με ποιο φακό?
Μια φιλικη συμβουλη Λευτερη.
Με την μικρη εμπειρια που εχω μπορω να σου πω οτι αν αλλαζεις τις μηχανες σαν τα πουκαμισα δεν θα μπορεσεις ποτε να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες που μπορει να σου δωσει η εκαστοτε μηχανη.
Εχω δει υπεροχες φωτογραφιες που σου πεφτει το σαγονι και ειναι τραβηγμενες με μια απλη καλη compact καμερα.
Φιλικά παντα:smile:
Δεν τραβαει 1080p βιντεο
Τωρα να σου πω την αληθεια δεν εχω καθολου χρονο λογω οτι κανω την νταντα στα παιδια μου τις ωρες που δουλευει η γυναικα μου.
Μια φιλικη συμβουλη Λευτερη.
Με την μικρη εμπειρια που εχω μπορω να σου πω οτι αν αλλαζεις τις μηχανες σαν τα πουκαμισα δεν θα μπορεσεις ποτε να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες που μπορει να σου δωσει η εκαστοτε μηχανη.
Εχω δει υπεροχες φωτογραφιες που σου πεφτει το σαγονι και ειναι τραβηγμενες με μια απλη καλη compact καμερα.
Φιλικά παντα:smile:
Με ενδιαφερει πολυ το βιντεο μεσα στο σπιτι και δεν υπαρχει καλυτερος τροπος απο να τις δοκιμαζεις :ADFAD2:
Τωρα θα μου πεις με τον κιτ φακο μην περιμενεις και πολλα αλλα....
Οπως καταλλαβα η μηχανη που μου κανει ειναι η Panasonic LX7 αλλα αυτη ειναι κακασχημη.
Εγω σημερα περιμενα ανθρωπο να του δωσω την Olympus και τελικα του πουλησα την NEX-5R και εμεινα με την σαβουρα E-PL3 αντι να κανω αναβαθμισεις κανω υποβαθμισεις. :bigcry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.