pathfinder
AVClub Addicted Member
Disc edition for me100
Τα ακουστικά αν είναι ενσύρματα ναι
Τα dualshock όχι στη νέα κονσόλα
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Disc edition for me100
Τα ακουστικά αν είναι ενσύρματα ναι
Τα dualshock όχι στη νέα κονσόλα
Αρκετοί τα λέγαμε ότι δεν θα έχουν σημαντικές διαφορές στα γραφικά οι κονσόλες, νωρίς είναι ακόμα άλλα το ps5 ήδη δείχνει ότι σε κάποια παιχνίδια ίσως να είναι και πιο καλό από το Xbox X, ενώ ακούγονται και οι φήμες οτι το development στο xbox είναι κάπως πιο δύσκολο, είχε ακουστεί καιρό αυτό...θα δούμε βέβαια νωρίς είναι ακόμα....άλλα για αυτό γράφουμε πολλές φορές ότι όλα θα φανούνε στην πράξη και τα ωμά νούμερα δεν έχουν πάντα σχέση και με το τελικό αποτέλεσμα, τις διαφορές πάντως μέχρι τώρα ανάμεσα στις κονσόλες τις ψάχνεις με το δίκαννο.
''Το PS5 τρέχει πολλά παιχνίδια καλύτερα από το Xbox Series X''
https://unboxholics.com/news/gaming/80462-to-ps5-trechei-polla-paichnidia-kalytera-apo-to-xbox-series-x
Υ.Γ. Ίσως τα αυξημένα ρολόγια του ps5 Να παίζουν κάποιο ρόλο??? Δεν ξέρω μπορεί, ίσως κάνουν καλύτερο optimisization στο ps5?? Θα δούμε και σε άλλα παιχνίδια.
Καλο click bait...
Πολλα παιχνιδια γραφει. Τρια βλεπω. Στο Devil May Cry κερδιζει το ps5 σε ενα απο τα τρια Mode και αυτο μαλλον λαθος Port και οχι υπεροχης του Ps5. Στο Call of duty εχουμε παραπλησια αποδοση οπως και στο Assasins που και εκει υπαρχει εικασια οτι ειναι θεμα developing ( αρα θα λυθει) και οχι αδυναμια του hardware. Ηδη βλεπουμε στο call of duty warzone το xbox να εχει διπλασια fps στα 1080...
Καλο click bait...
Πολλα παιχνιδια γραφει. Τρια βλεπω. Στο Devil May Cry κερδιζει το ps5 σε ενα απο τα τρια Mode και αυτο μαλλον λαθος Port και οχι υπεροχης του Ps5. Στο Call of duty εχουμε παραπλησια αποδοση οπως και στο Assasins που και εκει υπαρχει εικασια οτι ειναι θεμα developing ( αρα θα λυθει) και οχι αδυναμια του hardware. Ηδη βλεπουμε στο call of duty warzone το xbox να εχει διπλασια fps στα 1080...
Συμφωνώ είναι νωρίς ακόμα, και θα δούμε και στο μελλον, απλά με αυτά που ακούγονταν και γράφονταν ότι θα βλέπαμε τρελές διαφορές ανάμεσα στις 2 κονσόλες και τα πρώτα δείγματα όσο νωρίς και να είναι δείχνουν ότι μιλάμε για λεπτομέρειες και για pixel peeping για να βρες διαφορές. Το έχουμε γράψει και άλλες φορές το καλό optimisation παίζει τεράστιο ρόλο και είναι κάποιες φορές πιο σημαντικό από το hardware.
Υ.Γ. και για το clickbate συμφωνώ βέβαια τα περισσότερα άρθρα που ανεβαίνουν εδώ μέσα εικασίες και clickbate είναι...ο κάθε bloger και youtuber γράφει ότι του έρθει και όπως τον βολεύει.
Διάβασα κάπου σήμερα ότι πήρε καποιο update που κάνει bug fixing.
Δεν ξερω αν αφορά το rest mode και τους εξωτερικούς δίσκους.
Πολλοί από αυτούς έχουν προπληρώσει κιόλας..Διαβάζω στο insomnia ότι πέφτουν βροχή οι ακυρώσεις από τα γνωστά ελληνικά μεγάλα online shops για τις προπαραγγελίες του PS5 με αιτιολογία την αδυναμία παράδοσης κονσολών από τον προμηθευτή πριν τα μέσα Δεκεμβρίου,με άλλα λόγια τους κρέμασε η Sony.
Κρίμα να διαθέτει κάποιος τόσα πολλά χρήματα και να μην μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει.
Διαβάζω στο insomnia ότι πέφτουν βροχή οι ακυρώσεις από τα γνωστά ελληνικά μεγάλα online shops για τις προπαραγγελίες του PS5 με αιτιολογία την αδυναμία παράδοσης κονσολών από τον προμηθευτή πριν τα μέσα Δεκεμβρίου,με άλλα λόγια τους κρέμασε η Sony.
Κρίμα να διαθέτει κάποιος τόσα πολλά χρήματα και να μην μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει.
Πολλοί από αυτούς έχουν προπληρώσει κιόλας..
Διαβάζω στο insomnia ότι πέφτουν βροχή οι ακυρώσεις από τα γνωστά ελληνικά μεγάλα online shops για τις προπαραγγελίες του PS5 με αιτιολογία την αδυναμία παράδοσης κονσολών από τον προμηθευτή πριν τα μέσα Δεκεμβρίου,με άλλα λόγια τους κρέμασε η Sony.
Οι πελάτες ακυρώνουν.
Μαθαίνω ότι μάλλον την πατάτα της έχουν κάνει τα καταστήματα όπου ενώ ήξεραν για μικρό στοκ δέχονταν αβέρτα παραγγελίες.
Εγώ ξέρω 2.. που ακύρωσαν παραγγελία επειδή δεν θα το πάρουν day one και εκνευρίστικαν..Τα καταστήματα ακυρώνουν. Οχι οι πελάτες.
Εκτός αν οι δεύτεροι το κάνουν επειδή δεν θα παραλάβουν πχ day one.
Και από αυτά που διαβάζω στο psforums, κατα κυριο λογο τους αναφέρουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Δεν διάβασα κάποια περίπτωση όπου κάποιος που έκανε pre-order day one του ακύρωσαν την παραγγελία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.