Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Απλά εξαιρετικός. Από f/2.8 είναι ήδη πολύ καλός, από f/4 ξυρίζει.

Thanks :2thumb22sup: , ήμουν λίγο επιφυλακτικός με τους zuiko καθώς δεν τους γνωρίζω , αλλά φαίνεται ότι θα βγεί κελεπούρι , για 80 ευρώ που τον χτύπησα (+10 τα μεταφορικά).
Περισσότερες εντυπώσεις όταν τον παραλάβω.

Thanks :2thumb22sup: , ήμουν λίγο επιφυλακτικός με τους zuiko καθώς δεν τους γνωρίζω , αλλά φαίνεται ότι θα βγεί κελεπούρι , για 80 ευρώ που τον χτύπησα (+10 τα μεταφορικά).
Περισσότερες εντυπώσεις όταν τον παραλάβω.

Τσάμπα τον πήρες, συνήθως χτυπάει τα διπλάσια... (ανάλογα την κατάστασή του βέβαια).

Την αγορασα και εγω σημερα με τον 18-200

Μπορειτε παρακαλω να μου προτεινετε καποιους σταθερους και φωτεινους φακους ?

Επισης, απο που θα κατεβασω το τελευταιο firmware ?

Την αγορασα και εγω σημερα με τον 18-200

Μπορειτε παρακαλω να μου προτεινετε καποιους σταθερους και φωτεινους φακους ?

Επισης, απο που θα κατεβασω το τελευταιο firmware ?

Το bold το βρηκα

Εαν καποιος θα ηθελε να πουλησει καποιον φακο (σταθερο / φωτεινο), ας με ενημερωσει

Μεγειές.

Τελικά δεν πήρες φακό για την 7D; Θα μείνεις με τη ΝΕΧ;

Σε ενδιαφέρει ο 16άρης;

Η νέα ΝΕΧ-7 είναι ίσως η πιο όμορφη μηχανή που έχω δει.. ΤΗ ΘΕΛΩ. Ο 24άρης φαίνεται κουμούτσα και κρίμα αν θα είναι f1.7 αντί για f2 τελικά.

4htxzs.jpg

Βγηκε νεο εξωτερικο φλας για τις Nex, μονο σε ebay προς το παρον. Απο διαφορα που διαβασα στο dpreview, ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το φλας που περιλαμβανεται στο πακετο. Τιμη γυρω στις 97 λιρες, δηλαδη 110-120 ευρω.

Μεγειές.

Τελικά δεν πήρες φακό για την 7D; Θα μείνεις με τη ΝΕΧ;

Σε ενδιαφέρει ο 16άρης;

Η νέα ΝΕΧ-7 είναι ίσως η πιο όμορφη μηχανή που έχω δει.. ΤΗ ΘΕΛΩ. Ο 24άρης φαίνεται κουμούτσα και κρίμα αν θα είναι f1.7 αντί για f2 τελικά.

4htxzs.jpg

Δεν κατάφερα να αποφασίσω την 7d, συν το ότι πλέον κοστίζει πολλα.

Πόσο δίνεις τον 16αρη;

Βγηκε νεο εξωτερικο φλας για τις Nex, μονο σε ebay προς το παρον. Απο διαφορα που διαβασα στο dpreview, ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το φλας που περιλαμβανεται στο πακετο. Τιμη γυρω στις 97 λιρες, δηλαδη 110-120 ευρω.

Το φλας δείχνει Καλή περίπτωση μιας και το φλας του κιτ με τον 18-200, δεν...
Πήρα πριν λίγο απο eBay ένα extender, να δούμε αν θα κάνει δουλεια...

Από 165 τον βλέπω στο skroutz, έλεγα να τον δώσω γύρω στο 80άρι..

Να ρωτησω κατι ακομη,
Η μηχανη εχει firmware version 2. Tο τελευταιο ειναι το 4.

Μπορω να περασω κατευθειαν το 4 ή πρεπει πρωτα να βαλω το 3 και μετα το 4 ?

Καλοριζικο το θηριο και καλες ληψεις.

Οπως ανεφερα και σε προηγουμενο σχολιο, εχω εναν βιδωτο φακο απο μηχανη Zenith (25ετιας) και θελω να μου πειτε εαν υπαρχει ανταπτορας για να τον βαλω πανω στην nex5. Μου ειπατε οτι ο ανταπτορας ειναι ο Μ42 αλλα σας επισυναπτω και φωτο του φακου για να το σιγουρεψουμε πριν το παραγειλλω. Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του???

Attachments

• DSC01400.JPG
    DSC01400.JPG
    86.8 KB · Views: 39

Θα κάνω μια δουλειά στις 20 Αυγούστου με τη ΝΕX και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου δανείσει κάποιος μια μπαταρία για τότε γιατί δε θέλω να σκάσω 70 για μια φορά που θα μου χρειαστεί.. Thanks :)

Πολυ ευχαριστως να σου εδινα οχι μια αλλα 2 μπαταριες, το θεμα ειναι οτι θα ειμαι εκτος βασης...

Μπας και η δουλεια που εχεις ειναι σε Παρο/Αντιπαρο ? :D