Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8 και RX-10 II

Απάντηση: Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Η τιμή τιμοκαταλόγου της sony μου είπε αυτή την στιγμή είναι στα 1300. Και μας κάνει 25% κάτω σε συνεργασία με την sony hellas.
Πάμε στα 975.Και μολις του είπα ότι έχουμε καλύτερη προσφορά και από αυτήν το φτάσαμε στα 950.
Βέβαια το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.....
Μπήκα εδώ και βλέπω http://www.sony.gr/electronics/cyber-shot-fwtografikes-mhxanes-compact/dsc-rx10 1199 επίσημα.
Τον ξανα πήρα τηλ.γιατί δεν μου αρέσουν αυτά και περιμένω να με καλέσει από στιγμή σε στιγμή γιατί εξυπηρετουσε πελάτη.
Ο κρητικός ακόμη......

Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

https://www.skroutz.gr/s/4052631/Sony-Cyber-shot-DSC-RX10.html?from=most-popular&keyphrase=sony+rx10
Χτες μόνο 2 καταστήματα την είχαν στα 1099 και σήμερα έχουμε πάει στα 5.
Μία πρώτη εκτίμηση μου λέει ότι στο πιο απαισιόδοξο σενάριο θα παίξουμε στα 920-930 ευρώ, ενώ στην καλύτερη περίπτωση στα 750-800 ευρώ.
Πάντως κάποιος που έχει αποφασίσει να την πάρει ας περιμένει λίγο τουλάχιστον 100-150 ευρώ θα τα γλυτώσει από τη κίνηση μας.

Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Φίλε tiniake (όντως Γιάννης εδώ)Εγώ πιστεύω όπως τους ακούω στα τηλέφωνα που έχω πάρει,όντως δύσκολο να πέσουμε στα 750 ευρώ.....
Αλλά όπως πάει το πράγμα η μηχανή αρχίζει να χάνει σε τιμή.
Νομίζω ότι κοντά στο πάσχα θα πάμε εκεί(750).
Αν θέλουμε να περιμένουμε για να κάνουμε ενα καλό δωράκι στον εαυτό μας.
+ ότι μέχρι τότε θα εχουν αυξηθεί και τα τεμάχια.
Δεν ξέρω αν βιάζεστε .....
Τότε πάω πάσο.

Εγώ και οι άλλοι 2 στα 800 ευρώ άντε και λίγο παραπάνω την αγοράζουμε άμεσα.
Διαφορετικά αναμονή.
Ας τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε.

Εγώ και οι άλλοι 2 στα 800 ευρώ άντε και λίγο παραπάνω την αγοράζουμε άμεσα.
Διαφορετικά αναμονή.
Ας τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε.

Εγω οχι

Παιδιά η τιμή που ζητάτε σήμερα δεν ειναι ρεαλιστικός στόχος , θεωρώντας οτι μιλάμε για μια ποσότητα 10-20 άντε 25 τεμάχια.

Δυστυχώς η σκέψη περί ζεστού χρήματος δεν επηρεάζει εταιρικές πολιτικές και στρατηγικές πώλησης πολυεθνικών, ειδικά σε niche προϊόντα ή σε προϊόντα με πρακτικά ανύπαρκτο ανταγωνισμό..

Δείτε και εδώ , που μάλλον είναι όσο πιο χαμηλά πάει

http://www.mydigitaland.com/sony-cyber-shot-dsc-rx10.html

Αν το πιέσετε και μαζευτούν καμμιά 20αριά άτομα, πιστεύω οτι μπορει να επιτευχθεί μια τιμή γύρω στα 850-870 Ευρώ με ΦΠΑ Τήνου.

Αν ενδιαφερόμουν για την μηχανή θα έκανα υπομονή..

Last edited:

Εγώ νομίζω ότι σε αυτά τα τεμάχια και όταν μιλάμε για μετρητοίς,ζεστό χρήμα δηλαδή,δεν πρέπει να συμβιβαστούμε......
'Οταν σου κάνουν με ένα τηλ.αμέσως 25% κάτω και μάλιστα από την μαμά εταιρία,τότε και στα 750 euro νομίζω υπάρχει κέρδος...
Άρα και εγώ είμαι μέσα μόνο για 750 euro και ας περιμένω και 1-2 μήνες ακόμη.

Re: Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Κι εγώ μιλώ για τα 750. Αλλιώς θα με περιμένει μια Omd10.

Αν τώρα που βρισκόμαστε στον καιρό της κρίσης (και ο Φεβρουάριος είναι και πεθαμένος μήνας στις πωλήσεις) και δεν υπάρχει ρευστό και όλα μένουν στα ράφια κλπ. κλπ. και ξαφνικά έρχεται ένας πελάτης που ζητά χονδρική (αυτό δεν κάνουμε;; ) πληρώνοντας μετρητά και η αντιπροσωπεία κάνει τον Κινέζο διότι κοιτάζει να μη σπάσει τις τιμές (έστω σε ένα προιόν) έ, τότε αυτή η εταιρεία πολύ απλά δεν έχει η ίδια προσαρμοστεί στις συνθήκες της κρίσης. Ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε μάγκα τη sony φθάνονται στα 900+ ευρώ με το powerbuy όταν εκείνη δεν δείχνει καμιά ευελιξία απέναντι σε αγοραστές από το μεγαλύτερο φόρουμ της Ελλάδας για τα συγκεκριμένα είδη. Ή μήπως δεν είμαστε; Ή μήπως δεν θα μάθει κανείς άλλος ότι αγοράστηκαν 10-15 μηχανές; Ή μήπως δεν θα δουν μερικές χιλιάδες άτομα εντυπώσεις από τη χρήση αυτών των μηχανών; Δεν θα γίνει διαφήμιση της sony χωρίς η ίδια να έχει ξοδέψει διαφημιστικά κονδύλια; Τόσο στόκοι είναι;

Έχω άδικο; Πείτε μου....

Last edited:

1000 euro από Ηράκλειο Κρήτης και δώρο μια κάρτα μνήμης sony.Και μόλις του είπα ότι έχω προσφορά από Αθήνα καλύτερη,έπεσε αμέσως και αυτός 950 + κάρτα......

Re: Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Κι εγώ μιλώ για τα 750. Αλλιώς θα με περιμένει μια Omd10.

Αν τώρα που βρισκόμαστε στον καιρό της κρίσης (και ο Φεβρουάριος είναι και πεθαμένος μήνας στις πωλήσεις) και δεν υπάρχει ρευστό και όλα μένουν στα ράφια κλπ. κλπ. και ξαφνικά έρχεται ένας πελάτης που ζητά χονδρική (αυτό δεν κάνουμε;; ) πληρώνοντας μετρητά και η αντιπροσωπεία κάνει τον Κινέζο διότι κοιτάζει να μη σπάσει τις τιμές (έστω σε ένα προιόν) έ, τότε αυτή η εταιρεία πολύ απλά δεν έχει η ίδια προσαρμοστεί στις συνθήκες της κρίσης. Ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε μάγκα τη sony φθάνονται στα 900+ ευρώ με το powerbuy όταν εκείνη δεν δείχνει καμιά ευελιξία απέναντι σε αγοραστές από το μεγαλύτερο φόρουμ της Ελλάδας για τα συγκεκριμένα είδη. Ή μήπως δεν είμαστε; Ή μήπως δεν θα μάθει κανείς άλλος ότι αγοράστηκαν 10-15 μηχανές; Ή μήπως δεν θα δουν μερικές χιλιάδες άτομα εντυπώσεις από τη χρήση αυτών των μηχανών; Δεν θα γίνει διαφήμιση της sony χωρίς η ίδια να έχει ξοδέψει διαφημιστικά κονδύλια; Τόσο στόκοι είναι;

Έχω άδικο; Πείτε μου....

Μια χαρα σωστα τα λες Βλασση.

Μηπως θα επρεπε να αναλαβει ενας, να μιλησει κατευθειαν με sony ελλας, να αγορασουμε κατευθειαν απο τον εισαγωγεα στην τιμη που εμεις θελουμε (Τουλαχιστον να προτεινουμε την τιμη που θελουμε), να μην εμπλακει ΚΑΝΕΝΑ καταστημα προκειμενου να απαλλαξουμε την αντιπροσωπια απο παραπονα αθεμιτου ανταγωνισμου μεταξυ των ντηλερ της.

Δεν ξερω τι μπορει να γινει απο τα παραπανω, αλλα δεν νομιζω πως θα παρουμε τοσο χαμηλη τιμη απο καταστημα....

Χονδρικα.... "Καλημερα σας, θελω 15 κομματια και σας δινω 11.000 ευρω μετρητα"

1000 euro από Ηράκλειο Κρήτης και δώρο μια κάρτα μνήμης sony.Και μόλις του είπα ότι έχω προσφορά από Αθήνα καλύτερη,έπεσε αμέσως και αυτός 950 + κάρτα......

Τα γνωστα.
Εκει που λενε "δεν παει αλλο", "μπαινω μέσα" κλπ, στα ξαφνικα σου ριχνουν την τιμη 50 ευρω :flipout:

Συμφωνώ με Βλάση 1000%.
Ποιος θέλει να αναλάβει το τελευταίο αυτό βήμα μιλώντας με τη μαμά sony?
Αλλιώς αναμονή ή Omd10....

Δείτε και εδώ , που μάλλον είναι όσο πιο χαμηλά πάει
http://www.mydigitaland.com/sony-cyber-shot-dsc-rx10.html

Όχι, δεν είναι το 963 "όσο πιο χαμηλά πάει". 963 είναι από την εποχή που το amazon.de είχε τιμή 1130.
Ουσιαστικά δεν έχει αναπροσαρμοστεί η τιμή από τη mydigitaland.

Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι "όσο πιο ψηλά πάει" για τιμή Hong-Kong, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν περιλαμβάνει φπα, άσχετα αν με τρικ της εταιρίας δεν τον επωμίζεται ο παραλήπτης.

Πρωτου βρεθει ποιος θα μιλησει κετευθειαν με σονυ, πρεπει να σιγουρεψουμε (1000%) ποσα κομματια θελουμε.
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να εκτεθει αυτος που θα μιλησει για λογαριασμο ολων μας.
Ακομα, θα πρεπει το ρευστο να ειναι συγκεντρωμενο και ετοιμο.
Τελος, ΕΑΝ το προχωρησουμε, εννοειται πως η "προσφορα" που θα κανουμε, θα ειναι του τυπου: "15 κομματια για 11.οοο ευρω μετρητα, μεχρι τελος Φλεβαρη (πχ). Εννοω πως πρεπει να υπαρχει deadline.

Αλλιως, κανουμε λιγο υπομονη, και παμε τελος Μαρτη που (φανταζομαι δεν θα εχουν πουλησει και πολλες...) θα εχει πεσει και κατι λιγο η τιμη της, με αλλη προσφορα απο πλευρας μας βεβαια....

Σημερα την αγοραζει καποιος 1000 μετρητα σε καταστημα του κεντρου.....

Να δωσω 750 μετρητα, ή 1100 σε 12 δοσεις....????
Τα 750 απο σονυ δεν ειναι και λιγα......

Last edited:

Όχι, δεν είναι το 963 "όσο πιο χαμηλά πάει". 963 είναι από την εποχή που το amazon.de είχε τιμή 1130.
Ουσιαστικά δεν έχει αναπροσαρμοστεί η τιμή από τη mydigitaland.

Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι "όσο πιο ψηλά πάει" για τιμή Hong-Kong, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν περιλαμβάνει φπα, άσχετα αν με τρικ της εταιρίας δεν τον επωμίζεται ο παραλήπτης.

Για χαμηλότερη τιμή κτήσης στην Ελλάδα αναφερόμουν (προφανώς...)

Και όπως βλέπουμε , δυστυχώς κάτω από 930-950 Ευρώ δεν την πουλάει κανείς στην Ελλάδα σήμερα...

Last edited:

ΑΝ μαζευτουμε καμια 20αρια... (δεν το θεωρω απιθανο....) 700 ο καθενας και πολλα ειναι ....

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ πως καθως λεει απο πανω ο Γιωργος με 950 την παιρνει κανεις παο καταστημα....

Για χαμηλότερη τιμή κτήσης στην Ελλάδα αναφερόμουν (προφανώς...)
Και όπως βλέπουμε , δυστυχώς κάτω από 930-950 Ευρώ δεν την πουλάει κανείς στην Ελλάδα σήμερα...

Δεν κατάλαβα πού βοηθάει η αναφορά της τιμής της mydigitaland ως μέτρο σύγκρισης, αφού η τιμή είναι παλιά (από τότε που πρωτοβγήκε η μηχανή).

Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι ενα πακέτο αξιας καταλόγου 1500 σε προσφορά στα 1000

RX-10 + καρτα μεγάλη & γρήγορη + κανένα τριποδο ή βιντεοκεφαλή + θήκη + 1-2 μπαταρίες + φορτιστή + ..

Αλλιώς το να πουλήσει η Sony ή το όποιο κατάστημα 15 τεμ με 50-100 κέρδος/τεμ εκεί που θα πουλούσε 2-3 με 300 /τεμ δεν λέει πολλά ..