Sony σειρά NEX

Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Το ενα φερνει το αλλο γιατι αν ειχα τα λεφτα για αυτον τον φακο δεν θα ειχα την 5R αλλα την 7

Re: The Sony NEX Thread.

κι εγώ που νόμιζα ότι οι m4/3 φακοί είναι ακριβοί, είδα τιμές fujinon και κάτι τέτοια, και κάθομαι στα αυγά μου...

άσχετο (άλλα και σχετικό), η Fuji ανακοινωσε την Χ-Α1 αλλά κανείς δεν την αναφέρει εδώ, εν αντιθέσει με τις nex που κάθε καινούργιο σώμα παρουσιάζεται εκτενώς..

Δεν θα συμφωνήσω. Προσπαθούμε γενικά να παρουσιάζουμε/ανακοινώνουμε τα περισσότερα νέα απο τον κόσμο της φωτογραφίας. Συμβαίνει συχνά όμως, επειδή και εμείς το χόμπυ μας κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, να μας ξεφεύγει κάτι ή να μην έχουμε προλάβει να ασχοληθούμε με αυτό. Μετά είναι και θέμα προσωπικού ενδιαφέροντος. Προσωπικά παρουσιάζω μόνο μηχανές, φακούς και γενικά πράγματα για τα οποία έχω προσωπική άποψη και αυτό ακριβώς μεταφέρω. Για την FF NEX πχ ασχολούμαι γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά. Απο την άλλη, η ανάρτηση των ανακοινώσεων για τις διάφορες μηχανές δεν γίνεται συνηθως απο την διαχείρηση, αλλά από κάποιο μέλος που την είδε και πήρε την πρωτοβουλία. Όπως εκανες και εσύ με την XA1 πχ. Και εκεί άρχισε ήδη να γίνεται κουβέντα.
Γενικά στην γωνιά μας, η διαχείριση έχει περισσότερη τον ρόλο του moderation (ευτυχώς σχεδόν άχρηστο στον καιρό που είμαι εγώ εδώ, πέραν απο μια D4 με έναν 200 f/2 δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε άλλωστε) και την διόρθωση σε θέματα φόρμας. Όποιος αισθάνεται ότι θέλει να αναρτήσει κάτι, το κάνει ελεύθερα.

Σωστα! Και εγω εχω αναρτησει θεμα για το media player MED600X3D χωρις να το εχω και χωρις να ειχα σκοπο να το αγορασω.

Τωρα αν μου κανει ο Αποστολης-Twindigital ενα δωρο που επειδη μεσα απο το δικο μου θεμα εχει γινει αναρπαστο δεν θα πω οχι. :ADFADF1:

Βρηκα και πηρα σε σουπερ τιμη την NEX-7 και ετσι την 5R θα την δωσω σε μαγαζι που μου την περνει 350 ευρω.

Τι μετα; μονο που την πηρα με τον 18-55 και θα κρατησω τον δικο μου 16-50

Το ξερω μην σου πω οτι λογω των 24 mp ισως να βγαζει ποιο χαλια φωτογραφιες με τον μαμα φακο απο οτι εβγαζε η 5R

Απο την αλλη λεω οτι τα συν 250 ευρω που εδωσα θα μπορουσα να βαλω κατι ακομα και να παρω τον 35 1.8 αλλα αλλη η χλιδη της 7

Οχι την εχω παρει ηδη και το απογευμα εχω ραντεβου να δωσω την δικια μου.

Πηγε ακλαφτη η επιστροφη απο την Εφορια. :flipout:

Κατά την γνώμη μου, εφόσον δεν μπορείς να πάρεις καλούς φακούς η NEX-7 δεν θα σου δώσει τίποτα και μάλλον πέταξες τα λεφτά σου.

Τώρα, εσύ είσαι ο νοικοκύρης άρα κάτι παραπάνω θα ξέρεις !!

Αν και τώρα μαθαίνω τα της φωτογραφίας θα έλεγα ότι ο φακός είναι σαν τον κινητήρα στο αυτοκίνητο, όσο πιο καλός τόσο πιο καλές οι επιδόσεις.

Last edited: