Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το HDMI καλώδιο του PS5 είναι όντως έκδοσης 2.1.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το HDMI καλώδιο του PS5 είναι όντως έκδοσης 2.1.
Ειναι βεβαιο οτι βαλανε τελικα?
Αν είναι γκάου ο μαγαζάτορας και το έκλεισε σε πλεξιγκλάς λογικό είναι.
Αναμενόμενα πολύ θετικά reviews, ίσως και περισσότερο από Series X κάτι που δεν το περίμενα, πολύ δυνατές και οι 2 κονσόλες πάντως, βέβαια λεπτομέρειες είναι αυτά, τα Games θα κρίνουν το μέλλον και των 2 κόνσολών και στο λανσάρισμα το Ps5 έχει πλεονέκτημα με 3-4 δυνατούς τίτλους (Demon's Souls, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Godfall, Sackboy: A Big Adventure)....αναμένουμε!!
Ένα remastered, ένα dlc, ένα timed exclusive και ένα για πιτσιρίκια..
Και οι 2 κονσόλες έχουν σχεδόν την ίδια μοίρα στα νέα games..
Την κακή τους τη μοίρα για την ακρίβεια..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βγει το Godfall στο Xbox..Το πρώτο είναι remake οχι remasterd, καμία σχέση, δες τι εξαιρετικές δουλειές κάνει η Blue Point, το δεύτερο δεν είναι dlc, πιο μικρό μεν άλλο όχι DLC, το τρίτο θα δούμε αν και πότε θα βγει στο xbox, το τέταρτο προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοια platform παιχνίδια.....θα συμφωνήσω ότι την κακή τους την μοίρα έχουν και οι 2 απλά σε λίγο καλύτερη μοίρα είναι το ps5 ως συνήθως....τώρα από εκει πέρα θα δούμε. Εστω για αρχή στο ps5 έχω κάτι να παίξω σε αντίθεση με το Xbox για αυτό και δεν το πήρα το xbox προς το παρών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.