Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Καλά αν λανσαριστεί η κονσόλα και έχουμε εξαρχής Spiderman Και Godofwar μιλάμε θα γίνει χαμός!!! Αναμένουμε, μακάρι να είναι αλήθεια.

Το God of War λογικά θα πάει για 21, να δούμε το άλλο exclusive που δουλεύει ο Cerny που θα είναι launch τίτλος, προσωπικά θα ήθελα να δώ Jak & Daxter ή Killzone.

Να δούμε επισης αν θα ανακοινώσουν κάτι σχετικά με το Silent Hill και εκεί θα γίνει χαμός.

Τα jack & Daxter ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο ps2, απλά από τότε πέρασε πολύ καιρός και η Naughty Dog με τα Uncharted, Last of us κλπ. τα παράτησε, δεν ξέρω αν έχει πάρει άλλος τα δικαιώματα και δούμε κάτι από άλλο Studio Μακάρι!!
Επίσης για το Killzone ήταν απίστευτα το 2 και το 3 στο ps3 (για μένα καλύτερα από τα αντίστοιχα Halo) άλλα το Killzone στο ps4 ήταν μέτριο και από τότε που βρήκε η guerilla την κότα με τα χρυσά αυγά (Horizon) θα συνεχίζει εκει, ίσως όταν βγάλει το Horizon 2 Να δούμε στο μέλλον Killzone, άλλα δεν νομίζω πριν περάσουν 3 χρόνια τουλάχιστον.
Για το Silent Hill απλά θα πέσουν τα τσιμέντα!!!
Μιας και αναφερθήκαμε σε FPS, άλλο ένα που θα ήθελα να δω συνέχεια είναι η τριλογία Resistance του ps3 Που ήταν φοβερή, μακάρι να βλέπαμε κάποια συνέχεια.
Γενικότερα η Sony έχει ένα σκασμό ips, πόσα από αυτά θα συνεχίσει δεν ξέρουμε άλλα έχει πάρα πολύ ψωμί και αν θέλει ίσως και μπορεί να παραδώσει την καλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών exclusive στο ps5 που έχουμε δει ποτέ σε κονσόλα.

"Launch window" αναφέρεται στις εικόνες. Δηλαδή, περίπου στον πρώτο μήνα (ίσως και περισσότερο) διάθεσης στην αγορά, όχι απαραίτητα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Επίσης...

με κάθε επιφύλαξη....

https://i.imgur.com/iNrzq2y.png

κάτι τέτοιες λίστες είναι σαν προβλέψεις (για στοιχήματα) και όχι προϊόντα πληροφοριών. :p Χωρίς να αποκλείω την επαλήθευσή της, εν μέρει.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

"Launch window" αναφέρεται στις εικόνες. Δηλαδή, περίπου στον πρώτο μήνα (ίσως και περισσότερο) διάθεσης στην αγορά, όχι απαραίτητα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Επίσης...

κάτι τέτοιες λίστες είναι σαν προβλέψεις (για στοιχήματα) και όχι προϊόντα πληροφοριών. :p Χωρίς να αποκλείω την επαλήθευσή της, εν μέρει.

Καλά και τον πρώτο μήνα να είναι πάλι μια χαρά είναι, αν επαληθευτούν όσα ακούγονται προβλέπεται πολύ καλό πακέτο παιχνιδιών έστω τον πρώτο μήνα....σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς ακόμα, άλλα ξέροντας το τι κάνει η Sony είναι σίγουρο ότι θα βομβαρδιστεί πάλι η κονσόλα με ποιοτικά και ποσοτικά Eclusives.

Eed5CO0XkAAUyJe

αναμενόμενο το 500ρικο θα έλεγα. Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ λογική τιμή, μακάρι να ισχύει...