Re: The Sony NEX Thread.
Δεν θα συμφωνήσω. Προσπαθούμε γενικά να παρουσιάζουμε/ανακοινώνουμε τα περισσότερα νέα απο τον κόσμο της φωτογραφίας. Συμβαίνει συχνά όμως, επειδή και εμείς το χόμπυ μας κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, να μας ξεφεύγει κάτι ή να μην έχουμε προλάβει να ασχοληθούμε με αυτό. Μετά είναι και θέμα προσωπικού ενδιαφέροντος. Προσωπικά παρουσιάζω μόνο μηχανές, φακούς και γενικά πράγματα για τα οποία έχω προσωπική άποψη και αυτό ακριβώς μεταφέρω. Για την FF NEX πχ ασχολούμαι γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά. Απο την άλλη, η ανάρτηση των ανακοινώσεων για τις διάφορες μηχανές δεν γίνεται συνηθως απο την διαχείρηση, αλλά από κάποιο μέλος που την είδε και πήρε την πρωτοβουλία. Όπως εκανες και εσύ με την XA1 πχ. Και εκεί άρχισε ήδη να γίνεται κουβέντα.
Γενικά στην γωνιά μας, η διαχείριση έχει περισσότερη τον ρόλο του moderation (ευτυχώς σχεδόν άχρηστο στον καιρό που είμαι εγώ εδώ, πέραν απο μια D4 με έναν 200 f/2 δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε άλλωστε) και την διόρθωση σε θέματα φόρμας. Όποιος αισθάνεται ότι θέλει να αναρτήσει κάτι, το κάνει ελεύθερα.