Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8 και RX-10 II

Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

E, δεν παιζόμαστε πια. Και 750 να φτάσει, στα 600 θα τη θέλουμε. :flipout:

Μου φαίνεται δικαιολογίες μόνο ψάχνουμε για να μην την πάρουμε. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου φυσικά.

Καλά λέει ο Ντίνος ποιος είναι ο πραγματικός φόβος του υποψήφιου αγοραστή της RX10:

To μονο κακο ειναι θα καταργησει την dslr του...

Και μολις φτασει στα 600 (δεν θα φτασει ποτε τοσο ομως) θα ανακοινωθει η RX10 II, οποτε, φτου και απο την αρχη :p

Εμένα το deadline αγοράς φωτογραφικής είναι 15 μέρες πριν γεννηθεί ο μικρός αρχές Ιουνίου… για να δούμε πόσο θα έχει πέσει μέχρι τότε.. :smash:

Τελικά η RX10 με τον ενσωματωμένο της φακό 24-200 eq. f/2,8 φαίνεται να είναι πιο πολύ ευχή παρά κατάρα για τον μέσο χρήστη.

Περισσότερο ευχή που γλυτώνεις μια και καλή σε όλα τα εστιακά μήκη με σταθερή φωτεινότητα 2,8, και λιγότερο κατάρα που δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγές με άλλους φακούς.
Συν του ότι τελειώνεις και με το θέμα βιντεοκάμερα.

Λογικό είναι που πολλοί τη θέλουμε, αλλά σφιγγόμαστε, γιατί ξέρουμε ότι κατά βάθος μια RX10 μας καλύπτει ουσιαστικά στο 95% των περιπτώσεων , και αν την πάρουμε, ο υπόλοιπος εξοπλισμός θα μείνει στο ντουλάπι.

Ε, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει ένα ψυχικό να σας ελαφρύνει από τον περιττό DSLR εξοπλισμό :flipout:
Προχωράτε παιδιά !

Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Το έχουμε ξαναπεί και εδώ, ότι όποιος έχει υπομονή αμείβεται.
Από την άλλη πάντα ένας υποψήφιος αγοραστής θέλει να αγοράσει όσο το δυνατόν φθηνότερα μπορεί. Ειδικά στην εποχή που ζούμε....
Ένας από αυτούς είμαι και εγώ,δεν κρύβομαι. Νομίζω ότι πέφτουμε στην παγίδα μήπως πέσει κι άλλο ? Άστο λίγο ακόμα να δούμε....
Προσωπικά μακάρι να βγει και το επόμενο μοντέλο και να είναι 4k.Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Καλό θα μας κάνει στην τιμή....
Αντε να δούμε.....
Φίλε kostas με το καλό το παιδάκι σου.

Thanks. Πιστεύω ότι για κάποιον που ψάχνει μια λύση «όλα σε ένα» η Sony είναι ιδανική και αξίζει την υπομονή

Απάντηση: Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Thanks. Πιστεύω ότι για κάποιον που ψάχνει μια λύση «όλα σε ένα» η Sony είναι ιδανική και αξίζει την υπομονή

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Για κάποιον που την θέλει άμεσα και χωρίς να υπάρχει rx10ii η τιμή κάτω από τα 800 ευρώ είναι σούπερ.
Λογικά ο κινέζος της Γαλλίας θα ρίξει και άλλο την τιμή (μάλιστα πριν μία εβδομάδα είχε 806 ευρώ) στο μέλλον και σίγουρα θα φτάσει τα 750 ευρώ που λέγαμε.
Εγώ πάντως αν την πάρω η χρήση σαν βιντεοκάμερας με ενδιαφέρει και μάλιστα είχα εκφράσει την απορία αν ζεσταίνεται μετά από 2-3 συνεχόμενα μισάωρα βίντεο.

δεν τραβαω τοσο μεγαλα βιντεο για να ξερω... και σιγουρα το καλοκαιρι θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Μετα απο 2-3 μισαωρα βιντεο , ειναι πολυ πιθανο να εχεις υπερθερμανση.

Για τις καλοκαιρινες διακοπες (και οχι μονο) ειναι παντως οτι πρεπει ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Πάντως έχω ξεκινήσει ανάποδα.... Πήρα την θήκη, σκέφτομαι για το δέρμα λουράκι.
Ε μέχρι να μαζέψουμε όλα τα αξεσουάρ που μας αρέσουν θα έχει πέσει και η τιμή της μηχανής.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα της Rx10 είναι ότι κάποιος μπορεί να πάρει ποιοτικά αξεσουάρ μιας και δεν έχει το άγχος για τους φακούς που όπως και να το κάνουμε κοστίζουν...