Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Τωρα τι συγκρινεις.... αλλο το ενα αλλο το αλλο ....η gtx 1080 θεριζει...... αλλα μιλαμε για ενα pc που θα στοιχιζει 1000-1400ε χωρις να μετραω την οθονη. Το ps4 θα κανει 400-500 (λογικα)

Οντως ... σε τιμη δεν υφισταται καμια συγκριση.
Μονη της η καρτα γραφικων (σκετη νετη) κανει 7 κατοσταρικα. :blink:
Ομως, μιλαγαμε ποια ειναι η καταλληλοτερη μηχανη για 4K gaming.
Οτι upgrade και να κανει η SONY ... δεν ... προκειται να πεισει.
Ιδιως απο Σεπτεμβριο και μετα ....

Hδη βγηκε η GTX 1080 της NVidia ... (τον Σεπτεμβριο, θα τα παρει ολα αμπαριζα).
http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1080

Μεγαλο ρισκο να αντιπαρατεθει ΤΩΡΑ η SONY σε full-capable 4K μηχανακι.

Ναι,αλλά να πάρεις την 1080 να την κάνεις τι?να παίζεις τα port απο τις κονσόλες με καλύτερο aliasing...?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες επίσης,witcher 3,rainbow 6 siege,the division........

ΟXI ....
απλως να περιμενεις να ξαναγραφτουν ολοι οι τιτλοι (του PS4) για PC ..... :laugh:
Οποτε ΝΑΙ, δεν εχει νοημα ... για ολη αυτη την πλυμμηρα τιτλων παιχνιδιων που εχουν ΗΔΗ κυκλοφορησει για PS4.
Παιδες, επικεντρωθηκα στο θεμα 4Κ .... οχι σε ολα τα υπολοιπα που (αυτοδικαια) κατατασουν το PS4 σε δικη του κλαση.

...τώρα ζούμε την εποχή όπου το sweetspot στο pc gaming είναι το 1440p (60fps+ και σε λογική τιμή), το 4K για να το παίζεις σε 60fps+ σε λογική τιμή αργεί ακόμα.

Εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι..... το gaming σπρώχνεται από ένα κοινό από 15-25 ετών (οι υπόλοιποι είμαστε μειονότητα).....αυτοί οι πιτσιρικάδες θέλουν μια gpu που να κάνει από 150-250$....όταν θα μπορείς να παίξεις με ΜΙΑ κάρτα 4Κ σε 60fps+ σε αυτά τα λεφτά το 4Κ θα πάρει τα πάνω του.

Το νέο ps4 θα προσπαθήσει να γεφυρώσει αυτό το χρονικό κενό με πατέντες.

Συμφωνω και επαυξανω !

Το καθαροαιμο 4K gaming (στα 60 fps) θα αργησει κανα διχρονο.
ΟΧΙ επεξεργασια στα 2Κ και upscaling στα 4Κ, αλλα, κωδικας και επεξεργασια στα 4Κ !
Στο μεσοδιαστημα, καλες οι πατεντες της SONY (υψηλοτεροι χρονισμοι ???)
αλλα οι πιτσιρικαδες δεν βλεπω να αγοραζουν επιδοσεις 1080 GTX ....
ουτε στα 150-250 $ αλλα ουτε και στα 400 $. Ισως σε κανα χρονο (ισως και παραπανω).

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Πόσοι μπορούν να διακρίνουν διαφορά 1080p 4K όταν παίζουν ; :)

και οταν δεν παιζουν να λες...

ps. οσοι εχουν την 50άρα στο 1 μετρο.

...μην το γελάτε παιδιά, στο youtube είδα κάμποσα video στα οποία χρησιμοποιούσαν 43" 4Κ Τvs της lg (500-700ευρω) αντί για monitor στους 90cm.

https://www.youtube.com/watch?v=hyJpaJvwlH8

,,,,από το να δώσεις 1200ε για 31" και μάλιστα χωρις HDMI 2.0a εν έτη 2016 το προτιμάω σίγουρα

για μενα αλλα και οσους παιζουν μεσω av receiver για ήχο, o μονόδρομος των Displayport έχει καταντήσει βαρετός.

Τελικα αγοράζουμε τωρα ps4 η περιμένουμε το Νeo? με έχετε μπερδέψει

Καμμια σχέση ένα native monitor 4K 30+'' με μια TV 4Κ ακόμα και με περισσότερες ίντσες.... αλλη χρηση, αλλη φιλοσοφία, άλλες απαιτήσεις και γι αυτο κι άλλη τιμή.

BTW teddy τι να το κάνεις το hdmi 2.0 όταν έχεις display port 1.2 ή 1.3???

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Αν ισχύουν οι φήμες για launch μέσα στο έτος (Νοέμβριο) και δεν καίγεσαι, μάλλον περίμενε

Αλλα η μη παρουσίαση του στην έκθεση, όπως αναμενόταν, ίσως σημαίνει καθυστέρηση στην κυκλοφορία

Απο την άλλη, δεν θα χάσεις και πολλά λεφτά, αγοράζοντας τωρα και πουλώντας το σε λίγο καιρό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα περίμενα τρελές διάφορες στα παιχνίδια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Αν ισχύουν οι φήμες για launch μέσα στο έτος (Νοέμβριο) και δεν καίγεσαι, μάλλον περίμενε

Αλλα η μη παρουσίαση του στην έκθεση, όπως αναμενόταν, ίσως σημαίνει καθυστέρηση στην κυκλοφορία

Απο την άλλη, δεν θα χάσεις και πολλά λεφτά, αγοράζοντας τωρα και πουλώντας το σε λίγο καιρό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα περίμενα τρελές διάφορες στα παιχνίδια

Απλα ακουω το 399 με 2ερο χειριστήριο και το uncharted καλό deal, διαφορετικά second hand γύρω στα 120 λιγότερα.

Καμμια σχέση ένα native monitor 4K 30+'' με μια TV 4Κ ακόμα και με περισσότερες ίντσες.... αλλη χρηση, αλλη φιλοσοφία, άλλες απαιτήσεις και γι αυτο κι άλλη τιμή.

BTW teddy τι να το κάνεις το hdmi 2.0 όταν έχεις display port 1.2 ή 1.3???

λεω πιο πανω....."για μενα αλλα και οσους παιζουν μεσω av receiver για ήχο, o μονόδρομος των Displayport έχει καταντήσει βαρετός"

ξες κανέναν av receiver με display port εσύ?

...γενικά ο ήχος και η εικόνα σε ένα μόνο καλώδιο χρειάζεται και δεν στοιχίζει και τίποτα για τις εταιρείες να βάλουν και ένα hdmi 2.0 όταν ο άλλος πληρώνει κοντά στο χιλιάρικο....μετά βάλε displayport αν θες εσύ, αλλά πρέπει να υπάρχει η επιλογή. Sorry για το off topic!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

λεω πιο πανω....."για μενα αλλα και οσους παιζουν μεσω av receiver για ήχο, o μονόδρομος των Displayport έχει καταντήσει βαρετός"

ξες κανέναν av receiver με display port εσύ?

...γενικά ο ήχος και η εικόνα σε ένα μόνο καλώδιο χρειάζεται και δεν στοιχίζει και τίποτα για τις εταιρείες να βάλουν και ένα hdmi 2.0 όταν ο άλλος πληρώνει κοντά στο χιλιάρικο....μετά βάλε displayport αν θες εσύ, αλλά πρέπει να υπάρχει η επιλογή. Sorry για το off topic!

Ok μιλάς για ήχο κι εγώ για εικόνα, γι αυτό παραξενεύτηκα! :)
Αλλα και πάλι χάθηκαν οι οπτικές ίνες ξέρω γω? σίγουρα ειναι βόλεμα το ένα καλώδιο αλλα και πάλι τόσα χρόνια δεν έπαθε κανείς τίποτα! :music-smiley-005:

Οντως .... εντελως ΟΡΘΗ παρατηρηση !
Απλα παρασυρομαι και εγω (ως γκουντου-γκουντου χαζοκαταναλωτης :p) απο σειρηνες του mainstream.
Kαποτε θα βγουν 8Κ αναλυσεις. Θα βαλω την οθονη στο μικροσκοπιο για να μην χασω ουτε ενα pixel ?
Oχι .... απλα θα προσπαθω να πω στον εαυτο μου "πω πωωωω ....8Κ γκεϊμαρα, τζανου μ" :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ok μιλάς για ήχο κι εγώ για εικόνα, γι αυτό παραξενεύτηκα! :)
Αλλα και πάλι χάθηκαν οι οπτικές ίνες ξέρω γω? σίγουρα ειναι βόλεμα το ένα καλώδιο αλλα και πάλι τόσα χρόνια δεν έπαθε κανείς τίποτα! :music-smiley-005:

Περνάει Dts Master Audio απο optical??? Ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν... νομιζω μονο dts core....αλλα εχω να το δοκιμασω καιρο και παιζει να αλλαξε κατι. Αν το χεις δοκιμασει και δουλευει πες μου γιατι εχω θεμα με τα monitor.