Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Αυτες οι αλλαγες θα ειναι αισθητες σε χρηση?
Αξιζει δλδ κανεις να περιμενει το ΝΕΟ ή να επωφεληθει απο την πτωση τιμης (που φανταζομαι θα υπαρξει) του υπαρχων?

Αξίζει πολύ Αντώνη. Η διαφορά ισχύος στην κ.γραφικών είναι μεγάλη, πέρα από τους υψηλότερους χρονισμούς σε CPU και RAM.
Tα 60 fps τα έχει άνετα το Neo (το 4Κ gaming το ξεχνάμε ούτως ή άλλως)...
Επίσης ακούγεται ότι με το Neo δεν θα χρειάζεται άλλο hardware για το VR (για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το VR headset).

To θέμα είναι πως θα ανταποκριθούν οι developers και πως θα αξιοποιήσουν την έξτρα ισχύ, δεδομένου ότι θα πρέπει τα παιχνίδια να τρέχουν και στο απλό και στο νέο PS4.

Αν του βάλουν και UHD player όπως φημολογείται, θα ωφεληθούν πολύ οι κάτοχοι 4Κ TVs που θα το χρησιμοποιήσουν ως 4Κ πηγή.

Εγώ προσωπικά που έχω μείνει με το PS3 σκέφτομαι να το χτυπήσω. Οκτώβρη-Νοέμβρη θα γίνει released...

Σε ευχαριστω πολυ!
Εχω μεινει με το PS2 και τωρα στα γεραματα μου ξυπνησε παλι να παιξω καποιους τιτλους.
Θα περιμενω κι' εγω λοιπον το ΝΕΟ.

:ernaehrung004:

H μετάβαση από PS2 σε PS4 Neo θα σου προκαλέσει ένα μικρό πολιτισμικό σοκ να ξέρεις...
:p

Κοιτα... στην πριζα μπηκα απο τρειλερ που ειδα του Tom Clancy's The Division.
Μου πεσαν τα σαγονια. Δεν χαρακτηριζω τον εαυτο μου gamer, αλλα θελω να δω που εχουν φτασει σημερα. Για παραδειγμα, σιγουροι τιτλοι για μενα θα ειναι το Gran Turismo 6 και το Black Ops.

Ανυπομονω για να ειμαι ειλικρινης...
:drool1:

Πρόσθεσε και το The Last Of Us Remastered (θα σε καθηλώσει!), το Uncharted 4 (που έρχεται), κλασικά τα first person shooters (CoD, SW Battlefront), τα indies και πολλάααα άλλα...

Ούτε εγώ είμαι gamer αλλά τα παιχνίδια πλέον είναι σε άλλη διάσταση, τόσο από τεχνολογική άποψη (γραφικά, κίνηση, ρεαλισμός, σενάριο, κλπ) όσο και στο online gaming.

Gojakia καλησπέρα,

είμαι από αυτούς που περίμεναν να βγει το Division από τότε που πρώτο ανακοινώθηκε. Αν δεν είσαι fan του multiplayer ΜΗΝ το πάρεις. Έχει να παίξεις και single player αλλά ....δεν. Αν είσαι από αυτούς που εκτιμούν ένα σωστά ανεπτυγμένο και πολυδιάστατο story, κράτα τα χρήματά σου για το uncharted 4 (η ακόμα καλύτερα το πακέτο που έχει το 1,2&3 σε τιμή ξεφτίλα) που βγαίνει την άλλη εβδομάδα. Αν σου αρέσει το multi θα πάθεις πλάκα με το division πάντως, είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό έχω παίξει ποτέ.

@djx33 Το καινούργιο Ps4 θα βγει τo Νοέμβριο....ή θα το τραβήξουν μέχρι τα Χριστούγεννα λες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και μην ξεχάσω το Assassin's Creed!!!!! Ολααααα

Οχι, πραγματι δεν ειμαι φαν του multiplayer. Μου αρεσουν τα στορυ, το καλο σεναριο, τα σινεματικς, η ατμοσφαιρα.

Τα Last of Us και Uncharted ειναι μεσα στη λιστα μου.
Το Assassins Creed δεν μου αρεσει. Εχω εμπειρια μαζι του.

Αλλα που εχω στην λιστα μου, ειναι:

• Detroit

• Homefront The Revolution

• Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

• Gears of War 4

• Rise of the Tomb Rider

• Rainbow Six Siege

Κοίτα οι φήμες για Νοέμβρη λένε αλλά κι εγώ νομίζω ότι για Χριστούγεννα πάει το πράγμα λόγω αυξημένων πωλήσεων...
Λογικά θα του βάλουν αρχική τιμή κάνα 400ρι για να πέσει κάνα 50ρικο από Φλεβάρη...
Υποθέσεις κάνω βέβαια....

Λαθος μου που το ξεχασα το Metal Gear Solid ειναι οπως το λεει ο maestro. Τι τα ήθελα αυτά τα τρομακτικά πλάσματα όμως (τα εκανα πάνω μου....δεν το περίμενα).....να θες να ολοκληρώσεις την πίστα και να φοβάσαι. Χτυποκάρδι...όχι αστεία

Πες αλήθεια...ερωτεύτηκες την Quiet....το όνειρο κάθε άντρα...

Κοίτα οι φήμες για Νοέμβρη λένε αλλά κι εγώ νομίζω ότι για Χριστούγεννα πάει το πράγμα λόγω αυξημένων πωλήσεων...
Λογικά θα του βάλουν αρχική τιμή κάνα 400ρι για να πέσει κάνα 50ρικο από Φλεβάρη...
Υποθέσεις κάνω βέβαια....

Θα γίνει ακριβώς όπως τα λες! Σαν χρήστης PS1,2,3&4 νομίζω ότι το μάθαμε το κόλπο......Χριστούγεννα 1996/7 PS1 100.000δρχ κλπ κλπ

Resident evil 1 , destruction derby, twisted metal, xtreme games....αχχχχ τα νιατα

Sony PS4 tech specs and other...

Θα συμφωνήσω για το Division. Μετά απο ένα αρχικό ενθουσιασμό, μέσα σε 1-2 βδομάδας έφυγε σε αγγελία. Μετά το Metal Gear (και τα stealth head shots απο τα 500m) δε γυρνάς σε shooter που ο αντίπαλος χρειάζεται 200 σφαίρες μυδραλιοβόλου για να πέσει.

Θα γίνει ακριβώς όπως τα λες! Σαν χρήστης PS1,2,3&4 νομίζω ότι το μάθαμε το κόλπο......Χριστούγεννα 1996/7 PS1 100.000δρχ κλπ κλπ

Resident evil 1 , destruction derby, twisted metal, xtreme games....αχχχχ τα νιατα

Χαχα, πήγαινε και λίγο παλιότερα (κοίτα στην υπογραφή μου)!

Για να σε τρελάνω τώρα θα σου δείξω την αληθινή Quiet (αν και μπορεί να το ξέρεις) ......καθεσαι?......

Απαπαπαπαπα....

Stefanie Joosten λέγεται το κορίτσι μας...

Last edited:

Άσε.... μεγάλο δράμα μας την έφαγε αυτός ο λεχρίτης :violent-smiley-008:

Attachments

• 12800323_835116359948401_7373135667382671176_n.jpg
    12800323_835116359948401_7373135667382671176_n.jpg
    78.3 KB · Views: 81

σταματώ γιατί έχω ξεφύγει... τι ps4 tech specs και μ......ς.....συγχωρέστε με......το πάθος βλέπετε. Συγνώμη και πάλι. Αντε να δουμε ποτε θα βγει το Ps4,5 :flipout:

Ειμαι περιεργος με το επομενο PS4 παντως. Full 4k παιχνιδια δε θα δουμε, αυτο ειναι το μόνο σιγουρο-εκτος και αν μας πουλησει η sony υπολογιστες του 2χιλιαρου :o. Όλη η φασαρια να γινεται για 4k ταινιες; Ή upscale καποιων παιχνιδιων χωρις πραγματικη βελτιωση των γραφικων;