37-40"tv για gaming
Φίλοι του avclub καλησπέρα σας...
Πέρσι τέτοιο καιρό έψαξα για τηλεόραση που θα χρησιμοποιούσα κατα βάση για gaming..
Στα λεφτά που ήμουν διατεθειμένος να δώσω κτλ είχαμε καταλήξει στην 40Μ86 την οποία και είχα παραγγείλει. Τέλος πάντων μετά απο 2 αποτυχημένες προσπάθειες να μου έρθει απο 2 διαφορετικά μαγαζιά παράτησα το άθλημα και δεν ξανασχολήθηκα. Έλα μου όμως που η ψώρα με ξαναχτύπησε τώρα και έχει εδώ και πόσες μέρες που η αγορά μιας tv μου τριγυρίζει στο μυαλό.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να προβώ σε άμεση αγορά τώρα... (φεύγοντας απο τη δουλειά)..ξέρετε τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα
Θέλω λοιπόν αν έχετε την καλοσύνη να μου προτείνετε μερικές τηλεοράσεις που καλύπτουν τις εξής ανάγκες:
-800με1000 (δεν είμαι σε φάση να δώσω παραπάνω)
-2-2,5 περίπου μέτρα απόσταση θέασης.
-Το έπιπλο είναι ψηλότερα απο τον καναπέ οπότε η γωνία θέασης κάθετα θα είναι περίπου +30μοίρες.. επίσης επειδή ο καναπές είναι γωνία πρέπει και οι πλευρικές γωνίες θέασης να είναι όσο καλύτερες γίνεται...
-Αποκλειστικά για gaming χρήση με λίγο απο dvd και απαραίτητη είσοδο για pc και pip.
-Καλό μαύρο.
-Αδιάφορο το πως θα είναι το τηλεοπτικό σήμα.
-Κατα προτίμηση όχι απο ιντερνετικά μαγαζιά.. η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω στο mediamarket που είναι και δίπλα και να πάρω όποια μου κάνει στο μάτι/σε ίντσες/σε τιμή. Το θέμα είναι οτι οι περισσότερες demo tv παίζουν τηλεοπτικό σήμα που δεν με αφορά.
Περιμένω τις απαντήσεις σας

Ευχαριστώ.