να βάλω ένα λιθαράκι και εγώ. χωρίς παρεξήγηση πάντοτε!
Μάλλον έχει χαθεί λίγο η έννοια του "μέσου οικογενειάρχη". Ο μέσος οικογενειάρχης (ο Έλληνας μέσος οικογενειάρχης) λοιπόν αρχικά ψωνίζει σε ένα τεράστιο ποσοσστό από μεγάλους retailers. Με μια πρόχειρη αναζήτηση θα δει ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους τρεις μεγάλους δεν την έχει καν στην έκθεση. Ο "μέσος οικογενειάρχης" αγοράζει άντε καμια NIKON 830 ή αντίστοιχες των άλλων εταιριών. Βαριά 300 εάν όχι παρακάτω. Ο πολύ μεγάλος όγκος των πωλήσεων αφορά μοντελάκι από 65 έως 200 ευρώ. Εγώ συμπεραίνω ότι με 1000 ευρώ τιμή, ε ,δεν απευθύνονται και σε μεγάλο κοινό.
Διυλίζουμε τον κώνωπα όταν μιλάμε για γρήγορο AF τη νύχτα, για μεγάλα iso. Στους 10 ανθρώπους-πελάτες-φίλους 1 ξέρει παραπάνω από το "είναι αυτόματη, έτσι;". Από τους υπόλοιπους οι 8 γράφουν εδώ και ένας κάπου κρύβεται. Ακόμη δεν έχω βρει ΕΝΑΝ! άνθρωπο να με βγάλει μια καλή φωτο με τη nexc3 με οποιοδήποτε φακό (για μάνουαλ δεν το συζητώ καν), η κομμένο μέτωπο, ή πόδια στο γόνατο ή στη μέση της φωτογραφίας ή, ή, ή.
Κρίνουμε λίγο εξ ιδίων τα αλλότρια με βάση το βαλάντιό μας ή το χόμπι μας και χάνουμε την μεγάλη εικόνα.
Από τους μέσους οικογενειάρχες, μέσους εργένηδες, μέσες selfielovers είναι ζήτημα ένα 1% να στενοχωριέται που δεν μπορεί να βγει σαφάρι για φωτογραφία, που δεν έπιασε τη στιγμή, που δεν μπορεί να παράγει κάτι αξιόλογο.
Κλικ και φύγαμε... Ολόσωστα το έθεσε ο admin.
Για την ταμπακέρα εγώ τόσο ζωντανή φωτό με το περιστέρι όπως ο Γιάννης δεν έχω βγάλει με C3K και Sigma. Εξοπλισμό πάτο δεν το λες. Οπότε μάλλον ο φωτογράφος είναι το μεγαλύτερο ποσοστό στη φωτο. Μετά η μετέπειτα επεξεργασία. και μετά το RAW.
Πάρτε χαμπάρι, τέτοιες κουβέντες δεν κάνουν μέσοι οικογενειάρχες. ο μέσος οικογενειάρχης άντε να πει καμιά κουβέντα για την μπανάθα και τα πολιτικά.