Σ ευχαριστώ. Άντε να δούμε ποσο θα πέσει σε τιμήΕίναι η κορυφαία led lcd φέτος της Sony και φυσικά είναι 10bit.
Σ ευχαριστώ. Άντε να δούμε ποσο θα πέσει σε τιμήΕίναι η κορυφαία led lcd φέτος της Sony και φυσικά είναι 10bit.
Για πιο μοντέλο μιλάς ακριβώς;Καλησπέρα
Σκέφτομαι φέτος να κάνω την αλλαγή απο την 55xe8505 και να παω στην 65x95j. Είναι 8bit+FRC ή 10bit; Έχω δει και τα 2 σε πίνακες χαρακτηριστικών εδω στο thread.
Καλημέρα, δεν ήθελα να κανω νεο thread για αγορά νέας τηλεόρασης μαλλον δημιουργήθηκε απο καποιον διαχειριστή. Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για την 65' x95j γιατί στο thread sony line up 2021 σελίδα 2 πρώτο post σε ένα πίνακα φαινεται να έχει panel 8bit + FRC και στον ακριβώς απο κάτω πίνακα 10 bit.Για πιο μοντέλο μιλάς ακριβώς;
Αυτή λες ετσι;Καλησπέρα
Σκέφτομαι φέτος να κάνω την αλλαγή απο την 55xe8505 και να παω στην 65x95j. Είναι 8bit+FRC ή 10bit; Έχω δει και τα 2 σε πίνακες χαρακτηριστικών εδω στο thread.
Χωρίς να λέω ότι η CX είναι καλύτερη από την Α90J, περιμένεις να βγάλεις εσύ άκρη από την εικόνα ενός βίντεο στο youtube;Ε και στα 17' η Sony είναι μπροστά για πλάκα .Τι να λέμε
................
Ο συγκεκριμένος έριξε τρελό κράξιμο πέρσι στη CX και γενικά τα χώνει σε όλους. Δεν προμοτάρει τις τηλεοράσεις επειδή του τις δίνουν δωρεάν όπως αλλά κανάλια στο youtube. Γενικά οι A90J και G1 έως τώρα σύμφωνα με αυτά που περιμέναμε δεν ανταποκρίνονται των προσδοκιών.
....................
Καλύτερα να μην του δίνει δωρεάν κανένας για να είναι αντικειμενικός.Ποιος να του δώσει TV. Αφού τους θάβει όλους.![]()
55; Α90J εννοείς σωστά;Μολις πηρα ενημημερωση οτι απο τις 15 και μετα θα ειναι εδω η aj90 ,οποτε πιστευω μεχρι τις 20 να την εχω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.