Bλαση, συνωμη , αλλα μαλλον μιλας με λαθος ανθρωπο για funboισμο!!!
Εγω εχω δοκιμασει πολλα απο τα μοντελα της Canon (550d - 7D ) τα οποια ειχα για πολλα χρονια και οπως ειπα δε διστασα να τ αλλαξω οταν βρηκα κατι καλυτερο...
Το διαπιστωσα με τα ματια μου, και οχι απο συγκριτικα.
Δυστυχως , απ οτι βλεπω, επικρατει κι εδω το ιδιο κλιμα με αλλες κατηγοριες... στενομυαλια και φανατισμος !
Σιγα μη θιξουμε τη canon και τη nikoν.
H εστιαση της Α55 ηταν ταχυτατη και ακριβης.Που τη δοκιμασες και για ποσο εσυ για να εχεις τετοια αποψη ?
Ολα τα ξενα φορουμ και συγκριτικα , μονο καλα λογια εχουν να πουν για τη δυνατοτητα εστιασης των SLT...
Εγω , τις δοκιμασα και τις 2 και μονο καλα λογια εχω να πω για το συτημα της Sony. Ασε που εχει 10 fps , εναντι 7 kai malista oxi με predective focus που εχει η 7D , αλλα με πραγματικο phase detection (λογω SLT).
Oσον αφορα τα χρωματα, τραβαω παντα σε RAW kai δεν υπαρχει κανενα θεμα με τη φυσικοτητα στις SLT- NEX.
Δεν εχω να κερδισω τιποτα απο τη sony , το αντιθετο... εχασα πολλα χρηματα αλλαζοντας στρατοπεδο, αλλα δε το μετανοιωσα.
Νομιζω οτι δικαιουμαι να μιλαω , γιατι τουλαχιστον εγω εχω δοκιμασει και τα 2 στρατοπεδα, για ΠΟΛΥ καιρο (6-7 χρονια ειχα canon και πριν Nikon) κι εχω σαφεστατη γνωμη.