Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Γιατι να υπαρχει μονο μια επιλογη ?

Αν το δημοσιευμα του t3 δεν ειναι φολα θα υπαρχει εξαρχης και 2TB εκδοση κατι απολυτα λογικο αν υπολογισουμε τον ογκο που θα καταλαμβανουν τα παιχνιδια στον δισκο. Πρακτικα η βασικη εκδοση (αν ειναι 872gb) θαναι μονο για να παιζεις δισκακια αντε και ενα δυο παιχνιδια το πολυ στον δισκο.

Αν το δημοσιευμα του t3 δεν ειναι φολα θα υπαρχει εξαρχης και 2TB εκδοση κατι απολυτα λογικο αν υπολογισουμε τον ογκο που θα καταλαμβανουν τα παιχνιδια στον δισκο. Πρακτικα η βασικη εκδοση (αν ειναι 872gb) θαναι μονο για να παιζεις δισκακια αντε και ενα δυο παιχνιδια το πολυ στον δισκο.

Λογικό αυτό που λες, σκέψου ότι π.χ. το Last of us 2 (παλιάς γενιάς πλέον για το ps5) θα πιάνει από 100-150 gb στον δίσκο, δεν θα μου κάνει εντύπωση λοιπόν να έχουμε στο ps5 Παιχνίδια που να πιάνουν 200gb ή και 300gb. Προσωπικά αν υπάρχει έκδοση 2tb θα πάω κατευθείαν σε αυτή χωρίς συζήτηση. Το 1tb μου φαίνεται και εμένα πολύ οριακό.

Εγω φαντασου με δισκο 500gb και με το ζορι εχω πανω φορτωμενα 4 παιχνιδια το ενα digital (Battlefront II) και τα αλλα τρια που μπαινουν δισκακια τα updated τους (Battlefield V, Battlefield IV, Battlefront I με ολα τα expansions) .

Για να βαλω το Call of duty digital αναγκαστικα το φορτωσα/εγκατεστησα σε εξωτερικο SSD.

Φαντασου τα νεας γενιας softwares με τα βελτιωμενα γραφικα δηλαδη...

Εγω φαντασου με δισκο 500gb και με το ζορι εχω πανω φορτωμενα 4 παιχνιδια το ενα digital (Battlefront II) και τα αλλα τρια που μπαινουν δισκακια τα updated τους (Battlefield V, Battlefield IV, Battlefront I με ολα τα expansions) .

Για να βαλω το Call of duty digital αναγκαστικα το φορτωσα/εγκατεστησα σε εξωτερικο SSD.

Φαντασου τα νεας γενιας softwares με τα βελτιωμενα γραφικα δηλαδη...

Ετσι είναι προσωπικά έχω αλλάξει τον σκληρό στο pro με ssd 2tb samsung Και αυτός κάποιες φόρες δεν επαρκεί, αναγκαστικά αν θες κάμποσα παιχνίδια μέσα στον σκληρό θες 2tb.

Δεν εχει να κανει με το πως το βλεπουμε εμεις, αλλα πως το βλέπει η Sony, οπως και με θεματα παραγωγής.
Ειδικοτερα οταν μιλάμε για τους μη απλους δισκους που αναφερθηκαν.

Αρχικα δεν θυμαμαι πχ να ειχε βγει το PS4 σε αλλη εκδοση εκτος αυτης των 500GB.

Οι άλλες λογικα θα ερθουν αργότερα.
Το πιθανοτερο ειναι βεβαια ουτε σημερα να μαθουμε κατι σχετικο με το κοστος.
Θα ειμαστε τυχεροι αν δουμε και την κονσόλα...

Εγώ έχω την πρώτη έκδοση του ps4 που είναι ακόμα πιο μικρής χωρητικότητας. Απλά όταν τερματίζω ένα παιχνίδι το σβήνω. Αν θελήσω να το ξαναπαίξω σε κανένα χρόνο θα το ξανά κατεβάσω αφού πάντα εκεί θα είναι. Και στο pc που έχω 13 tb χώρο το ίδιο κάνω...δεν είναι θέμα χώρου ,συνήθειας είναι πιστεύω.

Αν θες να εχεις οτι παιχνίδι εχεις αγοράσει ποτέ ένα κλικ μακριά τότε ούτε 4 tb ssd θα σου φτάσει.

Αν θες να εχεις οτι παιχνίδι εχεις αγοράσει ποτέ ένα κλικ μακριά τότε ούτε 4 tb ssd θα σου φτάσει.

Eτσι ειναι αλλα αντε να εχεις παιδια.....που δεν παιζουν τα ιδια παιχνιδια με εσενα....απλα εχεις καταστραφει.

γι αυτο λεμε... ο καθενας με τις αναγκες του

Εγω πχ αγοραζω παντα αυτο με τη μικροτερη χωρητικοτητα, μονος μου ειμαι, παιζω ενα παιχνιδι, το τελειωνω... αντε γεια μετα !
Και το 1TB μου φτανει και περισσευει... 2 3 παιχνιδια θα τα χωραει , οποτε ειμαι μια χαρα.

Ας αφήσουμε τους δίσκους και τι χωράνε και ας δούμε σε λίγο μερικά παιχνίδια...δεν κρατιέμαι...

Απάντηση: Sony Playstation 5

Μέχρι στιγμής μόνο το Kena μου κέντρισε το ενδιαφέρον . Έχω δει μέχρι το 2κ21 την ώρα που γράφω . Αν κάποιος έχει δει next gen graphics πουθενά να με ενημερώσει... Προβλεπεται έκδοση pro . Φαίνεται ότι το στοίχημα σκληρός vs καλύτερη κάρτα γραφικών ήταν κακη επιλογή ...

Οκ. Τα πράγματα φτιάχνουν στο pragmata και το horizon..

Και να και η με χαρακτήρα , αλλά άσχημη κονσόλα ... Νομίζω έχουμε δει καλύτερα renders από φαν...

Ίδια απογοήτευση με την πρόσφατη παρουσίαση των παιχνιδιών του Xbox.*

Επί της ουσίας τίποτα σπουδαίο και φοβερό.*

Τέρατα, δαίμονες, επιστημονικής φαντασίας ασυναρτησίες.*

Τα τελευταία παιχνίδια κάτι είχαν να πουν.*

Και μόλις γράφω τις γραμμές αυτές έδειξαν την κονσόλα.*

Φουτουριστικό desing αλλά δε βλέπω να στέκεται οριζόντια που θα βόλευε.*

Και βλέπω και έκδοση μόνο digital, καλή περίπτωση.*

Από παιχνίδια τίποτα ιδιαίτερο, όπως αναμενόταν.
Δεν βοήθησε και το streaming στα 1080p. Πολυ κακή η απόφαση τους αυτή.

Η κονσόλα είναι κούκλα!

Περίμενα να αναφέρουν κάτι για backwards compatibility.

Άσπρη και όρθια πως να κρύψεις τέτοια κονσόλα στο σαλόνι, το xbox το πουλάς στη σύζυγο και για ηχείο.

Άσπρη και όρθια πως να κρύψεις τέτοια κονσόλα στο σαλόνι, το xbox το πουλάς στη σύζυγο και για ηχείο.
,

Βασικά η αγορά θα γίνει εν γνώση της συζύγου αλλά καλό είναι να μην χτυπάει στο μάτι . Πάντως το ps5 ταιριάζει με τα ντουλάπια στο έπιπλο της τηλεορασης

Αλλά πολύ ιδιαίτερο σε σχήμα ....