Οχι Κώστα είναι όλα διαφορετικά, φιλτράκια, προφίλ, πολλαπλές λήψεις κλπ. Ακόμα την μαθαίνω την μηχανή, τράβηξα σήμερα πάνω από 500 φώτος με μια μπαταρία μάλιστα....γενικά έχει πολύ καλό WB απλά ανέβασα διάφορες ανακατεμένες για ποικιλία. Αν τραβάς στο ίδιο προφίλ σπάνια βλέπεις διαφορές, καμία σχέση π.χ. με άλλες μηχανές που είχα που πρέπει να παίζεις με Manual WB.
Kosh θα δείξει!! Σε πρώτη φάση μου αρέσει πιο πολύ η μηχανή από όλες όσες έχω δοκιμάσει τα τελευταία 2 χρόνια για αυτό ανεβάζω και δείγματα, ενώ σε άλλες που είχα/έχω δεν το κάνω στον ίδιο βαθμό. Κοίτα υπάρχουν μηχανές που τις έχω κρατήσει αρκετά, π.χ. τα τελευταία χρόνια Em1 3 χρόνια, η πρώτη Rx10 2 χρόνια, Fuji Xe3 1,5 χρόνια, Α6000 1,5 χρόνια, Nikon D7100 3 χρόνια κλπ.....αυτή εδώ έχει τα φόντα να μείνει καιρό μαζί μου θα δείξει, προς το παρών πραγματικά δεν βρίσκω κάτι σοβαρό να με χαλάει, κάτι σπάνιο για μένα που ρίχνω και θάψιμο τρελό σε όλα!!
Υ.Γ. Ναι πίσω από το Μπαντμιγτον είναι, μένω δίπλα (5 λεπτά με τα πόδια) οπότε πάω εκει για όταν θέλω να τραβήξω φώτος, να δοκιμάσω μηχανές κλπ. σχεδόν κάθε μέρα είμαι εκει είτε με τα παιδιά, είτε για περπάτημα, είτε για φώτος.