ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Απάντηση: Sony Playstation 5
Μπα........η βασική έκδοση με SSD 1TB;;; χλωμό το κόβω να είναι τόσο ανοιχτοχέρηδες.....
Μπα........η βασική έκδοση με SSD 1TB;;; χλωμό το κόβω να είναι τόσο ανοιχτοχέρηδες.....
Μα συμφωνώ.Μην πιασουμε τι ελεγε ο Γκειτς.
Αλλαζουν οι εποχες και οι αναγκες. Μην σου πω οτι το το 1ΤΒ μου φαινεται και λιγο....με αυτα τα δεδομενα που θα εχουν τα νεα παιχνιδια.
Μα συμφωνώ.
Απλά θεωρώ ,too good to be true να δώσουν με 500 ευρώ 1ΤΒ nvme και γρήγορο κιόλας.
Και κάτι ακόμα.... μαγικες υλοποιήσεις υπάρχουν και είναι αυτές που προκύπτουν από την 100% αξιοποίηση hardware Kai software.
Είναι αυτές που έκαναν την amiga μοναδική, τους πρώτους mac ονειρικούς , το ipad πιο γρήγορο από intel desktops κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Όσο για το frame rate συμφωνώ ότι τα 60p σε τέτοια παιχνίδια είναι απαραίτητα... κι ελπίζω ότι θα τα έχουμε.
Αν όχι , όντως θα είναι θέμα.
Για την ανάλυση είναι πιο περίπλοκη η απάντηση.
Όταν πχ είδες το πρώτο iphone σ ένοιαζε ότι είχε χαμηλή ανάλυση; Εμένα όχι...
Κι αυτό γιατί ήταν πολύ μπροστά σε εμπειρία χρήσης απ ότιδηποτε άλλο.
Αυτά που είδαμε χτες με την epic engine σε ps5 πιθανόν να μην μπορούν να βγουν σε 4κ , αλλά είναι τόσο εντυπωσιακά , που εγώ δεν θα είχε θέμα με ένα 1440p.
Με οτιδήποτε άλλο μέχρι τώρα , ακόμα και 4κ με RTX δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο.
Εγώ λοιπόν , ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ όλα όσα λέγονται και δείχνονται , είμαι ικανοποιημένος κι ας μην φτάσουμε στο απόλυτο.
Αυτό προφανώς θα έρθει αργότερα....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
1tb είναι απολύτως οριακό για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το σπορ...
Και μετά θα αρμέγουν την αγελάδα με αξεσουάρ έξτρα δίσκους......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.