Φυλλαδιτακης Μανος
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ
Ειναι Φυλλαδιτακης, και παραμενω απλα σε αυτα που ειπες ο ιδιος...
Βεβαια ειπες μια 'κρυαδουλα'. Δεν βγαζει κανεις οταν πουλαει οτιδηποτε σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας του ξερεις!
Δεν πιστευω οτι πουλησα ποτε οτιδηποτε ουτε καν κοντα σε τιμη καταστηματος! Απλα δινω αυτα που εχω, παιρνω αλλα και ουτω καθ'εξης. Εμποριο μπορει να θεωρηθει, κοινωνικο εργο σιγουρα οχι, και σιγουρα δεν ειμαι ιεραποστολος...παντως αν ειχε σημαντικο κερδος, θα το κανανε και αλλοι, αλλα δεν το συνιστω. 
...γιατι πολυ απλα οι τιμες των εξαρτηματων Η/Υ πεφτουν ΤΟΣΟ γρηγορα που ειναι πρακτικα απιθανο να αγορασεις κατι πολυ φτηνα και να το δωσεις ακριβοτερα απο οσο το πηρες κιολας, μαλιστα εντος ημερων. Μονο κατα περιπτωση και αν βρεθει καποιος να σκοτωσει κατι η κοροιδεψεις καποιον, πραγμα που δεν ειναι του...γουστου μου. Βαλε και το ρισκο αυτο που παιρνεις να εχει η να παθει βλαβη πολυ συντομα, και καταλαβαινεις ευκολα οτι αυτος ο τυπος 'ηλεκτρονικου εμποριου' (η μαλλον μεταπωλησης-παραεμποριου) απλα δεν λειτουργει παρα για ολιγους που εχουν πολλες 'ακρες' και πολυ ελευθερο χρονο.
Για να λεμε την αληθεια παντως κ Φυλλατιδακη, και εσεις σχεδον κανονικο εμποριο κανετε απο εδω μεσα, βγαζετε ολογον χαρζιλικι ως φοιτητης. Ο μηχανισμος με τον οποιο το κανετε κατα την αποψη μου ξεπερναει αυτον του χομπιστα. Το οτι βαζετε αγγελιες και οχι παραπομπες σε αλλα site, μπορει να ειναι διαφορετικο θεμα, αλλα παραμενει εμποριο.
Μην βγουμε και ιεραποστολοι στο τελος. Δεν κανετε κοινωνικο εργο. Ηλεκτρονικο Εμποριο λεγεται, οταν συστηματικα πουλατε μεσω του φορουμ πραματα. Απλο ειναι
Ειναι Φυλλαδιτακης, και παραμενω απλα σε αυτα που ειπες ο ιδιος...
Βεβαια ειπες μια 'κρυαδουλα'. Δεν βγαζει κανεις οταν πουλαει οτιδηποτε σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας του ξερεις!
...γιατι πολυ απλα οι τιμες των εξαρτηματων Η/Υ πεφτουν ΤΟΣΟ γρηγορα που ειναι πρακτικα απιθανο να αγορασεις κατι πολυ φτηνα και να το δωσεις ακριβοτερα απο οσο το πηρες κιολας, μαλιστα εντος ημερων. Μονο κατα περιπτωση και αν βρεθει καποιος να σκοτωσει κατι η κοροιδεψεις καποιον, πραγμα που δεν ειναι του...γουστου μου. Βαλε και το ρισκο αυτο που παιρνεις να εχει η να παθει βλαβη πολυ συντομα, και καταλαβαινεις ευκολα οτι αυτος ο τυπος 'ηλεκτρονικου εμποριου' (η μαλλον μεταπωλησης-παραεμποριου) απλα δεν λειτουργει παρα για ολιγους που εχουν πολλες 'ακρες' και πολυ ελευθερο χρονο.
Last edited: