Sony RX100/mkII/mkIII/mkIV/mkV φωτογραφία

Re: Η Sony ανακοινωσε την RΧ100 με 1" Sensor

Ο "καυγας" γινεται για τα +150/200 ευρω αλλα και οτι σε μολις σε 10 μηνες σου ξεφτυλλιζει την mkII

Ο "καυγας" γινεται για τα +150/200 ευρω αλλα και οτι σε μολις σε 10 μηνες σου ξεφτυλλιζει την mkII

Το θετικό είναι ότι και οι απερχόμενες λογικά "θα πιάνουν τιμή" ως μεταχειρισμένες.

Συμφωνω.

Με την ελευση της rx100 3, η ιδανικη αγορά στα χρήματα της θα είναι τρεις rx100 1.

Το θετικό είναι ότι και οι απερχόμενες λογικά "θα πιάνουν τιμή" ως μεταχειρισμένες.

Βαζω την δικη μου αγγελια στα 550...

κανενας καυγας... το ξερεις το παιχνιδι, δεν εισαι μικρο παιδι!
Αν θελεις παιρνεις , αν οχι προσπερνας...

Δεν ειναι 200 ευρω πανω, 100 ευρω ειναι.
Οταν βγηκε η ρχιι ειχε 750 ευρω. Τωρα εχει 850 , κι εχεις το EVF.
Αν δε το θες , παιρνεις την ρχιι , σε λιγο, ακομα πιο φτηνα.

Προς τι η γκρινια ?

Δεν εννοω καυγα βρε Γιαννη,... Γι αυτο εβαλα την λεξη σε εισαγωνικα

Και απο ποτε το καθε τι διαφορετικο απο τα χειροκροτηματα και τα μπραβο ειναι γκρινια ? Σαν τι ρωτας ?

Άρα καταλήγουμε ότι το νέο μοντέλο είναι καλύτερο από το παλιό, κι εκείνο με τη σειρά του καλύτερο από το mk1.

Επομένως, ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Έξυπνη αγορά φυσικά και παραμένει η mk1.

Ως επένδυση δεν μπορεί να θεωρηθεί καμία. Το ξέρεις πριν αγοράσεις τρέχον μοντέλο RX, ότι το μοντέλο σου θα ξεφτιλιστεί σε έναν χρόνο στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Τελείως λάθος αγορά είναι να αγοράσεις μοντέλο προς αντικατάσταση σε πλήρη τιμή.

αυτο συμβαινει με ολα τα ηλεκτρονικα πια... οχι μονο με τις φωτογραφικες και οχι μονο με τις sony.

Εγω πχ αγορασα 550 την olympus XZ2... και τωρα εχει 250 !
Ολοι μας το ξερουμε αυτο.... εκει πηγε το σχολιο μου.

Άρα καταλήγουμε ότι το νέο μοντέλο είναι καλύτερο από το παλιό, κι εκείνο με τη σειρά του καλύτερο από το mk1.

Επομένως, ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Έξυπνη αγορά φυσικά και παραμένει η mk1.

Ως επένδυση δεν μπορεί να θεωρηθεί καμία. Το ξέρεις πριν αγοράσεις τρέχον μοντέλο RX, ότι το μοντέλο σου θα ξεφτιλιστεί σε έναν χρόνο στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Τελείως λάθος αγορά είναι να αγοράσεις μοντέλο προς αντικατάσταση σε πλήρη τιμή.

Συμφωνω πληρως. Ειδικα με το bold. Ειναι αυτο που εκανα εγω.

Αγορασα ενα μοντελο στην (σχεδον) πληρη τιμη του 7 μηνες αφοτου κυκλοφόρησε, 2 μηνες πριν ανακοινωθει το καινουργι, μολις 3 πριν διατεθει στην αγορα το επομενο.

Φυσικα και συμμετασχω σε αυτο το παιχνιδι, μπορω ομως να παραδεχτω οτι τα αιτια ειναι ψυχολογικα

Παλικάρια, οι μηχανές αυτές είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο, οπότε το "ξεφτίλισμα" ισχύει μόνο σε επίπεδο τιμής (και μου αρέσει γιατί μπορεί ο καθένας να πάρει κάτι καλό) αλλά ως μηχανές είναι μια χαρά! Οι βιαστικοί ας πληρώσουν...

Τα καλύτερα έρχονται σε αυτόν που ξέρει να περιμένει.

Για τα ηλεκρονικα, ΜΟΝΟΝ για οποιον ξερει τι θελει ισχυει αυτο

Πανο, ποτε και ποσο πηρες την δικη σου ?

Την δική μου την πήρα Νοέμβριο του 2013 από την γαλλική αμαζόνα, σε προσφορά ημέρας που μου έδωσε ο cacau,στα 375 ευρώ τελική τιμή.
Τον Δεκέμβρη φίλος πήρα για φίλο από προσφορά ημέρας της αγγλικής αμαζόνας άλλη μία rx100 στα 356 ευρώ!
Πάντως είναι πολύ τίμια μηχανή για τα χρήματα της και δεν το έχω μετανιώσει για αυτό και ακόμη την κηδεμονεύω.

Ευχαριστω.

Ειδικα σε αυτες τις τιμες δεν το συζηταμε καν !

αυτο συμβαινει με ολα τα ηλεκτρονικα πια... οχι μονο με τις φωτογραφικες και οχι μονο με τις sony.

Εγω πχ αγορασα 550 την olympus XZ2... και τωρα εχει 250 !
Ολοι μας το ξερουμε αυτο.... εκει πηγε το σχολιο μου.

XZ-2 με 250ε απλα δεν υπαρχει!

Ηδη εστειλα κ 2 φιλους κ την πηραν... ;)

Και εγώ έστειλα φίλο και αγόρασε την Χ-Ζ2.
Δεν έδινε πιο πολλά χρήματα και δεν είχε αυξημένες απαιτήσεις για να τον στείλω στην rx100 οπότε μια χαρά βολεύτηκε με την Χ-Ζ2.

Ωραιος! Δεν αξιζουν τα +160ε της rx100, εκτος αν ηθελε καλυτερο video. Κ εχει κ καλυτερο jpeg με την oly.

atari4 υποψιάζομαι ότι την rx100 την είχες ή την έχεις δουλέψει, διαφορετικά επειδή βλέπω έχεις γνώμη για όλους και για όλα ανήκεις στην κατηγορία του φωτεινού παντογνώστη.
Και για να είμαι ειλικρινής έγραψα την πρόταση με τον τρόπο που την έγραψα για να δω αν θα τσιμπήσεις όπως και συνέβη.
Φιλικά Παναγιώτης.

Η Sony ανακοινωσε την RΧ100 με 1" Sensor

Καλα πρωτος τσιμπησε αλλος, κ μπηκε σε διαδικασια συγκρισης, αστο. Κ οχι χαρακτηρισμους σε παρακαλω.

Εχω δοκιμασει φωτο κ video rx100 αλλα μονο για ενα απογευμα. Εσυ;

Last edited: