Sony V4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony V4000

Τα 100 Hz δεν εχουν καμια σχεση με το πανελ. H για να το πω σωστα σε οποιοδηποτε πανελ ο ρυθμος ανανεωσης μπορει να ειναι 100 Hz.

Παραδειγμα μια απο τις πρωτες τηλεορασεις με 100 Hz η Τοshiba WL68 που ειχε πανελ AU Optronics.

Ναι Γιάννη δεν εννοούσα αυτό.

Εννοούσα πως είναι λογικό τα SPVA να πηγαίνουν στα ακριβότερα μοντέλα και πως η Samsung φέτος έχει πολλές σειρές με ανώτερα χαρακτηριστικά από την 558 (656, 750, 780, 850, 950).

Τόσα άτομα δώσατε μάχη για να την πάρετε σε τιμή σκότωμα από το Saturn ...

... δεν θα γράψει κανείς την γνώμη του για το πως παίζει ?

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλού, αλλά οι τηλεοράσεις που δόθηκαν από το Saturn δεν ήταν 40v4000, αλλά 40S4000. Είχαν στηθεί οι δικοί μου το πρωί των εγκαινίων και κατά τις 10 παρά, κατάφεραν και πήραν την TV. Και από κανά δυο ακόμα πηγές που άκουσα, και εκείνοι έλεγαν ότι πήραν την S, όχι V. Mε λίγα λόγια κατώτερο μοντέλο από την V, αν και στα χρήματα που την έδιναν, παραμένει μεγάλη ευκαιρία.

Η τηλεόραση μπήκε στο σπίτι των δικών μου, και βασικά παίζει TV και επίγεια ψηφιακά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω πλήρη άποψη για την εικόνα της. Στο τηλεοπτικό σήμα έχει (κλασσικά) χειρότερη λήψη από μία Philips LCD που έχω, πολύ καλό μαύρο, και ανέλπιστα καλό ήχο από τα ηχειάκια της. Εκτιμώ ότι είναι ένα-δυο κλικ χειρότερη από την V4000, και πολύ περισσότερο από την σειρά W.

H V4000 και η S4000 πρέπει να είναι πανομοιότυπες σε θέμα εικόνας και σίγουρα έχουν παραπλήσια τιμή (περίπου +50 η V σε τιμές Γερμανίας). Η μόνη διαφορά που έχουν (εκτός της σχεδίασης) είναι η οπτική έξοδος ήχου που υπάρχει μόνο στην V.

Καλά νέα αν ισχύει αυτό, γιατί στο internet δεν βρήκα πολλές πληροφορίες. Στο site της Sony, η σειρά είναι μετά την V και D, και μάλιστα σαν S έχει μόνο ένα μοντέλο στις 37". Μάλλον πρέπει να την πάρω σπίτι, να συνδέσω PS3, να δω τι μπορεί να προσφέρει σε HD.

Υποθέτω πως επειδή δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές η ελληνική αντιπροσωπεία φέρνει μόνο την V4000.

Οι S4000 που κυκλοφορούν πιθανόν να έρχονται από Γερμανία.

Λοιπον πηγα μαζι με τον αδερφο μου, την πρωτη μερα 18/9/08, και μετα απο πολλες ωρες ταλαιπωριας(απο 06:50 το πρωι) φυγαμε 13:30 αλλα καταφεραμε να παρουμε, (μετα απο πολλες μπουνιες και κλωτσιες σχεδον αληθεια ειναι:argue:), 2 τεμαχια Sony 40" V4000(579ευρω) απο το συνολο καμια 20 που πρεπει να ειχαν, και ενα PS3(299ευρω) και ειμαστε κομπλε:a0210:.

Αν και ηθελα 46 η τιμη ηταν πολυ δελεαστικη για την 40αρα.

Νομιζω οτι ειναι η ποιο καλες αγορες που εχω κανει.

Απο εικονα σκιζει και σε αναλογικα και τα ψηφιακα της EΡΤ (αν εχεις καλη κεραια ειναι σημαντικο), αλλα η μπαλλα χαθηκε οταν παιξαμε 720p και 1080p. Φιλος μου εχει την W4000 και οσο να σας φαινεται απιστευτο μου φαινεται οτι εχω λιγο ποιο καλο μαυρο overal. Κατα τα αλλα ειναι στο θεμα εικονας ακριβως ιδιες, παρα το 8bit με 10bit διαφορα που εχουν. Και μην ξεχναμε οτι η τιμη που την πηρα ειναι σχεδον χιλιαρικο λιγοτερο απο την τιμη που πηρε ο φιλος μου την 40 W4000.

Και κατι τελευταιο. Οποιος αγαπαει την τελεια ευκρινεια και τα ουδετερα σωστα χρωματα να προτιμησει Sony εναντι των Samsung μιλαμε για αρκετα μεγαλες διαφορες, με την Samsung να χανει στην ευκρινεια ανετα απο την Sony. Τα χρωματα δε, ειναι το γουστο του καθενος πως του αρεσει να βλεπει, με την Samsung να ειναι λιγο αφυσικα και ποιο κορεσμενα.

Αυτην την αντιπαραθεση την εκανα σε 1080 υλικο με τις 2 τηλεορασεις διπλα διπλα σε ενα Πλαισιο.

Την γνωμη μου παραθετω βεβαια και τιποτα παραπανω.-bye-

Υποθέτω πως επειδή δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές η ελληνική αντιπροσωπεία φέρνει μόνο την V4000.

Οι S4000 που κυκλοφορούν πιθανόν να έρχονται από Γερμανία.

νομιζω τις εχουν ολες οι mediamarkt στην ελλαδα

ρε παιδια, υπάρχει κάποια lcd που έχει μαυρο σε απόλυτο σκοτάδι και σκοτεινές σκηνες???

η δικιά μου V40 όταν χαμηλώσω το backlight δεν είναι άσχημη, αλλά σε απόλυτο σκοτάδι και σκοτεινές σκηνές φαίνεται λίγο το backlight.

ρε παιδια, υπάρχει κάποια lcd που έχει μαυρο σε απόλυτο σκοτάδι και σκοτεινές σκηνες???

η δικιά μου V40 όταν χαμηλώσω το backlight δεν είναι άσχημη, αλλά σε απόλυτο σκοτάδι και σκοτεινές σκηνές φαίνεται λίγο το backlight.

εγω τουλαχιστον δεν εχω συναντησει καμια lcd με απολυτο μαυρο.

2 τηλεορασεις που ξεχωριζαν απο τις υπολοιπες σε αυτον τον τομεα-και ειδα με τα ματια μου-ειναι η samsung 46f86 και η sony 46x3500.
οποια αλλη ειδα....

37-40"tv για gaming

Φίλοι του avclub καλησπέρα σας...
Πέρσι τέτοιο καιρό έψαξα για τηλεόραση που θα χρησιμοποιούσα κατα βάση για gaming..
Στα λεφτά που ήμουν διατεθειμένος να δώσω κτλ είχαμε καταλήξει στην 40Μ86 την οποία και είχα παραγγείλει. Τέλος πάντων μετά απο 2 αποτυχημένες προσπάθειες να μου έρθει απο 2 διαφορετικά μαγαζιά παράτησα το άθλημα και δεν ξανασχολήθηκα. Έλα μου όμως που η ψώρα με ξαναχτύπησε τώρα και έχει εδώ και πόσες μέρες που η αγορά μιας tv μου τριγυρίζει στο μυαλό.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω να προβώ σε άμεση αγορά τώρα... (φεύγοντας απο τη δουλειά)..ξέρετε τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα :D

Θέλω λοιπόν αν έχετε την καλοσύνη να μου προτείνετε μερικές τηλεοράσεις που καλύπτουν τις εξής ανάγκες:
-800με1000 (δεν είμαι σε φάση να δώσω παραπάνω)
-2-2,5 περίπου μέτρα απόσταση θέασης.
-Το έπιπλο είναι ψηλότερα απο τον καναπέ οπότε η γωνία θέασης κάθετα θα είναι περίπου +30μοίρες.. επίσης επειδή ο καναπές είναι γωνία πρέπει και οι πλευρικές γωνίες θέασης να είναι όσο καλύτερες γίνεται...
-Αποκλειστικά για gaming χρήση με λίγο απο dvd και απαραίτητη είσοδο για pc και pip.
-Καλό μαύρο.
-Αδιάφορο το πως θα είναι το τηλεοπτικό σήμα.
-Κατα προτίμηση όχι απο ιντερνετικά μαγαζιά.. η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω στο mediamarket που είναι και δίπλα και να πάρω όποια μου κάνει στο μάτι/σε ίντσες/σε τιμή. Το θέμα είναι οτι οι περισσότερες demo tv παίζουν τηλεοπτικό σήμα που δεν με αφορά.

Περιμένω τις απαντήσεις σας :D
Ευχαριστώ.

Re: 37-40"tv για gaming

Δεν είμαι και ο πλέον σχετικός..
Αν έχω το pc συνδεδεμένο δεν μπορώ να έχω και κάτι άλλο παράλληλα; Το pip είναι μόνο για τηλεοπτικό;
Τις παραπάνω τηλεοράσεις τις έχω ρίξει ήδη μια ματιά και είναι στα υπόψη.. Σκέφτομαι και κάτι σε samsung που την έχω σε εκτίμηση.
Ευχαριστώ :D

Κοίτα και samsung le-40a536 στα 799 πιστεύω απο τις καλύτερες προτάσεις στα χρήματα που ζητάς

Δεν είμαι και ο πλέον σχετικός..
Αν έχω το pc συνδεδεμένο δεν μπορώ να έχω και κάτι άλλο παράλληλα; Το pip είναι μόνο για τηλεοπτικό;
Τις παραπάνω τηλεοράσεις τις έχω ρίξει ήδη μια ματιά και είναι στα υπόψη.. Σκέφτομαι και κάτι σε samsung που την έχω σε εκτίμηση.
Ευχαριστώ :D

Η αντίστοιχη Samsung είναι η 40Α558. Έχει την δυνατότητα PIP από δύο πηγές, αλλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για τις πηγές που μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα. Ρίξε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης της.