Sony PlayStation 5

Κανεις δεν εχει τεσταρει ακομα ?
Στο Xbox γίνεται..γιατί να μην γίνεται και στο PS;

Το PS3 με το PS4 δεν μπορούσαν λόγω ps plus..

Τώρα δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οσα βιντεάκια έχω δει για τον θόρυβο από τον βόμβο, όλα είναι σε απόλυτη ησυχία με το μικρόφωνο κολλημένο.

Θέλω να πω είναι δυνατόν να ακούγεται όταν παίζεις ; πόσο μάλλον όταν φοράς ακουστικά.

Εντάξει υπάρχει βόμβος, αλλά στην πράξη επηρεάζει; Εκτός αν παίζει κάποιος σε υπνοδωμάτιο, το έχει κοντά στο κρεβάτι του και με ήχο στο μηδέν. Υπάρχει τέτοιος κόσμος;

Υ.Γ. εκτός βέβαια αν είναι από αυτούς τους περίεργους υψίσυχνους (όπως κάποια ακουστικά βαρηκοϊας) που εκεί όντως σου ρχεται να το πετάξεις. Δεν νομίζω να είναι τέτοιος βόμβος.

Εξοφλησα την προπαραγγελια μου σε κωτσοβολο που ειχα κανει πρωτη μερα προπαραγγελιων και μου ειπαν θα παραλαβω day one. Για να δουμε...

Εξοφλησα την προπαραγγελια μου σε κωτσοβολο που ειχα κανει πρωτη μερα προπαραγγελιων και μου ειπαν θα παραλαβω day one. Για να δουμε...
Αν δεν παραλάβεις εσύ day one που έκανες προπαραγγελια την πρώτη μέρα δεν θα πάρει κανείς..

καλησπερα, σε καλεσαν σημερα να εξοφλησεις ?
Ρωταω γιατι κι εγω ειχα βαλει παραγγελια 17/9 και ακομα και σημερα που μιλησα μαζι τους για εξελιξη και να πληρωσω μου ειπαν δεν γνωριζουν και θα με καλεσουν αν ειναι

Ρωταω γιατι κι εγω ειχα βαλει παραγγελια 17/9 και ακομα και σημερα που μιλησα μαζι τους για εξελιξη και να πληρωσω μου ειπαν δεν γνωριζουν και θα με καλεσουν αν ειναι

Με καλεσαν σαββατο απογευμα για να μου πουν να κανω καταθεση για να το παρω day one αλλιως θα χασω την σειρα μου. Την εκανα και μου ειπαν οτι παιρνω και 50 δωροεπιταγη που εχει ισχυ μεχρι 31-12

Με καλεσαν σαββατο απογευμα για να μου πουν να κανω καταθεση για να το παρω day one αλλιως θα χασω την σειρα μου. Την εκανα και μου ειπαν οτι παιρνω και 50 δωροεπιταγη που εχει ισχυ μεχρι 31-12

καλα ουτε καν εμενα, εδω μιλησα σημερα και ενω τους λεω να πληρωσω μου ειπαν δεν εχουν παραλαβει ακομα τα κομματια και περιμενουν.
Μπαχαλω τι να πω.

Τα νεα ακουστικα ξερει κανεις ποσο θα εχουν ?

Επισης τα παλαια του ps4 (οπως και τα χειριστηρια) θα παιζουν στο ps5 ?

Τα νεα ακουστικα ξερει κανεις ποσο θα εχουν ?

Επισης τα παλαια του ps4 (οπως και τα χειριστηρια) θα παιζουν στο ps5 ?
100

Τα ακουστικά αν είναι ενσύρματα ναι

Τα dualshock όχι στη νέα κονσόλα

καλα ουτε καν εμενα, εδω μιλησα σημερα και ενω τους λεω να πληρωσω μου ειπαν δεν εχουν παραλαβει ακομα τα κομματια και περιμενουν.
Μπαχαλω τι να πω.

Ισχύει. Τα ιδια είπαν και σε μενα. Υπομονή