτε :p)

Α και το Killzone που το χα παρει για το 3D και τα guns κλπ αλλα ηταν τοσο μουφα (γραφικα - 3D) που δεν εβγαλα καν τα πιστολια απ τα κουτια τους :p

το killzone ειχε μουφα γραφικα?! θα μας τρελάνεις ρε μαστορα?

και εγω σε σχέση με τα καλά pc λεω...

αυτό δηλαδη:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: