Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

και γω και περιμένω τους 2 αντάπτορες από τα εξωτερικά

Παιδια να ρωτήσω κάτι?

Αν την πάρω απο εξωτερικό, θα έχω κάποιο πρόβλημα με εγγύηση ή με καποια αναβαθμιση στο firmware κλπ?

Aναβαθμιση μπορεις να κανεις ανετα, για εγγυηση, θα τη στειλεις εκει που τη πηρες!

Κατι ακουσα για την επομενη Τριτη οτι ερχεται η nex 5n... αντε να δουμε.

Τι λέτε μέχρι τα Χριστούγεννα , θα έχει πέσει καθόλου η τιμή της 5Ν;

Τι λέτε μέχρι τα Χριστούγεννα , θα έχει πέσει καθόλου η τιμή της 5Ν;

Ακομη δεν ηρθε!

Αλλα , θα παρεις τη δικια μου... τι ανυσηχεις ?:grinning-smiley-043

Μολις ερθει η nex 7 , θα τη δωσω (μαλλον!).

Last edited:

Οκ μην μου την κακομεταχειριστείς.... :earmuffs:

Last edited:
Απάντηση: Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Θελω το σωμα της Nex 7 , με τον αισθητηρα της 5n και τη τιμη της επισης... ζηταω πολλα?

Αν ζητήσεις και ελεύθερο χρόνο να τα "λιώσεις" στην χρήση τότε ναι, θα ζήτας! :ADFADF1:

@Γιαννη έχεις τρελαθεί με την μηχανή, εγώ λέω να μην πάρεις την 5n αφού έχεις ήδη την 5 και ..αφου μετά θα θέλεις την 7 !!

Σκέψου λογικά :P
________
Να ρωτήσω τώρα? Να δώ τι μου προτείνεται.

Έψαξα Θεσσ/νικη και βρήκα σε ελάχιστα μαγαζιά τη sony nex 5, αλλα την είχαν ακριβή.
Στο media markt είχε τη nex-5 με τον 16mm στα 600ευρω!!!
Στο public τον 18-55 στα 600ευρώ!
και στο saturn είχε προσφορά με τον 18-55mm στα 500 ευρώ.

στα καταστήματα του skroutz οι τιμές που έχει (στα 550ευρώ double kit) δεν ισχύουν διότι επικοινώνησα με όλα και δεν υπάρχει διαθέσιμη, οποτε ο μόνος λόγος που έχουν αυτές τις τιμές είναι για να φαίνονται πρώτα τα καταστήματα τους στα αποτελέσματα και αυτό ισχύει απο αρχές αυγούστου σχεδόν.

Αυριο θα πάω στα σοβαρά φωτογραφικά καταστήματα Θεσσαλονίκης να δώ μπας και βρώ τίποτα.

Επίσης βρήκα απο γερμανό πωλητή στο ebay στα 625 ευρώ με τον 16mm και 18-55mm μαζί με μια 8gb sd και μια τσάντα μεταφοράς.
Φοβάμαι απλά για την εγγύση και για το menu μηπως δεν έχει αγγλικά.(του έχω στείλει mail, περιμένω απάντηση).

Αυτά, τι προτείνεται εσείς να κάνω? Να πάω στην λύση ebay ΑΝ δεν βρώ και στα κλασικά φωτογραφικά καταστήματα θεσσαλονίκης?

@Γιαννη έχεις τρελαθεί με την μηχανή, εγώ λέω να μην πάρεις την 5n αφού έχεις ήδη την 5 και ..αφου μετά θα θέλεις την 7 !!

________

Έψαξα Θεσσ/νικη και βρήκα σε ελάχιστα μαγαζιά τη sony nex 5, αλλα την είχαν ακριβή.

στα καταστήματα του skroutz οι τιμές που έχει (στα 550ευρώ double kit) δεν ισχύουν διότι επικοινώνησα με όλα και δεν υπάρχει διαθέσιμη, οποτε ο μόνος λόγος που έχουν αυτές τις τιμές είναι για να φαίνονται πρώτα τα καταστήματα τους στα αποτελέσματα και αυτό ισχύει απο αρχές αυγούστου σχεδόν.

Αυριο θα πάω στα σοβαρά φωτογραφικά καταστήματα Θεσσαλονίκης να δώ μπας και βρώ τίποτα.

Επίσης βρήκα απο γερμανό πωλητή στο ebay στα 625 ευρώ με τον 16mm και 18-55mm μαζί με μια 8gb sd και μια τσάντα μεταφοράς.
Φοβάμαι απλά για την εγγύση και για το menu μηπως δεν έχει αγγλικά.(του έχω στείλει mail, περιμένω απάντηση).

Αυτά, τι προτείνεται εσείς να κάνω? Να πάω στην λύση ebay ΑΝ δεν βρώ και στα κλασικά φωτογραφικά καταστήματα θεσσαλονίκης?

Αν και δεν το συνηθιζω.... θα ποσταρω κατι το οποιο μπορει να διαβαστει ... "καπως".....
Ωστοσο προτιμω το να το κανω δημοσια παρα να στο γραψω σε πμ...

Θα ηθελες να παρεις την δικη μου ?

Την εχω αγορασει την πρωτη βδομαδα του Αυγουστου απο εδω (εχει την εγγυηση της κανονικα δλδ), ειναι μαυρη, με τον 16αρη φακο, μια 8αρα sandisk extreme σφραγισμενη, και εχει περιπου στα 800 κλικ ?

Το μονο, που δεν μπορω να στην δωσω πριν τις 26/9 ....

________

Η 7 θ αργήσει πολύ και είμαι χωρις μηχανη!
Δε γίνεται να περιμένω τόσο... θα παρω τώρα την 5n και όταν έρθει η 7 , εχω ήδη αγοραστή ....

θα παρω τώρα την 5n και όταν έρθει η 7 , εχω ήδη αγοραστή ....
''Δε νομίζω Τακη'' TM

(θα του κανω καλυτερη τιμή (1,5 Ευρω θα ειναι αρκετο νομίζω) και θα με προτιμήσει)

:p