Tελειο θεματακι και ευχαριστουμε τα παιδια που μας δινουν τα φωτα τους.Ειδικα οσον αφορα τους φακους...ο κακος χαμος γινεται!Κριμα που δεν ξερω πολλα πραγματα.
Οσον αφορα το θεμα τωρα, προκειται να γινω κι εγω κατοχος nex κατα χριστουγεννα μερια αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι να παρω.
Νεχ 3 πακετο με τους δυο φακους ή νεχ 5 με τον 18-55?Και τα δυο βγαινουν με την ιδια τιμη με τα προφανη οφελη τους.Πραγματικα κομπακτ οταν το θελεις και πιο φωτεινος φακος ο 16αρης στο μεν, καλυτερη κατασκευη και καλυτερο βιντεο στο δε.
Οι ενδοιασμοι μου ειναι αν οντως αξιζει αυτος ο 16αρης και αν οντως εχει μεγαλη διαφορα το avchd βιντεο στα 1080, αντιστοιχα.
Καμια προταση?!
Α ναι μη ξεχασω οτι εχω ερωτευτει και το κοκκινο χρωματακι που ειναι αποκλειστικο της 3..
Φίλε Γιάννη η μικρούλα nex έχει κάψει καρδιές! Και με όλα αυτά τα καλούδια που την κάνουν ιδιαίτερα επιθυμητή. Να'ναι καλά το δύσκολο οικονομικό timing, ειδάλλως μάλλον και γω θα την είχα ήδη στα χέρια μου.
Ελεος βρε Γιαννη με αυτη τη NEX...
Προσπαθω να πεισω τον ευατο που οτι ειναι πολλα τα 1100 ευρω για δαυτη..
(ψαχνω δικαιολογια να ξαναπαρω "παραδοσιακη" dslr, εστω και στα 2.οοο με καλο φακο, αλλα ολο πανω στην nex σκονταφτω)
(ψαχνω δικαιολογια να ξαναπαρω "παραδοσιακη" dslr, εστω και στα 2.οοο με καλο φακο, αλλα ολο πανω στην nex σκονταφτω)
Kι εμεις γιατι ειμαστε εδω ?![]()
Εγώ αντίθετα βλέπω να έχει σοβαρές ελλείψεις, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Π.χ. σκόπευτρο εξωτερικό;;; ένα φλας κανονικό κι όχι αυτή τη βλακιούλα που έχει τη δική της επαφή ; Ένας φακός σταθερός στο (ισοδύναμο) 35 ή στο 45 εστιακή απόσταση που να είναι και πολύ μικρός ; Ή ακόμα κι ένας 85άρης σε σχεδίαση tessar έστω ώστε να είναι κι αυτός πολύ μικρός ;
Κάτι τέτοιο θα έκανε τη μηχανή αυτή πολύ πιο θελκτική (τουλάχιστον για μένα...)
Άς ελπίσουμε σε ένα νέο μοντέλο που θα είναι πιο φθηνό από τη νεχ3 και φακοί στα 120 σταθερής εστιακής απόστασης στα 120, 150 το πολύ ευρώ.
Με δυο τετοιες βγαζεις και γαμο ανετα, ε!
Πετα τα υπολοιπα που εχεις και προχωρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.