Sony RX100 mkVI και VII superzoom τσέπης με αισθητήρα 1"

Απάντηση: Sony RX100 mkVI superzoom τσέπης με αισθητήρα 1"

Εγώ πάντως παρασύρθηκα από τη συζήτηση - ως αθώο παιδί που είμαι :Banane0: :smash: - και περιμένω την V από eglobalcentral :music-smiley-006:

Να μην μπαίνεις άλλη φορά σε τέτοια νήματα και παρασύρεσαι...

Re: Sony RX100 mkVI superzoom τσέπης με αισθητήρα 1"

Με το καλό !
Πολλές φορές μου λείπει η mii

Re: Απάντηση: Sony RX100 mkVI superzoom τσέπης με αισθητήρα 1"

Διπλός smart φορτιστής ποιότητας Nitecore, στα 26,70 ευρώ.
Φορτίζει δυο μπαταρίες σε δυο ώρες, ενώ δίνει πληροφορίες για την υγεία κάθε μπαταρίας ξεχωριστά.

https://www.nitecorelights.com/products/usn2-travel-charger-for-sony-np-bx1-batteries

hTEciB.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=qnYYY4tWxFk

Last edited:

Διπλός smart φορτιστής ποιότητας Nitecore, στα 26,70 ευρώ.

Απλα να ενοιμερωσω οτι με αυτην την τιμη υπαρχει περιπτωση να μην περασει ελευθερο απο τελωνειο μολις ερθει Ελλαδα...
το εξοδα εκτελωνισμου ειναι 15 euro χωρις τους φορους..

Έχω έναν μονό για μπαταρίες τύπου NP-BX1, για την action camera της Sony που έχω. Τον είχα πάρει από amazon.de, μαζί με δύο έξτρα μπαταρίες (όχι sony), δεν βλέπω να το στέλνουν όμως Ελλάδα τώρα (φαντάζομαι λόγω των μπαταριών; )

https://www.amazon.de/gp/product/B00K883ZHO

Με μονό έχεις συνεχές βάλε-βγάλε. Δεν φτάνει ούτε για ζήτω μια μπαταριούλα.

Εγώ είχα διπλό, σε όγκο είναι όσο και ο μονός που έχεις.
Τώρα πήρα και αυτόν τον τριπλό.

Στο γραφείο έχω τον Hahnel ProCube, κι εκείνος διπλός.
https://www.hahnel.ie/irish-shop/procube2_sony/

Μπορώ να φορτίζω μέχρι και 4 μπαταρίες ταυτόχρονα. Έχω 2 action camera Sony, τον φορτιστή και τη νέα RX (όταν έρθει), που όλες φυσικά μπορούν να φορτίζουν την μπαταρία πάνω τους. Και έναν φορτιστή USB με 5 θέσεις, αν θέλω να μπαίνουν όλες μαζί πάνω. Με την χρήση που κάνω (με τις compact βγάζω σχεδόν αποκλειστικά φωτό στις εξόδους με το ποδήλατο), φτάνουν άνετα...

Πολύ καλωδιομάνι με στοίχιση των μηχανών στη σειρά, χωρίς λόγο επιβάρυνση της θύρας micro usb των μηχανών, και πολύ πιο αργή φόρτιση.
Συν τον κίνδυνο να φουσκώσει η no-name μπαταρία εντός μηχανής και μετά να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις.

Ποτέ δεν φορτίζω μπαταρίες εντός μηχανής, ούτε το συνιστώ.

Ο τριπλός είναι πολύ πιο πρακτικός. Ακόμη και στον δρόμο τον συνδέεις με powerbank κι έχεις μόνιμα φορτισμένες 3 μπαταρίες και για τις τρεις μηχανές σου.
Ή στο ξενοδοχείο σε ταξίδι, μόνο τον τριπλό φορτιστή συνδέεις στην πρίζα και τέλος.

Last edited:

Δίκιο έχεις για τα καλώδια, και πιθανόν και τη usb των μηχανών, αν και στις μηχανές φορτίζω μόνο τις original sony. Απλά γίνεται ήδη ένα έλα-να-δεις εδώ με φορτιστές, καλώδια, διάφορες συσκευές για φόρτισμα, και δεν πολυθέλω να βάζω κι άλλα στη μέση...

ΥΓ. Σου έχει έρθει tracking από την eglobalcentral για την VI; Δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί και δεν ξέρω τι χρόνο χρειάζονται για τις διαδικασίες τους (έκανα την παραγγελία το Σάββατο απόγευμα, έχω πάρει κάποια email, αλλά όχι ακόμα tracking).

Νομίζω περισσότερο θα σε διευκολύνει να έχεις μόνιμα τον τριπλό φορτιστή στο γραφείο σου και όποτε θέλεις καρφώνεις όσες μπαταριούλες θέλεις για φόρτιση.
Και σε ταξίδι τον αρπάζεις και φεύγεις. Είναι πανάλαφρος και μικρός, όσο ένας μονός φορτιστής περίπου.

Όσο περισσότερο αποδεσμεύεις τις ίδιες τις μηχανές από τη διαδικασία της φόρτισης, τόσο ελαχιστοποιούνται και οι κίνδυνοι.
Και το γραφείο θα απαλλαχτεί από multi-usb φορτιστή και ξεχωριστά καλώδια ανά μηχανή.

Για το tracking μην είσαι σε αναμμένα κάρβουνα. Περίμενε να περάσει κάνα δεκαήμερο από την παραγγελία.

Ok, thanks! Θα κάνω μάλλον παραγγελία και αντίστοιχο φορτιστή... :ernaehrung004:

Μεγειές! Καλές φωτό και βίντεο! :a0210:

Η δικιά μου V ήρθε την περασμένη Τετάρτη