Sony RX100/mkII/mkIII/mkIV/mkV φωτογραφία

Απάντηση: Το νήμα των Sony RX100 - mkII και mkIII

Ειναι λιγο αστειο το EVF σε τετοιου μεγεθους μηχανες:smash:

Re: Το νήμα των Sony RX100 - mkII και mkIII

η πρωτη RX, τι λεει με το autofocus???

Μια χαρά είναι για μένα, αλλά καλύτερα να σου πει ο Παναγιώτης (tiniakos) που τραβάει και κινούμενα θέματα...

Αξιοπρεπέστατη στα έλεγα στο autofocus της.
Κάντε λίγο υπομονή μήπως πάει η rx100 κάτω από τα 350 ευρώ όπου θα είναι τρομερή τιμή.

λογικα θα δουμε ενα 20-30% κατω οπωσδηποτε...

οποτε και με δεδομενο οτι σημερα ειναι στα 412 ευρω (τιμη skroutz), παμε λογικα καπου στα 300...

Πολυ το αμφιβαλλω.

Πρωτα απο ολα συνεχιζει να παραγεται ?

Ηδη ξεκίνησε η μειωση της rx100. Ελλαδα στα 399 και με παζάρι άνετα 370ε.

*ακυρο, 1 κομματι multirama, λογικα εκθεσιακο

Είχες πει θα κρατηθείς μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα κάνεις άλλες αγορές. ...Ε, έφτασε το καλοκαίρι. .. Τα μποφόρ τα έχετε στανταρ εκεί. ..

Ναι αλλα δεν εχω ανακαλυψει κατι τετοιο...

Εδώ και λίγες ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος μιας rx100 (της πρώτης) μεταχειρισμένης από ebay στα 300Ε. Προερχόμουν από μια canon powershot a610 και πήγαινα για canon s110 αλλά λόγω έλλειψής της σταμάτησα στην sony που ήταν ο κρυφός πόθος. Ο βασικός μου στόχος ήταν πάντα compact μέγεθος με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Στην αρχή με ξένισε η rx με την επιμονή της να μην βγάζει φλας μέσα στο σπίτι και να έχει ταχύτητα κλείστρου 1/30. Έτσι ο μικρός έβγαινε πάντα κουνημένος. Μετά το σχετικό διάβασμα και ψάξιμο και έχοντας μάθει τα χούγια της μηχανής μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που κάνω είναι να τραβάω κατα ριπάς. Έτσι πετυχαίνω και ακίνητες πόζες, και την κατάλληλη έκφραση.

αν τραβαει 50-60p, τοτε ναι τραβαει slow motion .
Στην ουσια, τραβας 50-60p και μετα στε καποιο προγραμμα editing, το μετατρεπεις σε 25-30p , αρα εχεις 50% slow motion.

Ναι το καταλαβα :-)

Οποτε τραβαω σε 50 (ουτως η αλλιως) και μετα με προγραμμα μετατρεπω σε slow motion.

Καποια προταση για τετοιο προγραμμα ?