SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Re: Απάντηση: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Για να λεμε την αληθεια παντως κ Φυλλατιδακη, και εσεις σχεδον κανονικο εμποριο κανετε απο εδω μεσα, βγαζετε ολογον χαρζιλικι ως φοιτητης. Ο μηχανισμος με τον οποιο το κανετε κατα την αποψη μου ξεπερναει αυτον του χομπιστα. Το οτι βαζετε αγγελιες και οχι παραπομπες σε αλλα site, μπορει να ειναι διαφορετικο θεμα, αλλα παραμενει εμποριο.

Μην βγουμε και ιεραποστολοι στο τελος. Δεν κανετε κοινωνικο εργο. Ηλεκτρονικο Εμποριο λεγεται, οταν συστηματικα πουλατε μεσω του φορουμ πραματα. Απλο ειναι

Ειναι Φυλλαδιτακης, και παραμενω απλα σε αυτα που ειπες ο ιδιος...

Βεβαια ειπες μια 'κρυαδουλα'. Δεν βγαζει κανεις οταν πουλαει οτιδηποτε σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας του ξερεις! :flipout: Δεν πιστευω οτι πουλησα ποτε οτιδηποτε ουτε καν κοντα σε τιμη καταστηματος! Απλα δινω αυτα που εχω, παιρνω αλλα και ουτω καθ'εξης. Εμποριο μπορει να θεωρηθει, κοινωνικο εργο σιγουρα οχι, και σιγουρα δεν ειμαι ιεραποστολος...παντως αν ειχε σημαντικο κερδος, θα το κανανε και αλλοι, αλλα δεν το συνιστω. :D

...γιατι πολυ απλα οι τιμες των εξαρτηματων Η/Υ πεφτουν ΤΟΣΟ γρηγορα που ειναι πρακτικα απιθανο να αγορασεις κατι πολυ φτηνα και να το δωσεις ακριβοτερα απο οσο το πηρες κιολας, μαλιστα εντος ημερων. Μονο κατα περιπτωση και αν βρεθει καποιος να σκοτωσει κατι η κοροιδεψεις καποιον, πραγμα που δεν ειναι του...γουστου μου. Βαλε και το ρισκο αυτο που παιρνεις να εχει η να παθει βλαβη πολυ συντομα, και καταλαβαινεις ευκολα οτι αυτος ο τυπος 'ηλεκτρονικου εμποριου' (η μαλλον μεταπωλησης-παραεμποριου) απλα δεν λειτουργει παρα για ολιγους που εχουν πολλες 'ακρες' και πολυ ελευθερο χρονο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Ειναι Φυλλαδιτακης, και παραμενω απλα σε αυτα που ειπες ο ιδιος...

Βεβαια ειπες μια 'κρυαδουλα'. Δεν βγαζει κανεις οταν πουλαει οτιδηποτε σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας του ξερεις! :flipout: Δεν πιστευω οτι πουλησα ποτε οτιδηποτε ουτε καν κοντα σε τιμη καταστηματος! Απλα δινω αυτα που εχω, παιρνω αλλα και ουτω καθ'εξης. Εμποριο μπορει να θεωρηθει, κοινωνικο εργο σιγουρα οχι, και σιγουρα δεν ειμαι ιεραποστολος...παντως αν ειχε σημαντικο κερδος, θα το κανανε και αλλοι, αλλα δεν το συνιστω. :D

...γιατι πολυ απλα οι τιμες των εξαρτηματων Η/Υ πεφτουν ΤΟΣΟ γρηγορα που ειναι πρακτικα απιθανο να αγορασεις κατι πολυ φτηνα και να το δωσεις ακριβοτερα απο οσο το πηρες κιολας, μαλιστα εντος ημερων. Μονο κατα περιπτωση και αν βρεθει καποιος να σκοτωσει κατι η κοροιδεψεις καποιον, πραγμα που δεν ειναι του...γουστου μου. Βαλε και το ρισκο αυτο που παιρνεις να εχει η να παθει βλαβη πολυ συντομα, και καταλαβαινεις ευκολα οτι αυτος ο τυπος 'ηλεκτρονικου εμποριου' (η μαλλον μεταπωλησης-παραεμποριου) απλα δεν λειτουργει παρα για ολιγους που εχουν πολλες 'ακρες' και πολυ ελευθερο χρονο.

Ζητω συγνωμη για το ονομα, ηταν εκ παραδρομης..

Αυτο που ειπες αφορα την τιμη για καινουργια εξαρτηματα, για μεταχειρισμενο, ειτε ειναι δικο σου ειτε οχι, δεν χανεις. Μην κανεις λοιπον συγκριση καινουργιων και μεταχειρισμενων.

Δεν ξερω και δεν με αφορα αν ειναι δικα σου η οχι, οπως και δεν ειμαι εφοριακος να κοιταω το μικρο η μεγαλο κερδος,η οποιοδηποτε κερδος, δεν εχει σημασια αλλωστε. Σημασια εχει πως εχεις ανοιξει ενα καναλι μεταπωλησης εφοσον καποιος πουλαει συστηματικα καποια πραματα απο εδω, και οχι καποια πραματα απο καιρου εις καιρο. Αυτο επισημανα.

Εφοσον αυτο ειναι αποδεκτο απο τη διαχειριση του φορουμ, εμενα μου φτανει και μου περισσευει. Ας μην ασχολουμαστε με τους αλλους ομως, αυτο ειναι παρενεση. Ας αφησουμε τη διαχειριση να το κρινει αυτο..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Ζητω συγνωμη για το ονομα, ηταν εκ παραδρομης..

Αυτο που ειπες αφορα την τιμη για καινουργια εξαρτηματα, για μεταχειρισμενο, ειτε ειναι δικο σου ειτε οχι, δεν χανεις. Μην κανεις λοιπον συγκριση καινουργιων και μεταχειρισμενων.

Δεν ξερω και δεν με αφορα αν ειναι δικα σου η οχι, οπως και δεν ειμαι εφοριακος να κοιταω το μικρο η μεγαλο κερδος,η οποιοδηποτε κερδος, δεν εχει σημασια αλλωστε. Σημασια εχει πως εχεις ανοιξει ενα καναλι μεταπωλησης εφοσον καποιος πουλαει συστηματικα καποια πραματα απο εδω, και οχι καποια πραματα απο καιρου εις καιρο. Αυτο επισημανα.

Εφοσον αυτο ειναι αποδεκτο απο τη διαχειριση του φορουμ, εμενα μου φτανει και μου περισσευει. Ας μην ασχολουμαστε με τους αλλους ομως, αυτο ειναι παρενεση. Ας αφησουμε τη διαχειριση να το κρινει αυτο..-bye-

Συνχωρεμενος.

Το ενα λαθος που εκανες ειναι το 'συστηματικα'. Δεν κανω συστηματικα τιποτα, δεν εχω ανοιξει καναλι μεταπωλησης, δεν μεταπουλω. Το οτι δινω πολλα πραγματα δεν σημαινει οτι τα αγοραζω και τα μεταπουλω. Aυτη την στιγμη με κατηγορεις για παραεμποριο, χωρις αποδειξεις κιολας.

Οσα πραγματα δινω εχουν αποδειξεις αγορας με το ονομα μου πανω, οποτε η δεν κανω μεταπωληση η ειμαι τουβλο και αγοραζω απο τα μαγαζια και πουλω παρακατω! Τα υπολοιπα ειναι καινουργια, σφραγισμενα και παλι τα δινω φτηνοτερα απο οποιοδηποτε μαγαζι (και αρκετα κατω απο το περιθωριο κερδος κιολας, μην με κατηγορησει κανεις οτι τα παιρνω απο κανενα εισαγωγεα ας πουμε) οποτε παλι το να κανω μεταπωληση μεταχειρισμενων ειναι...δυσκολο.

Τελος, οι αγγελιες μου δεν εχουν καμια συστηματικοτητα. Εχω μηνες να βαλω μεγαλη αγγελια γιατι πολυ απλα δεν επιθυμω να αναβαθμιστω η να δωσω για οποιοδηποτε λογο οτιδηποτε, αλλα μπορει αυριο το πρωι να μου την 'σφυριξει' και να βαλω καμια 30αρια πραγματα. Οποτε μηπως πεφτω στην κατηγορια 'καιρο προς καιρο' και εγω?

Με συνχωρεις Βασιλη που θα στο πω ετσι αποτομα, αλλα πριν μιλησεις καλο θα ηταν να ξερεις τι ακριβως λες...δεν ειναι ομορφο να κατηγορεις καποιον χωρις να ξερεις η τουλαχιστον να το ψαξεις λιγακι...

Συνχωρεμενος,Με συνχωρεις
συγχωρεμένος, με συγχωρείς. έτσι για την ιστορία.

Παιδιά ηρεμήστε , εντάξει όποτε υπάρχει πρόβλημα επεμβαίνουν οι διαχειριστές και η παρεξήγηση λύνεται. Νομίζω ήδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις που δεν του αρμόζουν κι εδώ και σε άλλο thread. Είμαστε μεγάλα παιδιά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Εσυ μπορεις να ισχυριζεσαι οτι θες, ο καθενας εχει την αποψη του. Τα αγοραζεις, τα χρησιμοποιεις, τα πουλας. Λογικο ειναι να τα πουλας φθηνοτερα. Δεν χανεις απο αυτο, κερδιζεις τη χρηση του χρονικου διαστηματος που τα κατειχες. Και ΜΕΤΑ, τα πουλας, (μεταπουλας). Μια χαρα, ολοι το κανουν αυτο.Λογικο ειναι τα πουλας φθηνοτερα, ειτε επειδη ειναι μεταχειρισμενα, ειτε επειδη και καινουργη να ηταν, καποιος θα προτιμισει να τα παρει απο μαγαζι, εκτος και αν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης. Εσυ το κανεις πιο συστηματικα (και επιμενω σε αυτο)

Αποψη μου.Αλλα γιατι ασχολεισαι με αλλους? κοιτα τι κανεις εσυ, και ασε τη διαχειριση να επιληφθει, αν υπαρχει κατι για να επιληφθει. Αλλιως , ασχολουνται αλλοι μαζι σου (εγω).

Εσυ μπορεις να ισχυριζεσαι οτι θες, ο καθενας εχει την αποψη του. Τα αγοραζεις, τα χρησιμοποιεις, τα πουλας. Λογικο ειναι να τα πουλας φθηνοτερα. Δεν χανεις απο αυτο, κερδιζεις τη χρηση του χρονικου διαστηματος που τα κατειχες. Και ΜΕΤΑ, τα πουλας, (μεταπουλας). Μια χαρα, ολοι το κανουν αυτο.Λογικο ειναι τα πουλας φθηνοτερα, ειτε επειδη ειναι μεταχειρισμενα, ειτε επειδη και καινουργη να ηταν, καποιος θα προτιμισει να τα παρει απο μαγαζι, εκτος και αν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης. Εσυ το κανεις πιο συστηματικα (και επιμενω σε αυτο)

Αποψη μου.Αλλα γιατι ασχολεισαι με αλλους? κοιτα τι κανεις εσυ, και ασε τη διαχειριση να επιληφθει, αν υπαρχει κατι για να επιληφθει. Αλλιως , ασχολουνται αλλοι μαζι σου (εγω).

Αδυνατω να καταλαβω τι ειναι το 'συστηματικα'...πιο συστηματικα...λιγοτερο συστηματικα...και τι ρολο εχει με αυτα που με κατηγορησατε, η με πιο τροπο ειναι αμφιβολο/αθεμιτο/παρανομο για το προσωπο μου η πως με μειωνει ως χρηστη...

Βεβαια πριν λιγο με κατηγορησατε οτι 'κανουμε σχεδον κανονικο εμποριο' και 'βγαζουμε ολιγον χαρτζηλικι απο εδω μεσα'. Μετα απλα οτι κανουμε πωλησεις 'συστηματικα'. Και τωρα φτασαμε στο 'αγοραζεις-χρησιμοποιεις-μεταπουλας' και στο 'μια χαρα, ολοι το κανουν αυτο'. Και που νομιζα οτι ο χωρος αγγελιων για αυτο ακριβως το σκοπο...Οποτε ναι μπορειτε να ασχοληστε μαζι μου (βασικα οχι, δεν εχετε το δικαιωμα, αλλα στην Ελλαδα ζουμε), απλα για μενα η γνωμη σας δεν εχει και ιδιαιτερη αξια αφου ειναι πιο ασταθης και απο τον δεικτη του Αλβανικου χρηματιστηριου!

ΥΓ. Φυσικα θα πειτε οτι εγω ασχοληθηκα με αλλους...που ηδη το ειπατε. Λοιπον, η διαφορα ειναι οτι εγω οσο το δυνατον ευγενικα εξηγησα τι εκανε πολλους να 'στραβωσουν' στο κ.Λιολιο, οτι δεν ειναι και τοσο ομορφο να διαφημιζομαστε μεσω των αγγελιων στελνοντας κοσμο σε δημοπρασιες η αγγελιες αλλων ιστοσελιδων. Ποσως με ενδιαφερει εμενα αν βαλει 200 τετοιες αγγελιες αυριο το πρωι, δικο μου ειναι το φορουμ να του επιβαλω οτιδηποτε? Στο κατω κατω, εγω μιλησα σε καμια απο τις προηγουμενες αγγελιες του η και σε αυτη πριν υπαρξει συζητηση? Δεν τον κατηγορησα για οτιδηποτε και μαλιστα για εμποριο/παραεμποριο, πραγμα που ΓΝΩΡΙΖΩ οτι ΔΕΝ κανει. Ουτε 'ασχοληθηκα' με οποιοδηποτε τροπο με το προσωπο του. Υπαρχουν και χομπυ αν θελετε να ασχοληθειτε λοιπον αν εχετε τοσο ελευθερο χρονο, και αφηστε την κριτικη και τις κατηγοριες προς αυτους που δεν γνωριζετε κ Βασιλη. Ουτε η Λαμπιρη δεν τα κανει αυτα, θα την ειχε κλειδωσει το ΕΣΡ.:flipout:

ΥΓ2. Εκτιμω το οτι ειστε διατεθιμενος να προστατεψετε τους χρηστες απο τη σαρκοβορο ενασχοληση μου μαζι τους...ηταν αρκετα καλη δικαιολογια για την ολιγον προσβλητικη και τυπικα απαραδεκτη συμπεριφορα σας απεναντι μου.

ΥΓ3. Ουτε εχω πολυ ελευθερο χρονο, ουτε οπως ειπα εχει καμια αξια η γνωμη σας για εμενα πλεον, οποτε μπορειτε να αντιδρασετε οπως νομιζετε, εγω θα το αφησω εδω. Μην με κατηγορησετε οτι σας 'σνομπαρω' επειδη δεν θα σας απαντησω κιολας..!

Last edited:
Δεν θελω να μου απαντησεις, δεν εχεις κατι νεο να μου πεις. Οπως και εσυ ευγενικα εξηγησες για τον κ. Λιολιο, ετσι και εγω ευγενικα εξηγω αυτο που κανεις. Ξερω και αλλους τροπους να το εξηγησω, αλλα δεν χρειαζεται. Αρκει και αυτος εδω.

Χαιρομαι που δεν εχει σημασια για εσενα η γνωμη μου, φαινεται απο τον αριθμο των απαντησεων σου προς εμενα.

Κλεινοντας, θα ηθελα να σε ενημερωσω πως η γνωμη μου γι αυτο που κανεις , ειναι σταθεροτατη, σαν το Ελληνικο Δημοσιο.

Το τι θα κανω με τον ελευθερο χρονο μου, ειναι δικο μου θεμα, δες εσυ σε ποια αλλα φορα θα δαπανησεις τον δικο σου συναλλασσομενος..

Οποιοδηποτε χρηματιστηριο δεν διεπεται απο τους κανονες της σταθεροτητας, δεν θα ηταν χρηματιστηριο τοτε....

Λοιπόν για να κλείσει το θέμα, μίλησα με τον Φίλο συμφορουμίτη Γιώργο Λιόλιο, ο οποίος να τονίσω δεν είναι επαγγελματίας, αλλά χομπίστας όπως όλοι μας και δεν έχει κάποιο μαγαζί.

Όλες οι φασαρίες που καλώς ή κακώς έγιναν αφορούσαν τον τρόπο των αγγελιών και ειδικά στο ότι δεν κατάλαβε ο Γιώργος γιατί δεν θα έπρεπε να βάζει με λινκ τις αγγελείες του, παρά τις εκτενείς συζυτήσεις.

Αφού λοιπόν συζητήσαμε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο (και τον ευχαριστώ που με κάλεσε) συμφώνησε πως δεν του είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μην βάζει link στις αγγελείες του.

Από εδώ και στο εξείς λοιπόν αν θέλει να βάλει κάποια αγγελία μπορεί να το κάνει και να συνενοηθεί με πμ, τηλέφωνο, email Κλπ όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Η αληθεια ειναι οτι δεχθηκα το μνμ σου με μεγαλη εκπληξη, Νικο
Χαιρομαι πολυ που μπηκες στον κοπο
και με τιμα ιδιαιτερα οτι εκανες αυτη την προσπαθεια
αν και δεν ειμαι ουτε ενεργο μελος ουτε παλιος σ'αυτο το φορουμ.

Οπως διευκρινησες κι εσυ, ΔΕΝ ειμαι εμπορος
απλα λογω επαγγελματος εχω πιο καλη και ευκολη προσβαση σε hardware Η/Υ
και γιαυτο και ο αυξημενος αριθμος αγγελιων

Mετα την συνομιλια μας, λοιπον
πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα εφοσον οι αγγελιες δεν παραπεμπουν απευθειας σε site δημοπρασιων

Λυπαμαι για την αναστατωση
και πιστευω οτι εαν το θεμα ειχε αντιμετωπιστει εξαρχης με την τακτικη του Κου Κρυωνα τπτ απ'ολα αυτα δεν θα ειχε συμβει..

επισης λυπαμαι που πηρε η μπαλα και τον Κο Φυλλαδιτακη
δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος για κατι τετοιο

Οσοι δεν κρατανε κακιες
ας ξαναμπουν στον κοπο να στειλουν πμ
οταν καποια αγγελια τους ενδιαφερει...

Λογος δεν υπηρχε καν να φτασουμε σε τετοιο σημειο μιας και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Οπως εχω πει ολοι μας προσπαθουμε να κανουμε το χομπυ μας και ολοι ειμαστε εστω και απο μακρυα φιλοι εδω μεσα.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που το θεμα λυθηκε. Αν ειπαμε και καμμια κουβεντα παραπανω ελπιζω να μην το κρατας μανιατικο.

ΥΓ. Οι παραπομπες σε σελιδες δημοπρασιων εχουν διαγραφει. Ωστοσο οι αγγελιες παραμενουν οπως και ο χρηστης για οποιον ενδιαφερεται για τα προιοντα.

Στο εξης αιχμες απεναντι σε πωλητες αλλα και ποστ ασχετα με το περιεχομενο των αγγελιων θα διαγραφονται. Η κατηγορια αφορα πωλητες και αγοραστες και δεν ονομαζεται "Κατηγορια κριτικης αγγελιων".

Απο τη δική μου πλευρά, θέλω να πω, ότι πρέπει όλα τα μέλη να ξέρουν ότι οι διαχειριστές είναι και αυτοί άνθρωποι, που έχουν λιγοστό χρόνο να αφιερώσουν στο συμμάζεμα του φόρουμ.
Μέσα στα καθήκοντα αυτά πολλές φορές μπορούν να κάνουν και λάθη ή να αδικήσουν κάποιον ή να φανεί ότι αλλού ισχύουν κανόνες και αλλού όχι.

Όλοι κάνουμε κάποιες προσπάθειες γιά να μπεί μιά ρέγουλα και να πάει το φόρουμ μπροστά.
Φυσικά οι αμοιβαίες εξηγήσεις πάντα είναι απαραίτητες.

Καμιά καλύτερη τιμούλα χωρίς τα δωράκια;

Φιλικά,
Αντρέας

Αντρεα αν υπολογισεις και το εξτρα 512αρι
το δινω σχεδον στο 50% της τρεχουσας τιμης του
πραγματικα δεν εχω περιθωριο για περαιτερω εκπτωση...
οσο για τα εξτρα το μονο που θα μπορουσα να αφαιρεσω
χωρις να μου μεινουν αχρησιμοποιητα
ειναι το usb disk του 1gb προς 15
να παμε στα 685...

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Αντρεα αν υπολογισεις και το εξτρα 512αρι
το δινω σχεδον στο 50% της τρεχουσας τιμης του
πραγματικα δεν εχω περιθωριο για περαιτερω εκπτωση...
οσο για τα εξτρα το μονο που θα μπορουσα να αφαιρεσω
χωρις να μου μεινουν αχρησιμοποιητα
ειναι το usb disk του 1gb προς 15
να παμε στα 685...

Καταλαβαίνω... Βασικά είμαι στο ψάξιμο για laptop αλλά η πρότασή σου υπερβαίνει το χρηματικό όριο που έχω θέσει. Κοιτάζω και κάποιο άλλο που μου έχουν προτείνει και αν δεν προχωρήσει ενδέχεται να επανέλθω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Φιλικά,
Αντρέας