Μίλησα για το backwards compatibility φιλαράκι..Αφού το Gran Turismo είναι έκδοση PS4. Του ps5 δεν έχει βρει ακόμη.
Δεν έπαιξα next gen παιχνίδι ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα πέρα από το Astro's..
Τρομερό το dualsense αν και έχει μεγαλώσει αρκετά σε μέγεθος και μοιάζει αρκετά στο Xbox Controller όσον αφορά το grip.. Με βολεύει περισσότερο σε αθλητικά games επειδή περισσότερα χρόνια υπήρξα κάτοχος PS..
Απίστευτη αίσθηση από το σύνολο των features του χειριστηρίου στο Astro's..
Η κονσόλα θηρίο σε μέγεθος.. Θόρυβος και θερμοκρασίες οκ για την ώρα που ασχοληθήκαμε..
Ελάχιστες επιλογές ρυθμίσεων, τα περισσότερα τα βάζεις στο αυτόματο..
Option file στο Pro Evolution μπαίνει κανονικά (μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη Microsoft που δεν επιτρέπει την εισαγωγή αρχείων μέσω usb σε games) από την πίσω θύρα usb μόνο όμως..
Loading times παρόμοια με του series X..
Backwards compatibility χειρότερο του Xbox κατά τη γνώμη μου..
Έπαιξα Grant Tourismo που είναι αρκετά πιο πίσω από τα Forza και σε γραφικά και σε gameplay..
Όταν αγοράσει με το καλό Demon's Souls ο φίλος Polakis θα επανέλθω..
Η τηλεόραση αναφοράς LG 65C9..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει επιλογή και Bitstream στις ρυθμίσεις.. τι στέλνει δεν ξέρω όμως,γιατί δεν είχε σύστημα ήχου ο Πολύκαρπος..Ήχος ...Συνεχίζει να στέλνει συμπιεσμένο pcm .
Υ.Σ Δεν αναφέρομαι το τι κάνει με ακουστικά .
Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι συμπιεσμένο το pcm φίλε;Ήχος ...Συνεχίζει να στέλνει συμπιεσμένο pcm .
Υ.Σ Δεν αναφέρομαι το τι κάνει με ακουστικά .
Για τον απλούστατο λόγο στα παιχνίδια όλα είναι γραμμένα σε pcm αν δεν παρεμβαίνουν συγκεκριμένοι ολιγάριθμοι να γίνεται στην ουσία upscale με HD codec ήχου σε dts Atmos και dts x αρκεί να έχεις στην κατοχή Av ενισχυτή που να υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα codec ήχου η διαφορά είναι τεράστια .Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι συμπιεσμένο το pcm φίλε;
Δεν υποστηρίζει Atmos-DTS:X φορμά ήχου το ps5 στα games..Για τον απλούστατο λόγο στα παιχνίδια όλα είναι γραμμένα σε pcm αν δεν παρεμβαίνουν συγκεκριμένοι ολιγάριθμοι να γίνεται στην ουσία upscale με HD codec ήχου σε dts Atmos και dts x αρκεί να έχεις στην κατοχή Av ενισχυτή που να υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα codec ήχου η διαφορά είναι τεράστια .
Από την άλλη στο Xbox υπάρχει επιλογή και ασυμπίεστο pcm ...Αλλά και πάλι ,υπάρχει τεράστια διαφορά όταν επιλέξεις μέσα στις ρυθμίσεις το Dolby Atmos και dts X φυσικά μπορείς να τα ακούσεις και με ακουστικά ,αλλά με πληρωμή .
Από την άλλη υπάρχουν παιχνίδια και με native Dolby Atmos .
Ήχος ...Συνεχίζει να στέλνει συμπιεσμένο pcm .
Λάθος υπάρχει και συμπιεσμένο pcm ...εξαρτάται πρωτίστως από το υλικό .To PCM είναι, εξ ορισμού, ασυμπίεστο.
Έχει την επιλογή όμως σε απλό Dolby και dts αφορούσε το Blu-ray.Έχει επιλογή και Bitstream στις ρυθμίσεις.. τι στέλνει δεν ξέρω όμως,γιατί δεν είχε σύστημα ήχου ο Πολύκαρπος..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος υπάρχει και συμπιεσμένο pcm ...εξαρτάται πρωτίστως από το υλικό .
Για αυτόν τον λόγο γίνεται παρέμβαση στα παιχνίδια από συγκεκριμένους ολιγάριθμους που χρησιμοποιούν οι εταιρίες Dolby Atmos - dts X.
Από την άλλη φυσικά υπάρχουν και η εταιρίες AV που χρησιμοποιούν τους δικούς τους ολιγάριθμους σε συμπιεσμένο pcm όχι όμως όλοι .
Από την άλλη και η Sony το κατάλαβε και έδωσε το δικό της ολιγάριθμο άλλα μόνο στα ακουστικά 3D για τα παιχνίδια .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.