Sony PlayStation 5

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Και το public που είναι της ίδια αλυσίδας πια με τα media τα έχει διαθέσιμα για παραγγελία.
Αν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο θα έπαιρνα το digital στα 300 ευρώ.

Μακροπροθεσμα δεν συμφερει.

Καταρχην τοσα δισκακια που εχουμε ειναι κριμα να πανε ακλαφτα αν αποχωριστει κανεις την ps4.

Μετα η ανταλλαγη δισκων και η προμηθεια μτχ αργοτερα κανει τα 100 ευρω παραπανω που θα δωσει κανεις για την εκδοση με το disk tray ακρως συμφερουσα συγκριτικα παντα.

Στο xbox one s που έχω δεν έχω βάλει ποτέ δισκάκι γιατί κάνω share το λογαριασμό μου με τον ανιψιό μου στην Αθήνα και στο νησί είναι δύσκολο να βρεις και να πουλήσεις δισκάκια.
Βέβαια έχω καλομάθει στο xbox με gamepass και region free παιχνίδια από κλειδάδικα.
Το ξαναείπα ότι αξίζει αυτή τη στιγμή η μετάβαση στο άλλο στρατόπεδο λόγω των παιχνιδιών του ps plus που δεν έχω παίξει στο ps4.

Περίεργα πράγματα. Σημαντικά καλύτερο το ps5 στο framerate mode, μία τρίχα καλύτερο το series x στο raytracing mode.

https://www.youtube.com/watch?v=GIIhJqTERls

Έχει γίνει καλύτερο optimization του παιχνιδιού από Capcom στο PS5..

Θα το έχουμε αυτό σε κάποια games..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως πολύ κοντά οι 2 κονσόλες στα multiplatform games, μόνο αν βγάλει η Microsoft κάποιο δικό της game μπορεί να δούμε κάτι εντυπωσιακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ιδιες ειναι σε αποδοση τελικα , καπου υπερεχει η μια καπου η αλλη... οπως παντα , ολα θα κριθουν στα παιχνιδια!
Μιλάμε για ένα remastered multiplatform game του 2018.. έχει πολύ ψωμί η νέα γενιά και έχουμε χρόνο εμπρός μας για ασφαλή συμπεράσματα..

Day One το PS5 υποστηρίζει ελάχιστα features της νέας γενιάς που υποστηρίζει ακόμα και το One X του 2017..

VRR- FREESYNC PREMIUM, VRS, ALLM κ.ο.κ.

Εννοείται ότι το PS5 είναι δυνατή κονσόλα, τα έχει όμως μπερδέψει λίγο η Sony στο πάντρεμα hardware-software..

Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί τα όσα γράφουμε ,τα γράφει κάποιος που έχει δυο τηλεοράσεις Sony στο σπίτι του και όχι μόνο .

1) Και οι δυο κονσόλες έχουν αποκλειστικά παιχνίδια προτιμήστε την κονσόλα που γουστάρετε .

2) Στα κοινά παιχνίδια από ότι φαίνεται υπερέχει το Xbox series X έχει καλύτερο hardware αλλά υποστηρίζει VRR- FREESYNC PREMIUM, VRS, ALLM και στον ήχο την υποστήριξη του Dolby Atmos dts X άραγε όταν θα υπάρξουν παιχνίδια με Dolby vision ποια θα είναι η απάντηση της Sony?
3) Δίνει τώρα το ultra blu Ray πετσοκομμένο στον ήχο .
5) Υποστηρίζει τώρα τις συνδρομητικές υπηρεσίες (marketing)με το ωραίο τηλεχειριστήριο αλλά και εκεί πετσοκομμένο τόσο στην εικόνα όσο στον ήχο .
6) Για κάποιες δυνατότυτες (media player) Το βλέπω χλωμό ...Τις δυνατότυτες αυτές της έχει δώσει στις τηλεοράσεις της .
Μια χαρά έχει μοιράσει την αγορά με τα προϊόντα της .
Αν λοιπόν θέλει να προορίζει το ps5 μόνο για παιχνίδια για μένα δεν θα έπρεπε να δώσει τίποτα από αυτά που αναφέρω ...Το λίγο γκαστρωμένη δεν υπάρχει .

Αν θα τα δώσει αργότερα αλλάζει το πράγμα ...Φαίνεται όμως ότι τώρα δεν είναι έτοιμη στην υλοποίηση του software.

Για τα περισσότερα πράγματα που παραπονιούνται για το PS5 (πχ Atmos, 1440p) δεν ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών. Προσωπικά δεν βλέπω την τάση της προηγούμενης γενιάς να ανατρέπεται.
204413-switch-vs-ps4-vs-xbox-one-global-lifetime-sales-july-2020.png

Πηγή

Δεν ηθέλες να παρείς PS5 όμως...:P
Φίλε το έχω ξαναγράψει ότι δεν είμαι fanboy κανενός..

Τα πήρα άσχημα με τη Sony στο ps4 pro και τώρα με το 5 που δεν έκανε σοβαρή προσπάθεια..

Αν βγει δυνατό ps5 pro θα το χτυπήσω..

Στο XBOX περιμένω MEDIUM,HELLBLADE και HALO INFINITE..

Φίλε το έχω ξαναγράψει ότι δεν είμαι fanboy κανενός..

Τα πήρα άσχημα με τη Sony στο ps4 pro και τώρα με το 5 που δεν έκανε σοβαρή προσπάθεια..

Αν βγει δυνατό ps5 pro θα το χτυπήσω..

Στο XBOX περιμένω MEDIUM,HELLBLADE και HALLO INFINITE..

Αληθειες λες! Στην πραγματικοττα και οι δυο θα βγαλουν πολυ καλα παιχνιδια σε 2-3 χρονια.

Για τα περισσότερα πράγματα που παραπονιούνται για το PS5 (πχ Atmos, 1440p) δεν ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών. Προσωπικά δεν βλέπω την τάση της προηγούμενης γενιάς να ανατρέπεται.
204413-switch-vs-ps4-vs-xbox-one-global-lifetime-sales-july-2020.png

Πηγή

Εννοείται καιρό το λέμε, ελάχιστους ενδιαφέρουν τα atmos (που κάθε 2-3 Post αναφέρεται συνεχώς), τα 1440p, τα media players και ένα σωρό άλλα συμπράγκαλα που δεν έχω ιδέα όπως και ο περισσότερος κόσμος τι κάνουν κλπ...τα παιχνίδια έχουν σημασία που έκει η Sony τουλάχιστον στο PS4 έκανε πάρτι, θα δούμε για το ps5 άλλα δείχνει και εδώ ότι θα είναι δυνατή και ξεκίνησε πάλι πιο δυνατά από τον ανταγωνισμό...

Υ.Γ. Demons Souls μαγεία απλά, είναι λόγος να πάρεις την κονσόλα day one!!

Υ.Γ. Στα Multiplatforms τα έχουμε ξαναπεί πάνω κάτω τα ίδια θα είναι με μικρές διαφορές ανάμεσα στις 2 κονσόλες, σιγά μην κάτσουν οι εταιρίες να βγάλουν εντελώς διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με την δύναμη της κονσόλας. Θα δούμε βέβαια, νωρίς είναι ακόμα....Μόνο στα exclusives games βλέπεις πραγματικά τι μπορεί να κάνει μια κονσόλα από άποψη γραφικών, και όλοι ξέρουμε ποιος δίνει βάση σε αυτά και ποιος εκμεταλλεύεται πλήρως την κονσόλα!!χιχι

Υ.Γ. Σήμερα έπαιξα κανένα μισάωρο και το Spider-Man: Miles Morales και έπιασα και το νέο χειριστήριο της Sony, μαγεία απλά..περισσότερα μετά την επίσημη κυκλοφορία!!!