Sony PlayStation 5

6 Νοεμβρίου θα μάθουμε για το hdmi 2.1 όπως και άλλες πληροφορίες για το ps5..

Για την ώρα υπάρχει ένα tweet ότι ο ελεύθερος χώρος του SSD είναι 667GB
267808c30bd64a78717d8ea0322784e4.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Αν είναι γκάου ο μαγαζάτορας και το έκλεισε σε πλεξιγκλάς λογικό είναι.

Ισχύει φίλε για το γυάλινο κουτί..Είναι για τα πανηγύριαστο κατάστημα

https://www.gameworld.gr/component/...υπερθερμαίνεται-κι-εμφανίζει-μήνυμα-σφάλματος

667 GB ελευθερα για το χρηστη...οχι και πολλα!
Το μονο καλο ειναι οτι θα υποαρχει η δυνατοτητα για "μερικο" κατεβασμα κομματιων παιχνιδιου.
Πχ αν καποιος δεν ενδιαφερεται για multiplayer (οπως εγω) δεν χρειαζεται να κατεβασει αυτο το κομματι παιχνιδιου, κι ετσι κερδιζεις καμποσο χωρο.

https://www.youtube.com/watch?v=Md4WZ4DGQWo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0DYCc7R9Gr85atYOq6jRO-zvvmG0RN7V8PZKCKoHEIMju5onUZ6aa70MY

Αναμενόμενα πολύ θετικά reviews, ίσως και περισσότερο από Series X κάτι που δεν το περίμενα, πολύ δυνατές και οι 2 κονσόλες πάντως, βέβαια λεπτομέρειες είναι αυτά, τα Games θα κρίνουν το μέλλον και των 2 κόνσολών και στο λανσάρισμα το Ps5 έχει πλεονέκτημα με 3-4 δυνατούς τίτλους (Demon's Souls, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Godfall, Sackboy: A Big Adventure)....αναμένουμε!!

Αναμενόμενα πολύ θετικά reviews, ίσως και περισσότερο από Series X κάτι που δεν το περίμενα, πολύ δυνατές και οι 2 κονσόλες πάντως, βέβαια λεπτομέρειες είναι αυτά, τα Games θα κρίνουν το μέλλον και των 2 κόνσολών και στο λανσάρισμα το Ps5 έχει πλεονέκτημα με 3-4 δυνατούς τίτλους (Demon's Souls, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Godfall, Sackboy: A Big Adventure)....αναμένουμε!!

Ένα remastered, ένα dlc, ένα timed exclusive και ένα για πιτσιρίκια..

Και οι 2 κονσόλες έχουν σχεδόν την ίδια μοίρα στα νέα games..

Την κακή τους τη μοίρα για την ακρίβεια..

Ένα remastered, ένα dlc, ένα timed exclusive και ένα για πιτσιρίκια..

Και οι 2 κονσόλες έχουν σχεδόν την ίδια μοίρα στα νέα games..

Την κακή τους τη μοίρα για την ακρίβεια..

Το πρώτο είναι remake οχι remasterd, καμία σχέση, δες τι εξαιρετικές δουλειές κάνει η Blue Point έχουν φτιάξει το παιχνίδι κυριολεκτικά από την αρχή, το δεύτερο δεν είναι dlc, πιο μικρό μεν άλλο όχι DLC, το τρίτο θα δούμε αν και πότε θα βγει στο xbox, το τέταρτο προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοια platform παιχνίδια.....θα συμφωνήσω ότι την κακή τους την μοίρα έχουν και οι 2 απλά σε λίγο καλύτερη μοίρα είναι το ps5 ως συνήθως....τώρα από εκει πέρα θα δούμε. Εστω για αρχή στο ps5 έχω κάτι να παίξω σε αντίθεση με το Xbox για αυτό και δεν το πήρα το xbox προς το παρών.

Το πρώτο είναι remake οχι remasterd, καμία σχέση, δες τι εξαιρετικές δουλειές κάνει η Blue Point, το δεύτερο δεν είναι dlc, πιο μικρό μεν άλλο όχι DLC, το τρίτο θα δούμε αν και πότε θα βγει στο xbox, το τέταρτο προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοια platform παιχνίδια.....θα συμφωνήσω ότι την κακή τους την μοίρα έχουν και οι 2 απλά σε λίγο καλύτερη μοίρα είναι το ps5 ως συνήθως....τώρα από εκει πέρα θα δούμε. Εστω για αρχή στο ps5 έχω κάτι να παίξω σε αντίθεση με το Xbox για αυτό και δεν το πήρα το xbox προς το παρών.
Θα βγει το Godfall στο Xbox..

Τα είπαμε και σε άλλο νήμα.. Δεν βγήκαν παιχνίδια τις προκοπής με το λανσάρισμα των νέων κονσολών, όπως γίνεται συνήθως δηλαδή σε κάθε αλλαγή γενιάς..

Γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές έχουμε οίστρο για κάθε μεγάλη αλλαγή και επενδύουν δυστυχώς σε αυτή..