Sony PlayStation 5

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Πάμε άλλο ένα λογικό σφάλμα .

Η καλύτερη κονσόλα αντικειμενικά είναι το switch γιατί έχει πολλά exclusives . ...

Όταν κάποιος σου λέει ότι τα 10 πουσαρισμενα tf είναι καλύτερα από τα 12 ...

Αν δεν είναι αντικειμενική η επιλογή κονσόλας με βάση το hardware για να παίξει τα ΙΔΙΑ παιχνίδια και στις δύο πλατφόρμες τι άλλο μπορεί να είναι αντικειμενικό ; Το χρώμα της κονσόλας;

Ελα Καληνύχτα άστο...

Ένα δυνατό hardware δεν σημαίνει ότι έχει και δυνατό software( games, features) για να το υποστηρίξει. Πχ μπορεί τα Android phones να έχουν καλύτερο hardware από το iPhone αλλά το software δεν είναι ότι καλύτερό. Ειδικά για κάτι εκδόσεις ότι να ναι. Μπορεί στα χαρτιά το ps5 να είναι χαμηλότερο... Αλλά τελικά το λογισμικό που θα γράφτει θα το εκμετάλλευεται.

Εγω πάντως λέω, τι να το κάνω το δυνατό hardware εάν δεν μπορώ να το απολαύσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων. Το ps4 με τα τελευταία παιχνίδια το ξεζουμιζουν με άριστο οπτικό αποτέλεσμα.

Ένα δυνατό hardware δεν σημαίνει ότι έχει και δυνατό software( games, features) για να το υποστηρίξει. Πχ μπορεί τα Android phones να έχουν καλύτερο hardware από το iPhone αλλά το software δεν είναι ότι καλύτερό. Ειδικά για κάτι εκδόσεις ότι να ναι. Μπορεί στα χαρτιά το ps5 να είναι χαμηλότερο... Αλλά τελικά το λογισμικό που θα γράφτει θα το εκμετάλλευεται.

Εγω πάντως λέω, τι να το κάνω το δυνατό hardware εάν δεν μπορώ να το απολαύσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων. Το ps4 με τα τελευταία παιχνίδια το ξεζουμιζουν με άριστο οπτικό αποτέλεσμα.

Έτσι είναι αλλά κάποιοι δεν θέλουν και δεν μπορούν να το καταλάβουν και κολλάνε σε νουμερακια/tflops.

Re: Sony Playstation 5

Έτσι είναι αλλά κάποιοι δεν θέλουν και δεν μπορούν να το καταλάβουν και κολλάνε σε νουμερακια/tflops.

Δεν πειραζει. Εάν επιμένουν ότι το Xbox είναι καλύτερο ας μου χαρίσουν ένα να το δοκιμάσω. Με χαρά θα το δεχτώ και θα το κρατήσω! :)

Εξαντλήθηκε το πρώτο κύμα των ps5 από προπαραγγελίες, εκτίμηση ότι στα ράφια στα καταστήματα από μέσα Ιανουαρίου. Για Ελλάδα μιλάμε φυσικά.

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%95%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-PS5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC/62214.html

Απάντηση: Sony Playstation 5

Αυτά είναι να θες να δώσεις 500αρια και να μην έχουν να σου πουλήσουν. Τελικά φαίνεται ότι ισχύουν οι φήμες ότι υπήρχε πρόβλημα στην παραγωγή λόγω της πανδημίας.
Ευκαιρία για τη Microsoft αν έχει απόθεμα να χτυπήσει νέους πελάτες.
https://www.google.com/amp/s/game20.gr/sony-sorry-for-ps5-pre-orders/amp/

Αυτά είναι να θες να δώσεις 500αρια και να μην έχουν να σου πουλήσουν. Τελικά φαίνεται ότι ισχύουν οι φήμες ότι υπήρχε πρόβλημα στην παραγωγή λόγω της πανδημίας.
Ευκαιρία για τη Microsoft αν έχει απόθεμα να χτυπήσει νέους πελάτες.
https://www.google.com/amp/s/game20.gr/sony-sorry-for-ps5-pre-orders/amp/

Είναι πρόβλημα αν μια κονσόλα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο να την δεις στα μαγαζιά τον Ιανουάριο...αν έχει θέμα στοκ η Sony θα της κάνει ζημιά στην αρχή ειδικά. Βέβαια από το plaisio μάθαμε ότι ήταν σχεδόν ανέλπιστη η ποσότητα των προπαραγγελειών του ps5 και δεν το περίμεναν σε αυτό το βαθμό, ίσως να φταίει και ο Covid και όλοι θέλουν νέα κονσόλα!!

Πιστεύω ότι θα φέρουν ποσότητα για την χριστουγεννιατικη αγορά. Εμένα πάντως με βλέπω να το παίρνω μαζί με την λαμπάδα δώρο! :)

Η sony απλά θα βγάλει τα σπασμένα από τα παιχνίδια όπως κάνει πάντα, χτίζει βάση χρηστών και μετά αρμέγει, ένα καλό παιχνίδι να βγάλει θησαύρισε, έτσι για χάρη συζήτησης έκανε με το LOU 2 (που δεν άρεσε και σε πολλούς) έβγαλε σε έσοδα μέσα σε 1 μήνα, όσα όλα τα gamepass τις Microsoft μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο, που να άρεσε και το παιχνίδι σε όλους τι θα γινόταν....αυτά για την δυναμική των exclusives τίτλων....

Θα ήθελα να δω τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Sony από ένα παιχνίδι "σε ένα μήνα" έβγαλε "όσα η Microsoft από το game pass σε 1 χρόνο".

Όσο το ότι τα tflops "δεν μετράνε" είναι αυτό που λέμε όσα δεν φτάνει η αλεπού...κτλ

Μπράβο στην sony για τα exclusives που είναι άλλωστε και ο μόνος λόγος να αγοράσει κάποιος κονσόλα της sony γιατί σε όλα τα υπόλοιπα (hardware , λογισμικό , χειριστήριο , online υπηρεσίες κτλ) υστερει αλλά μην λέμε υπερβολές.

ΥΓ. Το ghost of Tsushima πριν 2 μηνες βγήκε και πλέον δεν το παίζει κανείς. Απορώ ποιοι δίνουν 60 ευρώ για 30-40 ώρες παιχνιδιού όσο ενδιαφέρον και αν είναι ( που για τους Ιάπωνες σίγουρα είναι).

Νέο εικαστικό δείχνει το πόσο μεγάλα θα είναι τα PS5 και Xbox Series X - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Gad...παρτίδα-PS5-για-την-ελληνική-αγορά/62214.html

Όσοι έκαναν προ παραγγελία το PS5 ας κλείσουν και μια μεταφορική για καλο και για κακό. Μιλάμε για τεράστια κονσόλα (εκτός από πανασχημη).

Πιστεύω ότι θα φέρουν ποσότητα για την χριστουγεννιατικη αγορά. Εμένα πάντως με βλέπω να το παίρνω μαζί με την λαμπάδα δώρο! :)

Και εγώ έλεγα αυτή την φορά να κρατηθώ, αλλά δεν το βλέπω να αντέχω μέχρι το Πάσχα...μακάρι να βρουν εχτρα κονσόλες γιατί απο παντού μαθαίνω ότι γίνεται χαμός με τις προπαραγγελίες, οι πελάτες μας στην δουλειά (retail stores) έχουν τρελαθεί με την ζήτηση και μέχρι και το Amazon στέλνει μηνύματα ότι λόγω υψηλής ζήτησης δεν θα έχουν αρκετοί την κονσόλα day one....θα δούμε μακάρι να υπάρχει στοκ τα Χριστούγεννα...

Υ.Γ. Όλοι οι φίλοι μου gamers την έχουν παραγγείλει, μόνο εγώ δεν έκανα παραγγελία και νιώθω ότι έμεινα πίσω, θα προσπαθήσω να διορθώσω το εγκληματικό μου λάθος σύντομα...χαχα

Y.Γ. Μόνο στην σκέψη ότι θα υπάρχει ps5 εκεί έξω και εγώ δεν θα το έχω με πιάνει ένα τρέμουλο.χαχα...πάω τώρα να ξανά τερματίσω το final fantasy vii για να ξεχαστώ....

Kαι γω δεν κρατιέμαι, σε νιώθω, αύριο βάζω την προπαραγγελία...έλεγα να κρατηθώ μέχρι Χριστούγεννα αλλα μια ψυχή που είναι να βγεί.. :grinning-smiley-043
(με προβληματίζει βέβαια το υποδεέστερο hardware,το μεγάλο μέγεθος και το κακό χειριστήριο, αλλα θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα :flipout:)

Kαι γω δεν κρατιέμαι, σε νιώθω, αύριο βάζω την προπαραγγελία...έλεγα να κρατηθώ μέχρι Χριστούγεννα αλλα μια ψυχή που είναι να βγεί.. :grinning-smiley-043

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια, αλλά όλο εκεί πάει το μυαλό μου, έχω και τους φίλους μου που με έχουν πεθάνει στο messenger να μου στέλνουν screenshots από τις προπαραγγελίες τους και αρρωσταίνω...θα ακολουθήσω τα χνάρια σου από αύριο, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει και να ηρεμήσω.....:drool1:

Υ.Γ. Ratchet and clank, Spider-Man, demon souls και godfall day one και καλο λιώσιμο.....

Υ.Γ. Και εμένα με προβληματίζουν αυτά που αναφέρεις αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, κάποιοι είναι τυχεροί κάποιοι μένουν με την σαβούρα, όταν θα παίζω το νέο horizon, το gow, το demon souls και το silent hill θα κλαίω με μαύρο δάκρυ για το τι χάνω......χαχα

Δεν άντεξα άλλο και το προπαρήγγειλα σήμερα το πρωί (την έκδοση με το drive φυσικά), λογικά και με λίγο τύχη θα το έχω day one, δεν μπορούσα να χωνέψω ότι όποιο gamer γνωρίζω το έχει παραγγείλει ήδη....αμαρτία να λείπω από το πανηγύρι!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!!

Υ.Γ. Ετοιμάζουμε από τώρα groupaki σε mesenger/viber για ανταλλαγή/αγοροπωλησίες παιχνιδιών μεταξύ μας κλπ....έχει να γίνει χαμός και σε αυτή τη γενιά!!!

Τελικά δεν πήρες την πιο δυνατή κονσόλα... 

Τι να κάνουμε κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να κάνουν λάθος ξανά και ξανά και ξανά χωρίς να μαθαίνουν....χαχα.....νομίζω θα το αντέξω να ζήσω με την πιο ´´αδυναμή´´ κονσόλα....:firstprize:

Νέο εικαστικό δείχνει το πόσο μεγάλα θα είναι τα PS5 και Xbox Series X - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Gad...παρτίδα-PS5-για-την-ελληνική-αγορά/62214.html

Όσοι έκαναν προ παραγγελία το PS5 ας κλείσουν και μια μεταφορική για καλο και για κακό. Μιλάμε για τεράστια κονσόλα (εκτός από πανασχημη).

Μετράει το μέγεθος για την ποιοτητα που θα βγάζει. Οι PS φανς θέλουν ποιοτητα όχι πόσοτητα!! Εξάλου, απο το τουβλο Χ, που μπορεις να στοιβαξεις και να χτύσεις κανα τοίχο πιο ομορφό είναι!

Και εγώ έλεγα αυτή την φορά να κρατηθώ, αλλά δεν το βλέπω να αντέχω μέχρι το Πάσχα...μακάρι να βρουν εχτρα κονσόλες γιατί απο παντού μαθαίνω ότι γίνεται χαμός με τις προπαραγγελίες, οι πελάτες μας στην δουλειά (retail stores) έχουν τρελαθεί με την ζήτηση και μέχρι και το Amazon στέλνει μηνύματα ότι λόγω υψηλής ζήτησης δεν θα έχουν αρκετοί την κονσόλα day one....θα δούμε μακάρι να υπάρχει στοκ τα Χριστούγεννα...

Υ.Γ. Όλοι οι φίλοι μου gamers την έχουν παραγγείλει, μόνο εγώ δεν έκανα παραγγελία και νιώθω ότι έμεινα πίσω, θα προσπαθήσω να διορθώσω το εγκληματικό μου λάθος σύντομα...χαχα

Y.Γ. Μόνο στην σκέψη ότι θα υπάρχει ps5 εκεί έξω και εγώ δεν θα το έχω με πιάνει ένα τρέμουλο.χαχα...πάω τώρα να ξανά τερματίσω το final fantasy vii για να ξεχαστώ....

Εαν δεν αντέξω μέχρι την λαμπάδα, υπάρχει και Αγιος Βαλεντίνος...θα πάρω και μια καρδουλα με σοκολατακια μαζί....λολ

Last edited by a moderator: