pathfinder
AVClub Addicted Member
σιγα το φαουλ.... ποσοι εχουν tv με 2.1 ?
Έλα ντε, να σου βάλει κάτι το οποίο δεν θα δώσει αξία άμεσα ειναι λίγο περιττό έξοδο για την εταιρεία. Σε κάνα χρόνο στις νέες συσκευασίες θα βάλει.
σιγα το φαουλ.... ποσοι εχουν tv με 2.1 ?
Επαναφορτιζόμενες εννοεί μάλλον, απλά δεν το εξέφρασε ορθά..Αυτές εννοείς? Δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε το νήμα του Xbox series x αλλά συνεχίστε να γράφεται ανακρίβειες
Δεν περίμενα τέτοιο post από σένα που έδωσες τόσα χρήματα για 65αρα 2020 oled με hdmi 2.1..Έλα ντε, να σου βάλει κάτι το οποίο δεν θα δώσει αξία άμεσα ειναι λίγο περιττό έξοδο για την εταιρεία. Σε κάνα χρόνο στις νέες συσκευασίες θα βάλει.
Επαναφορτιζόμενες εννοεί μάλλον, απλά δεν το εξέφρασε ορθά..
Το hdmi 2.1 προσωπικά το θεωρώ μεγάλο λάθος από τη Sony
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο συνεχίζετε την κόντρα χωρίς λόγο θα κλειδώνουν τα νήματα.Αυτές εννοείς? Δεν ξέρω γιατί κλειδώθηκε το νήμα του Xbox series x αλλά συνεχίστε να γράφεται ανακρίβειες
Προσωπικά ανεβάζω όσες πληροφορίες αλιεύω από το νετ και για τις 3 κονσόλες ώστε να ενημερωνόμαστε σωστά..Όσο συνεχίζετε την κόντρα χωρίς λόγο θα κλειδώνουν τα νήματα.
Ψάχνετε να την πείτε ο ένας στον άλλο λες και έχετε μετοχές στις εταιρίες.
Παίζετε καθόλου video games ή κοιτάτε μόνο τα specs και τα promotion των εταιρειών;
Σε 2 εβδομάδες όσοι πάρουν τις κονσόλες θα μας πουν εντυπώσεις, τα πληρωμένα unboxing των αργόσχολων του YouTube δε μου λένε τίποτα.
Ωραιο άρθρο που περιγράφει το hardware του χειριστηρίου
https://nintendosmash.com/5-things-weve-discovered-by-playing-with-the-ps5-dualsense-controller/
ΜακάριΚάπου πήρε το μάτι μου ότι το HDMI καλώδιο του PS5 είναι όντως έκδοσης 2.1.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.