Sony PlayStation 4

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ωραίες διακοπές κάναμε με το PSN κάτω....

Re: Sony PS4 tech specs and other...

απορώ τι πληρώνουμε.... δε θα πρεπε να δώσει η sony τώρα μια "επέκταση" σε όσους έχουνε πληρώσει και τόσες μέρες δεν είχαμε δίκτυο να "παίξουμε" ?
Ακόμα και ο ΟΤΕ περσυ, που δεν είχα τηλέφωνο για 15 μέρες, μου το αφαίρεσε από το λογαριασμό!

Παιδιά καλησπέρα!
Να σας ρωτησω γιατι δεν βγαζω άκρη.

Εχω το ps4 με firmware 2.03.
Σημερα πήρα τα blu ray του γαμου μου και θελω να τα δω αλλα δεν τα παιζει η κονσολα με τιποτα. Βγαζει ένα error CE-35486-6.
καμια ιδέα γιατί?

Τα δωρεάν plus games για την επόμενη Τετάρτη 7 Ιανουαρίου.

Infamous First Light και The Swapper για PS4

Duck Tales Remastered και Prototype 2 για PS3

Duke Nukem 3D: Megaton Edition και Woah Dave για Vita

πολυ καλα θα ελεγα...

Ποτε δεν καταλαβα γιατι να κανει διαφορετικες προσφορες το psn store ανα region π.χ ειχε flash sale μεχρι 80% σε indie games στο αμερικανικο και με 17 ευρω πηρα 5 απο τα καλυτερα ...ενω στο ευρωπαικο το ακριβοτερο μονο του εχει 15.

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Τρόπος να παίζει ματρόσκες το ps4 υπάρχει;

Ευτυχώς για την Sony που δεν βγάζει καμία σοβαρή Κινέζικη ή Κορεατική εταιρεία κονσόλα γιατί θα τους είχε πάρει και τα σώβρακα με την αγκύλωση που έχουν σαν εταιρεία.

Η Microsoft μόνο στα windows που παίζει μόνη της είναι καλή , σε όλα τα υπόλοιπα (πχ. windows phone) έχει πατώσει οπότε μιλάμε για ανταγωνισμό του τυφλού με τον μονόφθαλμο.

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Κρίμα βέβαια που δεν υποστηρίζει mkv. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει και όλα τα φορμά ήχου από εξωτερικό δίσκο.
Μικρό το κακό βέβαια αφού υπάρχουν τα oppo 95 & mede8ter, αλλά καλό θα ήταν να είχε αυτές τις δυνατότητες...

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Κρίμα βέβαια που δεν υποστηρίζει mkv. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει και όλα τα φορμά ήχου από εξωτερικό δίσκο.
Μικρό το κακό βέβαια αφού υπάρχουν τα oppo 95 & mede8ter, αλλά καλό θα ήταν να είχε αυτές τις δυνατότητες...

προς το παρόν ,δες το Ps4 καθαρά σαν παιχνιδομηχανή και μονο. Στο μελλον βλέπουμε.

http://blog.us.playstation.com/2015/03/03/ps-plus-free-games-for-march-2015/ out now

H λίστα με τα free παιχνίδια Μαρτίου του psn plus εξαιρετική λίστα για όλα τα γουστα... κρίμα που έχω Ίδη τα 3 απο τα 4 του ps4.
Σήμερα βγήκε και το Helldivers το οποίο είναι μια ευχάριστη έκπληξη, εξαιρετικό two stick shooter.