H μεγαλη απορια :
Mπορει να παιξει καποιος στο ps5 παιχνιδια του ps4 στους ΙΔΙΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡς ?
η θαναι κατα περιπτωση ?
Στο Xbox γίνεται..γιατί να μην γίνεται και στο PS;Κανεις δεν εχει τεσταρει ακομα ?
Κανεις δεν εχει τεσταρει ακομα ?
Αν δεν παραλάβεις εσύ day one που έκανες προπαραγγελια την πρώτη μέρα δεν θα πάρει κανείς..Εξοφλησα την προπαραγγελια μου σε κωτσοβολο που ειχα κανει πρωτη μερα προπαραγγελιων και μου ειπαν θα παραλαβω day one. Για να δουμε...
Εξοφλησα την προπαραγγελια μου σε κωτσοβολο που ειχα κανει πρωτη μερα προπαραγγελιων και μου ειπαν θα παραλαβω day one. Για να δουμε...
καλησπερα, σε καλεσαν σημερα να εξοφλησεις ?
Ρωταω γιατι κι εγω ειχα βαλει παραγγελια 17/9 και ακομα και σημερα που μιλησα μαζι τους για εξελιξη και να πληρωσω μου ειπαν δεν γνωριζουν και θα με καλεσουν αν ειναι
Με καλεσαν σαββατο απογευμα για να μου πουν να κανω καταθεση για να το παρω day one αλλιως θα χασω την σειρα μου. Την εκανα και μου ειπαν οτι παιρνω και 50 δωροεπιταγη που εχει ισχυ μεχρι 31-12
100Τα νεα ακουστικα ξερει κανεις ποσο θα εχουν ?
Επισης τα παλαια του ps4 (οπως και τα χειριστηρια) θα παιζουν στο ps5 ?
καλα ουτε καν εμενα, εδω μιλησα σημερα και ενω τους λεω να πληρωσω μου ειπαν δεν εχουν παραλαβει ακομα τα κομματια και περιμενουν.
Μπαχαλω τι να πω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.