SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Γιωργος Λιολιος

Established Member
25 August 2006
156
Ελλαδισταν
VGN_FS415M.jpg

SONY Vaio VGNFS415M

Aγορασμενο απο Multirama προ εξαμηνου
ελαχιστα δουλεμενο, με εγγυηση κομπλε
Πεντακαθαρο και παντελως αγρατζουνιστο φυσικα
(περισσοτερο καιρο ηταν στη βαλιτσα παρα στο γραφειο)
Εχει δουλεψει αποκλειστικα στην πριζα
Eχει επιπλεον 512mb original ram ddr2... συνολο 1gb δλδ
Αυτη τη στιγμη στην αγορα κινειται με μεση τιμη τα 1300

Δεκτος καθε ελεγχος στον χωρο μου, κατοπιν συννενοησης

Καντε κλικ εδω για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προιον

Επεξεργαστής:
Intel Pentium M Processor 740
533 MHz FSB,
υποστηρίζει την τεχνολογία Enhanced Intel SpeedStep

Λειτουργικό σύστημα: Γνήσια Windows XP Home Edition

Οθόνη: Μέγεθος διαγωνίου (in)15,4
Οθόνη LCD X-black για ζωντανα χρωματα και υψηλη ευκρινεια,
με τεχνολογία διπλής λυχνίας
Φορμά ανάλυσης 1280 x 800

Μνήμη: Μέγεθος μνήμης (MB) DDR2 512mb (+ επιπλεον 512 γνησιo sodimm)

Μονάδες δίσκου: Χωρητικότητα σκληρού δίσκου 80 (GB)

Τύπος μονάδας οπτικού δίσκου: Μονάδα DVD±RW dual layer

Γραφικά: NVIDIA GeForce™ Go 6400 με TurboCache™ με υποστήριξη 128 MB

Δυνατότητα σύνδεσης: Τύπος ασύρματου LAN 802.11b/g

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ SOFTWARE

Adobe Premiere Elements 2.0,
DVgate Plus 2.2,
VAIO Edit Components 6.0,
WinDVD 6.0 για VAIO
Adobe Photoshop Elements 4.0
Roxio DigitalMedia SE 7, Click to DVD 2.5
Adobe Acrobat Professional (δοκιμαστική έκδοση) 7,0,
Adobe Acrobat Elements 7,0,
Adobe Reader 7,0,
Microsoft Works 8,0,
Microsoft Office 2003 SBE (δοκιμαστική έκδοση)
Utimaco Privatedisk easy (Try & Buy) 1.0,
Norton Internet Security™ 2005 AntiSpyware Edition,
Norton™ Ghost 10 (try & buy),
VAIO Recovery Utility 2.6 - ανάκτηση HDD (κρυφό διαμέρισμα σκληρού δίσκου)

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ:
SAMSUNG HIGH SPEED USB STICK 1GB
ME ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ LOGITECH V200
(ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 11/06)
ΚΑΙ
ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

00131107.jpg

sam-2048-100x100.jpg

vaio360view.jpg

Απάντηση: Re: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Καλύτερη τιμή από ποιά;

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και 'γω και είπα να μην μιλήσω καλύτερα, αλλά τελικά δεν άντεξα.

απο τα 499 ???

Αγαπητέ GeonX αυτό δεν είναι αγγελία πώλησης αλλά παραπομπή σε δημοπρασία με τιμή έναρξης τα 499 και με υψηλότερη επιθυμητή τιμή πώλησης. Οπότε μάλλον χλωμό το βλέπω για καλύτερη τιμή.

Φιλικά,
Αντρέας

Re: Απάντηση: Re: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και 'γω και είπα να μην μιλήσω καλύτερα, αλλά τελικά δεν άντεξα.

Αγαπητέ GeonX αυτό δεν είναι αγγελία πώλησης αλλά παραπομπή σε δημοπρασία με τιμή έναρξης τα 499 και με υψηλότερη επιθυμητή τιμή πώλησης. Οπότε μάλλον χλωμό το βλέπω για καλύτερη τιμή.

Φιλικά,
Αντρέας

…συνεπώς δεν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά μου όλοι καταλαβαίνουμε το ίδιο πράγμα… δηλαδή ότι δεν πρόκειται για αγγελία πώλησης αλλά απλώς για διαφημιστική καταχώρηση …τότε τι θέση έχει σε μια κατηγόρια που αναφέρεται ως Μικρές Αγγελίες και όχι διαφημιστικές καταχωρήσεις ? αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει και εμένα…

…ααα και να μην ξεχάσω υπάρχει και χώρος για επαγγελματίες σε άλλη υποκατηγορία ;)

Θα παρακαλούσα στο μέλλον οποίος θέλει να χρησιμοποιεί το avclub.gr για διαφημιστικούς λόγους να επικοινωνεί με τους διαχειριστές. Η κατηγορία Μικρές Αγγελίες είναι για απευθείας συναλλαγές φίλων του avclub.gr καθώς και για πρόσφορες καταστημάτων στους φίλους από την ειδική σελίδα, φίλοι / μέλη (που όλο και πιο συχνά γίνετε τώρα τελευταία…) που έχουν παρουσία στο avclub.gr μόνο για την χρήση του δικαιώματος τοποθέτησης αγγελιών και ειδικώς στη περίπτωση μόνο για τοποθέτηση παραπομπής σε άλλες ιστοσελίδες αγοροπωλησιών δεν νομίζω ότι έχουν θέση στο avclub.gr

…και για να μην παρεξηγούμαστε η θέση μου είναι καθαρά προσωπική (και όχι διαχειριστή) μια και έτσι έμαθα το forum και έτσι θέλω να μείνει… δε γουστάρω το κόπο τόσων φίλων, τις γνώσεις, φιλία και εμπιστοσύνη που δένει όλους εμάς να την εκμεταλλεύεται ο κάθε ένας που θέλει να βγάλει 10 η 50 η 250 ευρω. Οι αγγελίες υπάρχουν γιατί όλοι σαν hobbystes έχουμε αγοράσει κάτι που δεν μας αρέσει η θέλαμε κάτι διαφορετικό κλπ κλπ κλπ… όταν βλέπω όμως χρήστη με 40-50-60 μηνύματα και από αυτά το 80 – 90 % στις αγγελίες αρχίζω και στραβώνω γιατι ΟΚ, να κάνω το χαζό μια – δυο – τρεις, εεε.. στο τέλος μας περνάνε και για μαμακες… και το θέμα δεν είναι περί δημοκρατικών διαδικασιών κλπ εδώ μιλάμε για εμπόριο που η μια πλευρά έχει σκοπό το κέρδος και άλλη τη διαφύλαξη και τη προστασία του forum…

…και άλλοι ρε φίλε κάνουν την ίδια δουλειά στο avclub.gr (δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις… διάβασε 30 – 40 threads και θα βγάλεις 5 – 10 χρηστές που μόνιμα θα έχουν μια η δυο αγγελίες… παρεμπιπτόντως ρε παιδιά κάθε βδομάδα και ένας φίλος σας έχει κάτι να πουλήσει … ; ) ) τουλάχιστον αυτοί δεν μας το λένε και κατάμουτρα…κοιτά να δεις για τις αγγελίες είμαι εδώ το avclub.gr στα πα@*(&#... κρατάνε τα προσχήματα άντε σε λίγο παραπομπές και από το e-bay…

Σημ. Καθαρά Προσωπικές Απόψεις ότι αναφέρω πιο πάνω…

…συνεπώς δεν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά μου όλοι καταλαβαίνουμε το ίδιο πράγμα… δηλαδή ότι δεν πρόκειται για αγγελία πώλησης αλλά απλώς για διαφημιστική καταχώρηση …τότε τι θέση έχει σε μια κατηγόρια που αναφέρεται ως Μικρές Αγγελίες και όχι διαφημιστικές καταχωρήσεις ? αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει και εμένα…

…ααα και να μην ξεχάσω υπάρχει και χώρος για επαγγελματίες σε άλλη υποκατηγορία ;)

Θα παρακαλούσα στο μέλλον οποίος θέλει να χρησιμοποιεί το avclub.gr για διαφημιστικούς λόγους να επικοινωνεί με τους διαχειριστές. Η κατηγορία Μικρές Αγγελίες είναι για απευθείας συναλλαγές φίλων του avclub.gr καθώς και για πρόσφορες καταστημάτων στους φίλους από την ειδική σελίδα, φίλοι / μέλη (που όλο και πιο συχνά γίνετε τώρα τελευταία…) που έχουν παρουσία στο avclub.gr μόνο για την χρήση του δικαιώματος τοποθέτησης αγγελιών και ειδικώς στη περίπτωση μόνο για τοποθέτηση παραπομπής σε άλλες ιστοσελίδες αγοροπωλησιών δεν νομίζω ότι έχουν θέση στο avclub.gr

…και για να μην παρεξηγούμαστε η θέση μου είναι καθαρά προσωπική (και όχι διαχειριστή) μια και έτσι έμαθα το forum και έτσι θέλω να μείνει… δε γουστάρω το κόπο τόσων φίλων, τις γνώσεις, φιλία και εμπιστοσύνη που δένει όλους εμάς να την εκμεταλλεύεται ο κάθε ένας που θέλει να βγάλει 10 η 50 η 250 ευρω. Οι αγγελίες υπάρχουν γιατί όλοι σαν hobbystes έχουμε αγοράσει κάτι που δεν μας αρέσει η θέλαμε κάτι διαφορετικό κλπ κλπ κλπ… όταν βλέπω όμως χρήστη με 40-50-60 μηνύματα και από αυτά το 80 – 90 % στις αγγελίες αρχίζω και στραβώνω γιατι ΟΚ, να κάνω το χαζό μια – δυο – τρεις, εεε.. στο τέλος μας περνάνε και για μαμακες… και το θέμα δεν είναι περί δημοκρατικών διαδικασιών κλπ εδώ μιλάμε για εμπόριο που η μια πλευρά έχει σκοπό το κέρδος και άλλη τη διαφύλαξη και τη προστασία του forum…

…και άλλοι ρε φίλε κάνουν την ίδια δουλειά στο avclub.gr (δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις… διάβασε 30 – 40 threads και θα βγάλεις 5 – 10 χρηστές που μόνιμα θα έχουν μια η δυο αγγελίες… παρεμπιπτόντως ρε παιδιά κάθε βδομάδα και ένας φίλος σας έχει κάτι να πουλήσει … ; ) ) τουλάχιστον αυτοί δεν μας το λένε και κατάμουτρα…κοιτά να δεις για τις αγγελίες είμαι εδώ το avclub.gr στα πα@*(&#... κρατάνε τα προσχήματα άντε σε λίγο παραπομπές και από το e-bay…

Σημ. Καθαρά Προσωπικές Απόψεις ότι αναφέρω πιο πάνω…

πεστα αρχηγε..:music-smiley-005:

Ειναι η δευτερη φορα που γινεται συζητηση πανω στο ιδιο θεμα
Την πρωτη , θελησα να εκθεσω τις αποψεις μου και το εκανα
αλλα οι υπευθυνοι διαχειριστες εσβησαν ολα τα κατ'αυτους ασχετα ποστ

Ρωτησα γιατι,
και απλα ξαναεσβησαν και την ερωτηση αυτη...
συνεπως δεν θα ξανακαθησω να γραψω κατεβατα για να τα σβηνει ο καθενας με το ετσι θελω.

εαν προτιματε να βλεπετε υπερτιμημενες και παραλογες αγγελιες
και να εχετε συνεχεια παρεξηγησεις και αντιδικιες
οπως βλεπω οτι γινεται μεχρι τωρα
μεγεια και χαρα σας...

εγω απλα παρουσιασα καποια αντικειμενα με χαμηλη τιμη εκκινησης
οποιος ενδιαφερεται μπορουσε απλα να κανει την προσφορα του

οποιος παλι δεν ενδιαφεροταν μπορουσε απλα να αγνοησει την αγγελια

ετσι απλα...και ομορφα...

τωρα εφοσον σας ενοχλησε τοσο πολυ
τι να πω...
πραγματικα λυπαμαι που διαπιστωσα οτι πολλα ατομα εδω μεσα παρα την ηλικια τους και το ενδιαφερον χομπυ τους
ειναι τοσο μα τοσο κολλημενοι και οπισθοδρομικοι

Απλα διαγραψτε τις αγγελιες μου καθως και το account μου

οσοι δεν τρωνε τετοια κολληματα
και ενδιαφερονται να χτυπησουν εγγυημενους Η/Υ και hardware
σε καλες τιμες

ας ελεγχουν που και που τις δημοπρασιες του e-market

ευχαριστω για την φιλοξενια

Γιωργος Λιολιος

οσοι δεν τρωνε τετοια κολληματα
και ενδιαφερονται να χτυπησουν εγγυημενους Η/Υ και hardware
σε καλες τιμες

ας ελεγχουν που και που τις δημοπρασιες του e-market

Μα ακριβως αυτο λενε Γιωργο τα παιδια...οτι το e-market ειναι εκει που ειναι και οποιος θελει παει εκει. Εσυ δεν εβαλες αγγελιες αλλα διαφημισεις για τις δημοπρασιες σου, πραγμα που ξερεις οτι στα περισσοτερα (αν οχι ολα) τα φορουμ απαγορευεται. Χωρος αγγελιων ειναι εδω, οχι διαφημισεων. Μπορουσες να βαλεις μια κανονικη τιμη χωρις λινκ για δημοπρασιες, κανεις δεν νομιζω να σου ελεγε τιποτα ετσι, καλα κανεις και πουλας οτι πουλας.

Και παραδειγμα ο ιδιος μου ο εαυτος...βαζω παρα πολλες αγγελιες αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν. Αλλα δεν εστελνα κανεναν σε αλλο site, ολες ηταν κανονικες αγγελιες, 'εχω αυτο, κανει τοσο'. Αλιμονο αν ολοι βαζαμε τα πραγματα μας στο e-market (που και εγω τα βαζω) και μετα παιρναμε αμπαριζα τα φορουμ και ποσταραμε στις αγγελιες διαφημισεις με το τι δημοπρατουμε.

Τα περι παρεξηγησεων-οπισθοδρομικοτητας-κολληματος κτλ τα προσπερναω, δοξα τον Θεο προβλημα με κανεναν δεν ειχα προβλημα ως τωρα και κανω συναλλαγες πολλα χρονια. Δεν εχει κανεις λογο να παρεξηγηθει αν δεν του δωσεις εσυ.

Μα ακριβως αυτο λενε Γιωργο τα παιδια...οτι το e-market ειναι εκει που ειναι και οποιος θελει παει εκει. Εσυ δεν εβαλες αγγελιες αλλα διαφημισεις για τις δημοπρασιες σου, πραγμα που ξερεις οτι στα περισσοτερα (αν οχι ολα) τα φορουμ απαγορευεται. Χωρος αγγελιων ειναι εδω, οχι διαφημισεων. Μπορουσες να βαλεις μια κανονικη τιμη χωρις λινκ για δημοπρασιες, κανεις δεν νομιζω να σου ελεγε τιποτα ετσι, καλα κανεις και πουλας οτι πουλας.

Και παραδειγμα ο ιδιος μου ο εαυτος...βαζω παρα πολλες αγγελιες αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν. Αλλα δεν εστελνα κανεναν σε αλλο site, ολες ηταν κανονικες αγγελιες, 'εχω αυτο, κανει τοσο'. Αλιμονο αν ολοι βαζαμε τα πραγματα μας στο e-market (που και εγω τα βαζω) και μετα παιρναμε αμπαριζα τα φορουμ και ποσταραμε στις αγγελιες διαφημισεις με το τι δημοπρατουμε.

Τα περι παρεξηγησεων-οπισθοδρομικοτητας-κολληματος κτλ τα προσπερναω, δοξα τον Θεο προβλημα με κανεναν δεν ειχα προβλημα ως τωρα και κανω συναλλαγες πολλα χρονια. Δεν εχει κανεις λογο να παρεξηγηθει αν δεν του δωσεις εσυ.

Οταν της δημοσιευσα ΔΕΝ απαγορευοταν απο τους κανονισμους

Μετεπειτα αυτοι τροποιηθηκαν ωστε να μην επιτρεπεται.
Το παραδεχτηκε δημοσια και ο moderator του αντιστοιχου υποφορουμ.
(Αλλο οτι μετα τα εσβησε ολα...)

τεσπα..
οπου απαγορευεται απλα δεν ποσταρω...
οπου επιτρεπεται θα ποσταρω
(εξαλλου απο 5 φορα δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σαυτο προεκυψαν προβληματα)

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Γιώργος Λιόλιος έγινε μέλος στις 25/8. Μέχρι και την επόμενη ημέρα έγραψε 6 πόστς στη HTPC και στην Εκτός Θέματος (σχόλια και μόνο) και από τις 27/8 ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση των αγγελιών του στο avclub. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!! Το avclub θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά ΑΠΟΚΛΊΝΟΥΣΑ αλλά επιτρεπτή. Εκείνο που θεωρεί ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ είναι να χρησιμοποιείται ο χώρος των Μικρών Αγγελιών, όχι για αγγελίες, αλλά για παραπομπές σε άλλα σάιτς με δημοπρασίες.

Θα διαφωνήσω με το "διαφημιστική καταχώρηση" αλλά και τέτοια να είναι ποιόν ενοχλεί και γιατί;
Στο κάτω κάτω μπορεί κάποιο από τα αντικείμενα που πουλάει- έστω και κατ´επάγγελμα -ο φίλος παραπάνω,να ενδιαφέρει κάποιον μέσα από το Avclub.
Ποιό είναι το κακό δηλαδή;
H παραπομπή στο e-market?
Δηλαδή τόσες και τόσες παραπομπές στο Play και στο Ebay δεν μας πειράζουν γιατί πίσω από αυτές δεν είναι ο κύριος Λιόλιος;
Και το πιο κουφό από όλα είναι ότι βγαίνει ο κύριος Φυλλαδιτάκης και κουνάει το δάχτυλο στον κύριο Λιόλιο λέγοντας ότι και εκείνος πουλάει "παπάδες" αλλά όχι με παραπομπές στο emarket!!!

Το ερώτημα είναι αν μας πειράζει που κάποιος επαγγελματίας πουλάει πράγματα μέσα από αυτή την κατηγορία.
Το αν το κάνει με παραπομπές ή όχι είναι για εμένα το ίδιο.
Άρα ή "κρατάμε" τις καταχωρήσεις των κ.κ. Λιόλιου και Φυλλαδιτάκη ή τους "διώχνουμε" και τους δύο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Vaio VGNFS415M ΑΡΙΣΤΟ, ENTOΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ

Απλα διαγραψτε τις αγγελιες μου καθως και το account μου
Γιωργος Λιολιος

Το account σου δηλαδή το χρειάζεσαι μόνο για να δημοσιεύεις αγγελίες? Δεν νομίζεις ότι "χρησιμοποιείς" το forum?

Θα διαφωνήσω με το "διαφημιστική καταχώρηση" αλλά και τέτοια να είναι ποιόν ενοχλεί και γιατί;
Στο κάτω κάτω μπορεί κάποιο από τα αντικείμενα που πουλάει- έστω και κατ´επάγγελμα -ο φίλος παραπάνω,να ενδιαφέρει κάποιον μέσα από το Avclub.
Ποιό είναι το κακό δηλαδή;
Δηλαδή τόσες και τόσες παραπομπές στο Play και στο Ebay δεν μας πειράζουν γιατί πίσω από αυτές δεν είναι ο κύριος Λιόλιος;
Και το πιο κουφό από όλα είναι ότι βγαίνει ο κύριος Φυλλαδιτάκης και κουνάει το δάχτυλο στον κύριο Λιόλιο λέγοντας ότι και εκείνος πουλάει "παπάδες" αλλά όχι με παραπομπές στο emarket!!!

Το ερώτημα είναι αν μας πειράζει που κάποιος επαγγελματίας πουλάει πράγματα μέσα από αυτή την κατηγορία.
Το αν το κάνει με παραπομπές ή όχι είναι για εμένα το ίδιο.
Άρα ή "κρατάμε" τις καταχωρήσεις των κ.κ. Λιόλιου και Φυλλαδιτάκη ή τους "διώχνουμε" και τους δύο.

Δεν είναι έτσι Σωκράτη.Πολύ απλουστεύεις τα πράγματα και αυτο πίστεψέ με είναι το ευκολότερο.
Πρώτα-πρώτα δεν υπάρχει σεβασμός εκ'μέρους του χρήστη στο γνήσιο site δημορπασιών.Επειδή είμαι και εγω μέλος εκεί και ξέρω πως λειρουργούν τα πράγματα, θα κάνω μία ερώτηση...
Εστω ότι την τελευταία στιγμή πριν λήξει η δημοπρασία, κάποιο μέλος απο εδώ δώσει καλύτερη προσφορά απο κάποιο άλο μέλος του e-market και δεν έχει γραφεί εκεί μέλος...τι θα γίνει;θα χάσει βεβαίως την μέγιστη προσφορά που εχει κάνει αυτο το μέλος, απο κάποιο άλλο μέλος που γράφει εδώ!!!!και γιά πείτε μου...υπάρχει παραπομπή του κυρίου Λιόλιου στο e-market γιά το AvClub, στην συγκεκριμένη αγγελία, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα προσφοράς τα μέλη του και εδω;.....Αρα λοιπόν η συγκεκριμένη αγγελία-δημοπρασία αναγκάζει τα εδω μέλη να μπούν και να γραφτούν μέλη στο e-market προκειμένου να κερδίσουν.Αυτο εσύ Σωκράτη το θεωρείς σωστό;...το ότι δηλαδή χρησιμοποιείται το Club γιά λογαρισμό του άλλου site είναι θεμιτό;...μην τρελλαθούμε δηλαδή!!!!
Οσο γιά τα σχόλια του κυρίου Λιόλιου, ας μην μιλήσω καλύτερα γιατί δεν έχω σκοπό να συγχιστώ νυχτιάκτικα...ξημερώνει και Κυριακή σε λίγο!!!!-bye-

Σημ:Οι παραπάνω σκέψεις μου είναι καθαρά προσωπικές...

Last edited:

Σωκρατη, το να δειχνεις κατι σε καποιον αλλο φιλικα εχει τεραστια διαφορα απο το να διαφημιζεις την δημοπρασια σου. Εκτος αν κανεις εδω εχει μετοχες στο play.com και εχω χασει επεισοδια!

Πιο ακριβως ειναι το 'κουφο'? Εγω ναι εχω και δινω και παιρνω πολλα πραγματα, ασχολουμαι πολυ με το hardware χομπιστικα και οχι δεν ειμαι επαγγελματιας. Μαλιστα δεν ειμαι καν εργαζομενος, φοιτητης ειμαι. Πολλα μελη απο εδω εχουν ερθει και σπιτι μου οποτε μαλλον το να με κατηγορησεις για οτιδηποτε αθεμιτο/παρανομο ειναι λιγο...ανουσιο. Η διαφορα ειναι οτι εγω μπαινω στο φορουμ, βαζω κανονικη αγγελια με τα πραγματα που δινω και τιμες και η οποια συναλλαγη παιρνει μερος ακριβως εδω. Δεν παραπεμτω σε δημοπρασιες. Ισα ισα ανοιγω μονο μια αγγελια για παρα πολλα αντικειμενα συνηθως, κατα αξιολογες χρονικες περιοδους και προσπαθω οσο το δυνατον να μην επιβαρυνω την κατηγορια με τις αγγελιες για τους αλλους χρηστες. Να μπορουσα να κανω το αρχικο ποστ edit μετα απο 1 μερα που κλειδωνει αυτοματα και δεν θα ανοιγα ποτε δευτερη καν, θα ανανεωνα συνεχως την ιδια.

Τα λοιπα στα επεξηγησε ο κ Νανοπουλος Γιαννης.

Και για να σου δωσω κατι να σκεφτεις, φαντασου τι θα γινοταν αν εβαζα εγω παραμπομπες σε αγγελιες και δημοπρασιες μου, που δινω και παιρνω πολλαπλασιο hardware απο τον κ. Λιολιο. Και μολις το φανταστεις αυτο, φαντασου και τον καθε επαγγελματια για να μην πω κανενα e-shop να μπει εδω και να βαλει μια αγγελια/διαφημιση για καθε προιον που πουλαει! Δεν θα ηταν παρανομο η καταχρηστικο, ετσι?

Θα βαραινε λιγακι ο server αλλα απο περιεχομενο αλλο τιποτα! :D

...μαλλον πλεον καταλαβαινεις πολυ καλα γιατι ειναι ασχημο να βαζει κανεις διαφημισεις προς αλλες αγγελιες η δημοπρασιες. Οσο για το αν με 'διωξετε' η οχι, δεν ειναι δικη σου αποφαση (που με το συμπαθειο, δεν νομιζω να καταλαβαινεις την διαφορα μεταξυ αγγελιας και διαφημισης) αλλα των διαχειριστων, και δεν πιστευω οτι εναντιωθηκα ποτε σε αυτο. Αν νομιζουν οι διαχειριστες οτι με οποιοδηποτε τροπο χαλαω το φορουμ, μπορουν απλα να μου ζητησουν να σταματησω να βαζω αγγελιες. Ουτε καν υπαρχει λογος για αντιδικια.

Οσο για το αν ποσταρω πολυ η οχι, μου αρεσει η εικονα και ο ηχος αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε πολυ και ειμαι fan του 'οταν δεν εχεις κατι καλο να πεις, βουλωσε το'. Κατα δευτερον δεν εχω και πολυ χρονο. Αλλα ναι διαβαζω το φορουμ οποτε εχω χρονο. Εγω με BMW και PC ασχολουμαι, αν θελει κανεις βοηθεια ας μου πει. :grandpa:

Last edited:
Για να λεμε την αληθεια παντως κ Φυλλατιδακη, και εσεις σχεδον κανονικο εμποριο κανετε απο εδω μεσα, βγαζετε ολογον χαρζιλικι ως φοιτητης. Ο μηχανισμος με τον οποιο το κανετε κατα την αποψη μου ξεπερναει αυτον του χομπιστα. Το οτι βαζετε αγγελιες και οχι παραπομπες σε αλλα site, μπορει να ειναι διαφορετικο θεμα, αλλα παραμενει εμποριο.

Μην βγουμε και ιεραποστολοι στο τελος. Δεν κανετε κοινωνικο εργο. Ηλεκτρονικο Εμποριο λεγεται, οταν συστηματικα πουλατε μεσω του φορουμ πραματα. Απλο ειναι

Ρε παιδιά καλημέρα κατ' αρχήν, μην το κουράζετε.
...τώρα και επίσημα απαγορεύονται οι παραπομπές σε δημοπρασίες.-

Δηλαδή Γιάννη,αν βάλεις μια δημοπρασία στο e-market,απαγορεύεται να πουλήσει ς το αντικείμενο κάπου αλλού;
Σ´ένα φίλο σου η ένα συγγενή σου ή σε κάποιον που διάβασε την καταχώρησή σου στην -π.χ.- Χρυσή Ευκαιρία;
Απλά,κάνεις edit την καταχώρησή σου και γράφεις "Πουλήθηκε" κάτι που είναι συνηθισμένο στο e-market.
Εγώ με το μήνυμά μου ήθελα να δείξω ότι δεν υπάρχει διαφορά σε κάποιον που πουλάει συνέχεια πράγματα εδώ μέσα και το κάνει με παραπομπές(Λιόλιος) ή χωρίς αυτές (Φυλλαδιτάκης).
Προσωπικά,δεν μ´ενοχλεί κανένας από τους δύο.

Κυριοι σας παρακαλω σταματηστε να ασχολειστε πλεον με το θεμα.
Ε Λ Η Ξ Ε

και απλα για να μην γινονται παρεξηγησεις
ΔΕΝ ειμαι "επαγγελματιας" των αγγελιων οπως το παρουσιαζετε
τεχνικος Η/Υ ειμαι και απλα εχω τη δυνατοτητα να εξυπηρετω φιλους και γνωστους οταν θελησουν να πουλησουν ή/και αναβαθμισουν

ΚΑΙ οσα αντικειμενα πωλουνται στο emarket ΚΑΙ ΔΕΝ φτασουν την επιθυμητη τιμη, ειναι διαθεσιμα για οποιονδηποτε και εκτος δημοπρασιας
νομιμα και καθαρα κυριε Νανοπουλε...

Ζητησα τη διαγραφη του account αλλα και των αγγελιων
θα το κανετε ή θα χρειαστει να προκαλεσω για το ban
και να τις διαγραψω μονος μου?

Δηλαδή Γιάννη,αν βάλεις μια δημοπρασία στο e-market,απαγορεύεται να πουλήσει ς το αντικείμενο κάπου αλλού;Σ´ένα φίλο σου η ένα συγγενή σου ή σε κάποιον που διάβασε την καταχώρησή σου στην -π.χ.- Χρυσή Ευκαιρία;
Απλά,κάνεις edit την καταχώρησή σου και γράφεις "Πουλήθηκε" κάτι που είναι συνηθισμένο στο e-market.
Εγώ με το μήνυμά μου ήθελα να δείξω ότι δεν υπάρχει διαφορά σε κάποιον που πουλάει συνέχεια πράγματα εδώ μέσα και το κάνει με παραπομπές(Λιόλιος) ή χωρίς αυτές (Φυλλαδιτάκης).
Προσωπικά,δεν μ´ενοχλεί κανένας από τους δύο.
Βεβαίως και απαγορεύεται.Μαλιστα εαν πουλήσεις κάτι εξω απο το e-market κανονικά σου κλειδώνουν τον λογαριασμό.Στην περίπτωσή μου ,κάποτε είχα βάλει εκεί μία οθόνη προβολής,και μία ημέρα πριν λήξει η αγγελία την έδωσα σε μέλος του forum.Αμέσως ενημέρωσα το e-market ,αλά ο λογαριασμός μου κληδώθηκε.Την επόμενη μίλησα μαζί τους να μάθω γιατί έγινε αυτο και ο λόγος ήταν ακριβώς η πώληση του αντικειμένου εκτός e-market πριν κλείσει η δημοπρασία.