Sony PlayStation 5

Ναι το Apple TV + δεν έχει αντίπαλο σε ποιότητα streaming.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το γνώριζα γιατί είχα συμβιώσει με το original μποξάκι Apple TV .
Είχα την περιέργεια να δω πως συμπεριφέρεται η εφαρμογή στο Xbox one X .
Αν δεν δεις αυτήν την ποιότητα στην εικόνα όσο και στον ήχο απλά δεν έχεις δει τίποτα .

559fa6ead78147b3eb5a48c090f2ec7f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Φαντάζομαι θέλει γρήγορη σύνδεση.
Επίσης βλέπω ότι από περιεχόμενο το Apple tv δεν έχει κάτι ενδιαφέρον.

Τίποτα δεν έχει, μούφα εντελώς είναι, δεν είναι τυχαίο ότι η Apple με κάθε αγορά tablet, Κινητό κλπ. σου χαρίζει 1 χρόνο τσάμπα συνδρομής!!! Εχω και εγώ ένα χρόνο από την αγορά του Ipad, μια ταινία είδα μόνο το Greyhound και την σειρά See και το παράτησα...νοικιάζεις και αγοράζεις και ταινίες μέσα άλλα ούτε καν...πανάκριβα.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Φαντάζομαι θέλει γρήγορη σύνδεση.
Επίσης βλέπω ότι από περιεχόμενο το Apple tv δεν έχει κάτι ενδιαφέρον.

Το bitrate στο οποίο κλειδώνει δεν μπορώ να το δω .
Νσι έχω γρήγορη σύνδεση αλλά και παλιότερα που ήμουν στα 17 mbps για κάποιον λόγο το streaming (server apple)ήταν το καλύτερο που έχω δει .
Αυτό όμως Παναγιώτη θα το αντιληφθείς μόνο όταν θα έχεις στην κατοχή σου 4K τηλεόραση με HDR και av ενισχυτή με τα σύγχρονα HD codec ήχου .
Από την άλλη για το περιεχόμενο που αναφέρεις είναι λογικό στις σειρές να μην υπάρχει πλούσιο υλικό αφού είναι καινούργιο .
Στην ενοικίαση όμως των ταινιών είναι το καλύτερο .

Το bitrate στο οποίο κλειδώνει δεν μπορώ να το δω .
Νσι έχω γρήγορη σύνδεση αλλά και παλιότερα που ήμουν στα 17 mbps για κάποιον λόγο το streaming (server apple)ήταν το καλύτερο που έχω δει .
Αυτό όμως Παναγιώτη θα το αντιληφθείς μόνο όταν θα έχεις στην κατοχή σου 4K τηλεόραση με HDR και av ενισχυτή με τα σύγχρονα HD codec ήχου .
Από την άλλη για το περιεχόμενο που αναφέρεις είναι λογικό στις σειρές να μην υπάρχει πλούσιο υλικό αφού είναι καινούργιο .
Στην ενοικίαση όμως των ταινιών είναι το καλύτερο .

Βλέπω το bitrate στο router που έχω και είναι περίπου 40mbps σε 4k dolby vision που βλεπω

Βλέπω το bitrate στο router που έχω. Κια βλεπω περίπου 40mbps

XΜΜ δεν το είχα σκεφτεί είχα συνηθίσει να βλέπω το bitrade από την εφαρμογή του Netflix.
Τώρα εξηγούνται όλα 40 mbps πολύ καλό για streaming.
Τι ταχύτητα έχεις γενικά ;

XΜΜ δεν το είχα σκεφτεί είχα συνηθίσει να βλέπω το bitrade από την εφαρμογή του Netflix.
Τώρα εξηγούνται όλα 40 mbps πολύ καλό για streaming.
Τι ταχύτητα έχεις γενικά ;
Περίπου τόσο γιατί μάλλον έχει καλό buffering και δεν είναι συνεχόμενο. Οπότε μπορεί να είναι και burst πάντως την εικόνα που έχει το Netflix δεν την φτάνει.
10up/100down

Το Netflix έχει περιορίσει πολύ το bitrade στο 4K αυτό το αντιλαμβάνεσαι στην συμπίεση που διακρίνεις τόσο στην εικόνα όσον στον ήχο πέρα από κάποιες παραγωγές .
Δεν φτάνει την ποιότητα του Apple TV .
Έχω ταχύτητα κοντά στα 270 mbps όποτε είμαι περίεργος να δω που κλειδώνει το Apple TV αν και πιστεύω ότι θα είναι κοντά στην ταχύτητα που ανέφερες ίσως λίγο παραπάνω .

Το Netflix έχει περιορίσει πολύ το bitrade στο 4K αυτό το αντιλαμβάνεσαι στην συμπίεση που διακρίνεις τόσο στην εικόνα όσον στον ήχο πέρα από κάποιες παραγωγές .
Δεν φτάνει την ποιότητα του Apple TV .
Έχω ταχύτητα κοντά στα 270 mbps όποτε είμαι περίεργος να δω που κλειδώνει το Apple TV αν και πιστεύω ότι θα είναι κοντά στην ταχύτητα που ανέφερες ίσως λίγο παραπάνω .

Πρόσεχε μην κατεβάζεις κανενας αλλος στο σπιτι και μπερδευτεις!:)

Και στο ps4 γινόταν σε ένα βαθμό αυτό ανάλογα το παιχνίδι, τώρα βέβαια έχει και διακυμάνσεις από όσο είδα, nice. Ο φωτισμός του χειριστηρίου ανάλογα το game κλπ. ήταν από τα μεγάλα ατού του χειριστηρίου, βέβαια εδώ στο ps5 το πήγαν ένα βήμα πιο κάτω. Πολύ ωραίο ειδικά αν παίζεις σε σκοτάδι...πινελιές που κάνουν την διαφορά.

Καλά εδώ γίνεται πανικός, έβαλε μερικά κομμάτια online το Walmart, σε 4 προγραμματισμένες φουρνιές (12, 3, 6 και 9μμ), και έπεσε το site εντελώς και τις 4 αυτές ώρες.

Φυσικά μέχρι το βράδυ είχε γεμίσει το eBay με δεκάδες κομμάτια που πωλούνταν για 1000-1500$.

Χτες δοκίμασα στο PlayStation Direct και με είχε σε cue για κάνα τρίωρο, μέχρι που έβγαλαν ανακοίνωση ότι τέλος.

Μετά από αυτές τις 5 χυλόπιτες, δε με βλέπω να ξανασχολούμαι, ίσως τα Χριστούγεννα.