Sony PlayStation 5

Αλλές 9 ημέρες...υπομονη...

Έτσι, προσωπικα σταμάτησα να διαβάζω το οτιδήποτε εχει σχέση με την κονσόλα, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε από πρώτο χέρι, και αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά κλπ. υπάρχουν και τα updates....μόνο παιχνίδια κοιτάζω, demo, trailers, ανακοινώσεις κλπ.

Έτσι, προσωπικα σταμάτησα να διαβάζω το οτιδήποτε εχει σχέση με την κονσόλα, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε από πρώτο χέρι, και αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά κλπ. υπάρχουν και τα updates....μόνο παιχνίδια κοιτάζω, demo, trailers, ανακοινώσεις κλπ.

Εκτός απο το PS Collection που θα παίξω οτι δεν εχω παίξει και το AC Valhala, τι άλλο εχεις να προτείνεις?

Εκτός απο το PS Collection που θα παίξω οτι δεν εχω παίξει και το AC Valhala, τι άλλο εχεις να προτείνεις?
Την CX και τα μάτια σου..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε πρώτη φάση να ρωτήσω είχες ps4? Επίσης τι είδους παιχνίδια σου αρέσουν?? Τέλος μιλάς μόνο για αποκλειστικά ή και για Multiplatforms? Για καινούρια παιχνίδια του ps5 λίγα προς το παρών αν αναφέρεσαι σε αυτό.

Κάνε δουλειά σου Μιχάλη

Αστειεύομαι!!

Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Και εγω την ιδια εντυπωση εχω.
Απο την αλλη, οι κονσολες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα.
Στο faq της Sony αναφερεται οτι η αποθηκευση ps5 παιχνιδιων θα ερθει συντομα.

Δεν νομιζω οτι θα αργησει να στρωσει το ολο σκηνικο με τους δισκους.

Εμενεα πιο πολύ με χαλασε που δεν θα υποστηριζει ATMOS και DV σε disc mode.

Απο τα υπολοιπα δεν με χαλαει ιδιαίτερα κατι αλλο.

Σε οτι εχει να κανει με το ray tracing, σε ολα τα review του Miles Morales αναφερεται υποστηριξη κανονικά στο fidelity mode.

Δεν υποστηρίζει δλδ bitstream HD audio;

Έφερε το media νέα κομμάτια;;
5315f8fcf47944a18e8b300d9a30839e.jpg

Μάλλον ήταν κάποια κομμάτια για τα καταστήματα που τελικά έκλεισαν με το lock down και τα έβγαλαν διαδικτυακά

Και το public που είναι της ίδια αλυσίδας πια με τα media τα έχει διαθέσιμα για παραγγελία.
Αν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο θα έπαιρνα το digital στα 300 ευρώ.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Και το public που είναι της ίδια αλυσίδας πια με τα media τα έχει διαθέσιμα για παραγγελία.
Αν μπορούσα να κόψω τιμολόγιο θα έπαιρνα το digital στα 300 ευρώ.
321,77

Θα πάρω το PS5 PRO όταν βγει με το καλό σε 2 χρόνια..