Sony PlayStation 5

Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Μαλιστα. Δεν μπορει να τα ειχε "παρει" απο την sony για να πει ότι ειπε στην αρχικη δηλωση, αλλα οταν ανακαλεσε προφανεστατα "επεσε παντοφλα"...

ΥΓ Οχι το κρινω με βαση το ALPHA DEMO του 2017. Δεν μπορει να ειναι χειροτερα απο αυτα τα γραφικα...

https://www.youtube.com/watch?v=7RAdE0A19-I

Φίλε μου κανέναν δεν πιστεύω μέχρι να δω real gaming από τις κονσόλες, και όχι θεωρίες, δηλώσεις, demos, trailers κλπ. Και κακώς αναπαράγουμε όλοι μας τέτοια πράγματα που δεν στηρίζονται πουθενά. Γεμίζουμε τα νήματα με εικασίες και ένα σωρό άσχετα άρθρα που τίποτα δεν μας λένε επι της ουσίας.

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για το demo που έβαλες, ένα demo είναι, άγνωστο που έπαιζε και άγνωστο πως θα βγει το παιχνίδι, δεν το κρίνω ούτε θετικά ούτε αρνητικά, τρέχει και στα 1080 μάλιστα. Οταν δούμε real gameplay από το νεο xbox του παιχνιδιού το ξανασυζητάμε, προς το παρών δεν μου λέει τίποτα, παραλλαγή doom μου μοιάζει με ενδιαφέρον αν και σκοτεινό art μέχρι εκει. Εν αναμονή λοιπόν.

Y.Γ. Aν θες να δεις gore δες π.χ. το Bloodborne σε 4Κ στο ps4pro (που είναι για για πέταμα όπως λένε ορισμένοι) θα σου πέσει το σαγόνι από το art direction και το τι έχουν καταφέρει οι προγραμματιστές. Αν το παιχνίδι αυτό υπήρχε στο Xbox θα είχαν πέσει τα τσιμέντα, τώρα απλά δεν μας απασχολεί και είναι ''μπούρδα''.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Το έχεις ξαναβάλει το bloodborne. Δεν είναι παιχνίδι που θα έπαιζα , ούτε στα γραφικά βλέπω κάτι τρομακτικό , όπως είδα στο horizon όταν το έβαλες .

Γενικά αν μου βάζεις παιχνίδια με ζόμπι , μεταποκαλυπτικα , και βρυκολακες με έχεις χάσει .

Δώσε μου μάγους, ιππότες , rpg ,δράκους, δεινόσαυρους , διαστημόπλοια ή platform παιχνίδια όπως Ray man , Ori , earthworm Jim και δεν θέλω κάτι άλλο .

Το scorn αν βγει ένα νέο doom ούτε εγώ θα το παίξω . Και γενικά ένα fps πρέπει να είναι πολύ καλό για να μου κινήσει το ενδιαφέρον . Το συγκεκριμένο αρχικά λόγο ατμόσφαιρας giger μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το τρειλερ έμοιαζε λες και έβλεπα video clip από tool.

Re: Sony Playstation 5

Προφανώς είναι όλα θέμα γούστου, το Bloodborne στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει απίστευτο art direction και η ''σαπίλα'' κλπ. που σου βγάζει δεν την έχω ξαναδεί σε παιχνίδι, είναι γενικά φανταστικό παιχνίδι και μάλλον το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία soull games. Από εκει και πέρα είναι αυτό που γράφω συνεχώς το ps4 είχε κυριολεκτικά exclusive games για κάθε γούστο, όσο το ψάχνεις τόσο βρίσκεις και άλλα. Δεν είναι μόνο το uncarted, το gow και το spiderman όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Υπάρχουν κυριολεκτικά πάρα πολλά games που πολλά από αυτά είναι διαμαντάκια και δεν τα γνωρίζει καν ο περισσότερος κόσμος.
Π.χ. Το εξαιρετικό Gravity Rush 2

ή το φανταστικό platform Tearwat Unfolded

ή το ιδιαίτερο Judjement

ή το τρομακτικό σαν ταινία Until Dawn

ή το ''κουλό'' Dreams

Ολα αυτά είναι μερικά από τα πολλά exclusives που τα έχω απολαύσει στην κονσόλα, και για όσους ενδιαφέρονται για το metacritic όλα όσα έβαλα πιάνουν 80% τουλάχιστον (εκτός από το από κάτω)

Και ένα Bonus που μου άρεσε πάρα πολύ (ειδικά αν το παίζεις σε oled οθόνη) το CONCRETE GENIE.

Tearwat Unfolded, concrete genie και dreams , τα επαιζα άνετα .

Το gravity rush έχει γραφικά που μου αρέσουν , αλλα δεν μου άρεσε καθόλου το gameplay . Τα αλλά δεν θα τα επαιζα .

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Tearwat Unfolded, concrete genie και dreams , τα επαιζα άνετα .

Το gravity rush έχει γραφικά που μου αρέσουν , αλλα δεν μου άρεσε καθόλου το gameplay . Τα αλλά δεν θα τα επαιζα .

Καλά προφανώς δεν γίνεται να σου αρέσουν όλα, ούτε σε εμένα αρέσουν όλα,
Π.Χ. το Nioh όπως και το nioh 2 παρόλο που θεωρούνται τρομερά παιχνίδια εμένα με κούρασαν.

Ενώ π.χ. το Sekiro: Shadows Die Twice που ήταν το ίδιο στιλ το απόλαυσα.

Οπως δεν μου άρεσε και το Death strading παρόλο που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το θέμα είναι ότι το ps4 έχει τέτοια ποικιλία, ποσότητα και ποιότητα exclusive games που έχει αρκετό υλικό να καλύψει σχεδόν κάθε γούστο, μπορείς να βρεις πολλά παιχνίδια εκπλήξεις που δεν το περιμένεις όπως π.χ. τα shooters (σε όποιους αρέσουν τέτοια παιχνίδια) Resogun, Alienation, Rez Και Nex Machina . Χωρίς υπερβολή μπορείς να βγάλεις όλη την γενιά της κονσόλας παίζοντας μόνο exclusive games, από Fighting Και rpg μέχρι adventure, platforms και racing, χωρίς υπερβολή μπορώ να σου γεμίσω σελίδες επί σελίδων μόνο με τα exclusives του ps4 (κάποια από αυτά υπάρχουν και σε PC)...δεν επενδύει τυχαία τέτοια ποσά η sony για τόσα παιχνίδια, κάποιος λόγος υπάρχει. Μακάρι και πραγματικά το θέλω πολύ να δούμε κάτι τέτοιο και από την Microsoft.

Βρε συ songless αφού έχεις αποφασίσει να πάρεις την πρώτη σου κονσόλα (κάπου είδα νωρίτερα ανέφερες ότι δεν είχες ποτέ, αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με) και ποιά είναι αυτή, δε χρειάζεται να πείσεις τους άλλους ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Περί ορέξεως, υπάρχουν άπειρα forums όπου βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ sony/microsoft μην το κουράσουμε κι εδώ. Στα χαρτιά οι κονσόλες της Microsoft πάντα είχαν το δέλεαρ της καλύτερου optimization στα multiplatform λόγω windows, η sony λόγω exclusive studios πάντα το ξεπερνούσε αυτό λόγω καλύτερου optimization του κατώτερου hardware από τους δικούς της developers.
Δε σου αρέσουν τα παιχνίδια της sony έχει καλώς, υπάρχουν αρκετοί "παλαίουρες" που θα σου πουν άπειρα αντεπιχειρήματα υπέρ της sony. Το να βγάζεις σαπάκια μηχανήματα που ούτε καν έχουν κυκλοφορήσει βάζοντας συγκριτικά βίντεο προηγούμενης γενιάς δεν πολυστέκει.
Εγώ θα πρότεινα σε κάθε ενδιαφερόμενο να περιμένει λίγο, σε κάθε launch πάντα τα παιχνίδια είναι λίγα, για τα λοιπά (media player, ήχος κλπ) ας περιμένουμε να βγούνε τα full specs και εδώ θα είμαστε να το συζητάμε.

Βρε συ songless αφού έχεις αποφασίσει να πάρεις την πρώτη σου κονσόλα (κάπου είδα νωρίτερα ανέφερες ότι δεν είχες ποτέ, αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με) και ποιά είναι αυτή, δε χρειάζεται να πείσεις τους άλλους ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Περί ορέξεως, υπάρχουν άπειρα forums όπου βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ sony/microsoft μην το κουράσουμε κι εδώ. Στα χαρτιά οι κονσόλες της Microsoft πάντα είχαν το δέλεαρ της καλύτερου optimization στα multiplatform λόγω windows, η sony λόγω exclusive studios πάντα το ξεπερνούσε αυτό λόγω καλύτερου optimization του κατώτερου hardware από τους δικούς της developers.
Δε σου αρέσουν τα παιχνίδια της sony έχει καλώς, υπάρχουν αρκετοί "παλαίουρες" που θα σου πουν άπειρα αντεπιχειρήματα υπέρ της sony. Το να βγάζεις σαπάκια μηχανήματα που ούτε καν έχουν κυκλοφορήσει βάζοντας συγκριτικά βίντεο προηγούμενης γενιάς δεν πολυστέκει.
Εγώ θα πρότεινα σε κάθε ενδιαφερόμενο να περιμένει λίγο, σε κάθε launch πάντα τα παιχνίδια είναι λίγα, για τα λοιπά (media player, ήχος κλπ) ας περιμένουμε να βγούνε τα full specs και εδώ θα είμαστε να το συζητάμε.

Ενώ να βγάζεις σαβούρα (όχι εσυ) τα παιχνίδια του game pass στέκει

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Ναι θα είναι η πρώτη μου κονσόλα . Και αν με ρωτουσες πριν τρεις μήνες θα σου έλεγα ps . Στην οικογένεια μου μόνο sony τηλεοράσεις από το 1985 . Μόνο την τελευταία φορά παραστράτησα και πήγα σε lg αλλά ο πατέρας μου τσίμπησε την xf9005 για το πατρικό . Φωτογραφική μόνο sony . Επόμενο τηλέφωνο μάλλον το Χ1 .Όλοι φίλοι και μαθητές μια ζωή ps . Από τα μαθητικά μου χρόνια στο ps ήταν αυτό που μαζευόμασταν και παίζαμε . Ακόμη και σήμερα μαζευόμαστε στην αδερφή μου ή στην ξαδέρφη της γυναίκας μου και παίζουμε το buzz .

Αλλά έχω 1 μηνα που δοκίμασα το game pass σε PC και είδα κάτι διαφορετικό από το steam . Και σε συνδιασμό με smart delivery που θα μου γλυτώσει χρήματα και όλα αυτά τα home entertainment που προσφέρει το Xbox με έκαναν να στραφω προς τα εκεί . Βασικά και ένα Xbox x τώρα με ικανοποιεί αλλά γιατί να μην περιμένω το νεοτερο; Ταφόπλακα στην απόφαση ήταν και η εμφάνιση του ps5 ....

Έτσι είναι αδερφέ, ο καθένας τα ζυγίζει ανάλογα με το τις προτεραιότητές του και το τι του αρέσει. Εγώ προσωπικά αν ασχολιόμουν με το gaming όπως παλιότερα θα αναβάθμιζα το htpc για το steam και θα έπαιζα και μπάλα με τα exclusives της sony στα οποία όπως και να το κάνουμε έχει μεγάλη ποικιλία. Φωτογραφικά, κινητο κλπ δε χρησιμοποιώ sony.
Πάντως φτιάχνονται πολύ ωραία κουτάκια χωρίς μεγάλο κόστος και αθόρυβα, όχι στο μέγεθος του Xbox βέβαια αλλά με σωστό έπιπλο είσαι κύριος και δε φαίνεται τίποτα. Το θέμα είναι ότι θέλει ψάξιμο αλλά στο τέλος το θεωρώ καλύτερη επιλογή για multiplatform. Το htpc το χω 6 χρόνια και με έχει βολέψει απίστευτα σαν media player, δεν υπάρχει σύγκριση με καμία κονσόλα. Αν πάμε και σε συνδέσεις για μουσική με dac ξεφεύγει η χρηστικότητα.

Έτσι είναι αδερφέ, ο καθένας τα ζυγίζει ανάλογα με το τις προτεραιότητές του και το τι του αρέσει. Εγώ προσωπικά αν ασχολιόμουν με το gaming όπως παλιότερα θα αναβάθμιζα το htpc για το steam και θα έπαιζα και μπάλα με τα exclusives της sony στα οποία όπως και να το κάνουμε έχει μεγάλη ποικιλία. Φωτογραφικά, κινητο κλπ δε χρησιμοποιώ sony.
Πάντως φτιάχνονται πολύ ωραία κουτάκια χωρίς μεγάλο κόστος και αθόρυβα, όχι στο μέγεθος του Xbox βέβαια αλλά με σωστό έπιπλο είσαι κύριος και δε φαίνεται τίποτα. Το θέμα είναι ότι θέλει ψάξιμο αλλά στο τέλος το θεωρώ καλύτερη επιλογή για multiplatform. Το htpc το χω 6 χρόνια και με έχει βολέψει απίστευτα σαν media player, δεν υπάρχει σύγκριση με καμία κονσόλα. Αν πάμε και σε συνδέσεις για μουσική με dac ξεφεύγει η χρηστικότητα.

Αυτο που περιγράφεις είναι και αυτο που κάνουν οι περισσότεροι χρήστες που ενδιαφέρονται για το gaming, έχουν ένα καλό pc και ένα ps για τα exclusives. Είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για να έχεις πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα games που βγαίνουν εκτός από Nintendo. Τώρα αν είσαι lite user παίρνεις την πιο φτηνή κονσόλα που θα βρεις βάζεις και μια συνδρομουλα και τέλος.

Προσωπικα σαν χρήστης την σιχαίνομαι την Sony σαν εταιρία και κράζω πολλες φορές τα φωτογραφικά της και τα υπόλοιπα προϊόντα της, απλά στο θέμα gaming πως να το κάνουμε είναι κατηγορία από μόνη της και το γνωρίζει το παιχνίδι όσο κανένας, οι στιγμές που μου έχει χαρίσει με το PS4 είναι αξία ανεκτίμητη.

Όλα τα playstation έχουν δώσει άπειρες ώρες gaming, θυμάμαι παλιότερα και τα region παιχνίδια που έβγαιναν νωρίτερα από Αμερική και Ιαπωνία, NTSC, 60hz, rgb καλώδια...άλλες εποχές πιο κοστοβόρες! Είναι ωραίο που συνεχίζουν ακόμα το legacy. Περιμένω silent hill, gran turismo και τη συνέχεια του FF7 remake...

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Ο λόγος που στρεφομαι σε κονσόλα είναι ότι έχω βαρεθεί να αναβαθμίζω το PC . Αυτό που έχω τώρα θα μείνει ως έχει μέχρι να μπορεί να κάνει μόνο δουλειές γραφείου και να πάει στη σχολή και το gaming να το αναλάβει η κονσόλα που έχει μεγαλύτερο βάθος χρόνου μέχρι να πεις ότι θες κάτι καλύτερο . Και εκεί είναι που κολλάει το Xbox . Αυτό που αγοράζεις έναν smartdelivery τίτλο και τον αγοράζεις μια φορά για PC και Xbox εμένα μου λέει πολλά . Αν δω ότι δεν μου κάνει η κονσόλα και το γυρίσω πάλι , θα μπορώ να παίξω ότι έχω αγοράσει στο PC χωρίς να το αγοράσω δεύτερη φορά ή και το ανάποδο αν θα αγοράσω ξανά Xbox .

Εχετε μπερδεψει τα νηματα εδω και ημερες.

Οκ σας αρεσει η ταδε κονσολα γραψατε τις διαφορες τους και τι σας αρεσει στην μια και στην αλλη αλλα εχουμε κι αλλα νηματα για αυτα.

Εδω ειναι το νημα του ps5.

Ναι έχεις δίκιο . Σε κάποια στιγμή μου θύμισε τα ποδοσφαιρικά νηματα προ ban που συνεχίζαμε την ίδια συζήτηση σε δύο διαφορετικά νήματα .
Εγώ έχω κατασταλάξει κατά 99% στο Xbox οπότε αφήνω αυτό το νήμα ήσυχο .

Αυτά που σας εγραφα, ξεκινανε από νωρίς.
Δεν θα έχετε 4Κ@60 σταθερά με maxed out γραφικά. Η το ένα ή το άλλο.
Και αν αυτό ξεκινάει ήδη με το Avengers, που δεν είναι και ο wow τίτλος, τότε τα διλήμματα και οι επιλογές θα ξεκινανε απο day one.

To xbox σε αυτή τη περίπτωση παιζει να ειναι σταθερά στα 4k@60, αλλά σε πιο ζόρικο τίτλο θα πέσει και αυτό κάτω από τα 60 καρε η θα πρέπει να θυσιάσει και αυτο ποιότητα γραφικών.

Για 8Κ και 120hz, κανα tetris remastered :p

https://blog.playstation.com/2020/0...yZvOqy--YvTJ8AdWpXqM6MmLaOCE48SEkYrpINtI0unZ4

PS5 greatly lifts the performance and graphics bar for consoles. The new GPU allows us to increase our texture resolution, push a higher level of detail farther from the player, enhance our ambient occlusion, improve our anisotropic filtering and add a variety of new graphics features such as stochastic screen-space reflections with contact-aware sharpening.

If you’re a technophile like me, you enjoy having a bit of choice in how you leverage your cutting-edge console’s capability. As gamers, we sometimes want every ounce of power put into extra graphics features to achieve the highest image quality possible. For this, Marvel’s Avengers will offer an enhanced graphics mode on PS5. At other times, we want the most fluid gameplay experience possible. For that, Marvel’s Avengers will offer a high framerate mode on PS5, which targets 60 FPS with dynamic 4K resolution.

Προσωπικά προτιμώ να βλέπω καλά γραφικά και ας μην είναι 60 καρέ, μακάρι να ήταν παντού μεν, άλλα δεν θα θυσίαζα με τίποτα το επίπεδο των γραφικών για να έχω σταθερό 60fps. Καλά το 8Κ τι να το κάνουμε, έχει κανείς τηλεόραση 8Κ??, εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το 4Κ.

Αυτό που περιγράφει πάντως συμβαίνει ήδη εδώ και χρόνια και με το ps4pro, επιλέγεις ή καλύτερα γραφικά ή υψηλότερο frame rate ή σε κάποια παιχνίδια υψηλότερη ανάλυση 4Κ, στην νέα γενιά επειδή όλα θα είναι 4Κ θα έχουμε την επιλογή ή 60fps ή καλύτερα γραφικά και ο καθένας κρίνει ανάλογα.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Ναι έχεις δίκιο . Σε κάποια στιγμή μου θύμισε τα ποδοσφαιρικά νηματα προ ban που συνεχίζαμε την ίδια συζήτηση σε δύο διαφορετικά νήματα .
Εγώ έχω κατασταλάξει κατά 99% στο Xbox οπότε αφήνω αυτό το νήμα ήσυχο .

δεν σε πιστεύω, ψέματα λες :flipout: