Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

ΟΚ...blame activision για αυτό ! Αν θες καλή ποιότητα τοτε κανει ενα party απο το psn. Θα γλυτώσεις και απο τα βλαμμένα που σκούζουν μεσα στο παιχνίδι και βαζουν μουσική :)

ναι το παρατηρησα ΚΑΙ αυτο! πλεον το μικροφωνο των astro πιανει τα παντα! στο 360 πρεπει να ειναι κοντα στο ηχο για να τον πιασει και τον πιανει με πολη καλη ποιοτητα. στο ps4 πιανει τα παντα συνεχεια και πρεπει να τους κανω mute...

Είδα ότι το ps4 μπορεί κάποιος να παίξει και με το smartphone sony xperia Z3 . Το έχει δοκιμάσει κανείς αξίζει?

Το πηρα και εγω σημερα μαζι με το 2Κ15 και οι πρωτεις εντυπώσεις είναι ακρως θετικες.Από θεμα γραφικων είναι ξεκαθαρο ότι προκειται για άλλη γενια.Θα επανερθω με αποριες!

Λοιπον μετα από μια εβδομαδα που εχω την κονσολα στα χερια μου εχω να πω τα εξης:Από αποψη κατασκευης,πολύ ψευτικο ρε παιδι μου,το ps3 το fat που εχω πολύ πιο ποιοτικο κατασκευαστικα και στιβαρο.Στον τομεα αυτό το xbox one νικαει κατά κρατος.Το controller και αυτό από ποιοτητα κατασκευης μαπα,αλλα από εργονομια πολύ καλυτερο από το ps3.Τωρα από παιχνίδια εχω παιξει το nba2k15,το οποιο αγορασα μαζι με την κονσολα και τα demo του fifa15 και του pro.Το μπασκετακι πολύ καλο παιχνιδι,γεματο από ολες τις αποψεις και φαινονται οι δυνατότητες της κονσολας.Τωρα τα ποδοσφαιρακια,ωραια ητανε,αλλα δεν δειχνουν σαν παιχνίδια νεας γενιας.Περιμενα παντως να νιώσω μεγαλη διαφορα ps4 με ps3,πραγμα που δεν συνεβη...για να δουμε,θα είναι οντως νεα γενια η απλα κονσόλες με λιγο καλυτερα γραφικα...

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Θυμάστε τα πρώτα παιχνίδια σε ps3?

Δείτε τώρα το Resistance 1... Πολύ πίσω σε γραφικά σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια του Ps3...

Ομοίως θα γίνει με το Ps4...
Το μηχανάκι είναι πολύ δυνατό..

Η απορία μου - που εξακολουθεί να υπάρχει - είναι ότι ο επεξεργαστής του Ps3 - ο πολυδιαφημιζόμενος Cell - είχε 8 πυρήνες και είναι χρονισμένος στα 3.2 ...
Αυτός ο super duper επεξεργαστής δεν μπορούσε να δώσει παραπάνω ή τελικά περιοριζόταν από την κάρτα γραφικών του μηχανήματος και τη μικρή μνήμη ? ..

Πάντως η πρακτική το Ps4 - Xbox One - PC να έχουν ίδια τεχνολογία νομίζω τελικά έγινε προκειμένου οι μεταφορές των παιχνιδιών από το ένα μηχάνημα στο άλλο να ειναι πιο εύκολες και άρα το κόστος να είναι σαφώς μικρότερο για τις εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών...

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Θυμάστε τα πρώτα παιχνίδια σε ps3?

Δείτε τώρα το Resistance 1... Πολύ πίσω σε γραφικά σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια του Ps3...

Ομοίως θα γίνει με το Ps4...
Το μηχανάκι είναι πολύ δυνατό..

Η απορία μου - που εξακολουθεί να υπάρχει - είναι ότι ο επεξεργαστής του Ps3 - ο πολυδιαφημιζόμενος Cell - είχε 8 πυρήνες και είναι χρονισμένος στα 3.2 ...
Αυτός ο super duper επεξεργαστής δεν μπορούσε να δώσει παραπάνω ή τελικά περιοριζόταν από την κάρτα γραφικών του μηχανήματος και τη μικρή μνήμη ? ..

Πάντως η πρακτική το Ps4 - Xbox One - PC να έχουν ίδια τεχνολογία νομίζω τελικά έγινε προκειμένου οι μεταφορές των παιχνιδιών από το ένα μηχάνημα στο άλλο να ειναι πιο εύκολες και άρα το κόστος να είναι σαφώς μικρότερο για τις εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών...

Αλλο το xbox 360 και το ps3...εκεινα ειχαν custom cpu αγνωστες προς τους developers οι οποιοι ηταν κατι σαν Ζακ Κουστο για να βρουν καλυτερους τροπους να φτιαξουν τα γραφικα τους...και βεβαια θα γινουν καλυτερα τα γραφικα, αλλα οχι και οι επιδοσεις και οχι οπως οι προηγουμενες κονσολες...δυστυχως τωρα ειναι σαν PC...δεν εχει και πολυ αναξιοποιητο hardware με τους X86 εκτος απο οτι λενε για το xbox και το esram. Ολα τα αλλα ειναι straightforward και μονο με κανα dx12/mantle αν δωσουν κατι παραπανω...

Καλημέρα Χρόνια Πολλά. Βλέποντας την παρέλαση και ρυθμίζοντας το νέο PS4....Ωραία μέρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρώτη διαπίστωση, βάζοντάς το στo πλάι σε speed link vertical stand, φράζει η δίοδος αέρα στη μια πλευρά ! Ισχύει;

Η προσφορά ειναι μόνο για δεινούς gamers! Θέλουν σαν "ανταλλαγή" να τους δώσεις 10 τίτλους του 2011 και μετά. Το καλό είναι ότι δεν ζητάνε από μια συγκεκριμένη κονσόλα, π.χ. δώσε μας 5 τίτλους του XBOX και 5 του PS3.

Αλλά στη δικιά μου περίπτωση, από το 2011 και μετά ζήτημα είναι να έχω πάρει 10 τίτλους συνολικά για το PS3 που έχω, και μάλιστα επειδή θέλω αλλά δεν προλαβαίνω, οι μισοί από αυτούς είναι ακόμα στη ζελατίνα τους!!!

Εννοείται βέβαια πως δεν τους σκοτώνω για 10 ευρώ το κομμάτι, ακόμα και αν όντως είναι αυτή η πραγματική τιμή τους.

Κάποιος όμως που μπορεί να έχει 7-8 τίτλους, θα μπορούσε να συμπληρώσει μερικούς τίτλους μεταχειρισμένους και να πάρει την επιδότηση.:idea:

900 posts! Άντε να τα χιλιάσω!

QvZ1P.jpg

PlayStation 4 20th Anniversary Edition

http://www.comingsoon.net/games/new...aystation-4-20th-anniversary-edition#/slide/1

Χμ.. Δεν έχω ακόμη PS4.. :p

παιδια εχω την samsung B8000 και το μαυρο hdmi στο χαμηλο εχω limited στο ps4 το rgb αν βαλω το μαυρο hdmi στο κανονικο μου ξεπλενει τα χρωματα και με full rgb και με limited

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Εδώ και 1 εβδομάδα μπήκα κι εγώ στο κλαμπ. Πρώτη κονσόλα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Με τίτλους το fifa 15 & nba 2k15, προσπαθώ να μην αισθάνομαι αναλφάβητος!