Sony σειρά NEX

Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Ας κάνω μια χαζή ερωτσούλα. Η ΝΕΧ3 έχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφικές επιδόσεις με τη ΝΕΧ5 ή όχι; Ρωτώ διότι κάποιος στο μπαλέτο της κόρης μου έχει μια τέτοια με τον 16άρη φακό και σκέφτεται να τη δώσει γιατί δεν τον βολεύει ο φακός.

Σκέφτομαι να κάνω μια πρόταση για κάτω από 200.

Ακριβώς ίδιες , ίδιο αισθητήρα, μόνο στο video διαφέρουν.

Ναι , οσο αφορα τις φωτο , εχουν ιδιες δυνατοτητες.
Στο βιντεο δεν εχει full hd (1080) , αλλα μονο 720p.
Δεν παιρνει επισης remote.

Ρε 'σεις πήρα τον Fujian 35mm f1.7.. Καλή ποιότητα φαίνεται να έχει γενικά, αλλά δεν εστιάζει μετά τα ~0.4m.. Τι παίζει;

μονο αυτο αλλαζει?
Improvements after firmware upgrade

To be compatible with Mount Adaptor LA-EA2.
Note: While using LA-EA2, Face Detection, Smile Shutter does not work.

Note: This upgrade program also includes the benefit and functions from upgrade program Ver.02, Ver.03 and Ver.04.

O ανταπτορας υπαρχει εδω καικαιρο, και ηταν το μονιμο παραπονο ολων των κατοχων nex3-5 VG10-20 που δεν μπορουσαν να τον χρησιμοποιησουν.
Ειναι πολυ θετικο οτι το εβγαλαν , ειναι πολλοι αυτοι που το χρειαζονται.

Απάντηση: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

@RACER :δεν την έχω μάθει καλά καλά για να ξέρω τι θα ήθελα!!!:idea:

καλησπερα και χρονια πολλα
θα ηθελα να σας κανω μια ηλιθια ερωτηση
εχασα το καπακι του φακου και θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει η δυνατοτητα να το αγορασω απο καπου.
δυστυχως ειμαι στην Ντοχα και δεν ξερω εαν ειναι δυνατον να το αγορασω απο εδω
επισης υπαρχει καποιος τροπος να προστατεψω τον φακο μεχρι να αγορασω ενα καπακι

επισης θα ηθελα να αγορασω ενα μεγαλυτερο φακο απο τον 55-200.
θα προτεινατε να αγορασω ανταπτορα και ενα αλλο φακο η εναν μεγαλυτερο της σονυ.
ευχαριστω

Τα raw τα αρχεία, δεν τα ανοίγει το photoshop και πρ´πει κάποιος να κάνει εγκατάσταση το λογισμό της Σονυ ή έχω καταλάβει κάτι λάθος ?

Απάντηση: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Εξαρτάται ποιό Photoshop εχεις. Μάλλον ποιά εκδοχή του ACR (Adobe Camera Raw) έχεις. Δοκίμασε να ανοίξεις ένα και δες τί θα σου πεί. Αν δεν έχεις αρκετά πρόσφατη εκδοχή θα πρέπει να τα ανοίξεις με το πρόγραμμα της Σονυ πρώτα, να τα μετατρέψεις σε jpeg και απο εκεί να τα περάσεις στο Photoshop.

Re: Απάντηση: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5/3 !

Εξαρτάται ποιό Photoshop εχεις. Μάλλον ποιά εκδοχή του ACR (Adobe Camera Raw) έχεις. Δοκίμασε να ανοίξεις ένα και δες τί θα σου πεί. Αν δεν έχεις αρκετά πρόσφατη εκδοχή θα πρέπει να τα ανοίξεις με το πρόγραμμα της Σονυ πρώτα, να τα μετατρέψεις σε jpeg και απο εκεί να τα περάσεις στο Photoshop.

Thanks Alex.