Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5 !

Είναι ο ένας από τους βασικούς λόγους που είμαι στο m4/3 παιδιά! Με φακούς των 100-500 έχω αξιοπρεπέστατη απόδοση...

εγω δεν καταλαβαινω γιατι καπιος να θελει ενα σωμα με πανω απο 12-15Μεγαπιξελ , εκτος απο καπιους επαγελματιες

Ήρθε ο αντάπτορας για τους Nikon φακούς.. Με τον Μ42 to Nikon αντάπτορα που είχα, μπόρεσα να βάλω και τον παλιό μου Vivitar επάνω :p

Μια φωτό από "αγαπημένο" θέμα.. :p

DSC00657b-2.jpg

:p

DSC_1318.jpg

DSC_1323.jpg

Έβαλα επάνω και τον 35άρη της Nikon.. Η εστίαση είναι αρκετά εύκολη και ψήθηκα ακόμα περισσότερο για τον Nokton 1.4.. Από την άλλη υπάρχει φυσικά και η επιλογή του 35άρη για να μπορώ να τον χρησιμοποιώ και στη Nikon αλλά ξεφεύγει λιγάκι σε μέγεθος. Αν έχει κάποιος 2 φωτό με τον 16άρη και τον 35άρη Nokton δίπλα δίπλα θα το εκτιμούσα :)

Φίλε racer σε μια εβδομάδα θα ανεβάσω υλικό με τον 35άρη voigtlander+αντάπτορα αλλά δεν έχω τον 16άρη. Θα τον βάλω όμως δίπλα στον 18~55 και θα πάρεις μια ιδέα ;)

Βγήκα βόλτα και την πήρα μαζί μου.. Στην τσέπη αυτή και στην άλλη τσέπη ο 35άρης Nikon με τον αντάπτορα ;)

Με τον 35άρη τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.. αν καταφέρεις να εστιάσεις με ακρίβεια :(

DSC00794b.jpg

[Δε μπορώ να κάνω edit] Βασικά πού τον είδες τον 16-50; Το SR δε λέει κάτι [/Δε μπορώ να κάνω edit]

Tον 16-50 τον έχει για a mount, όχι για Ε. Τον 24άρη Zeiss θέλω να δω :)

Στο τέλος θα φτιάξουν κάτι που θα βιδώνει στον φακό, τύπου NEX bearly there... :flipout:

Χωρίς πλάκα, μου αρέσει - αν είχε κανένα κουμπί παραπάνω θα ήταν τέλεια!

Χα χα χα

Νομίζω πάντως ότι είναι πιο ωραία από την NEX-3 ... Άντε να δούμε και την 7 :music-smiley-005:

Άμα είχε και μικρότερο αντάπτορα θα ήταν κομπλέ. Περίπου σαν τον 16άρη ;)

Αν είχε πιο μικρό δυστυχώς θα ήταν άχρηστος :(. Τέσπα, λέω να περιμένω προς το παρόν.. Ελπίζω ο prime αριστερά από τον Zeiss να είναι ένας 35άρης. Ελπίζω και ο 24άρης να μην ξεφεύγει πολύ σε τιμή :p

sar_zeiss_24mm1.jpg