Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Δεν χτυπάω κανένα προβόλι....αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι μόνο δικά σου. Από 'κει και πέρα, όταν κάποιος μετράει οθόνη για λευκό με κέρδος 1,3 και μετά στο μαύρο δεν του ''δουλεύουν'' τα όργανα αποφασίζοντας να βγάλει το κόντραστ από τη μέτρηση φακού για το μαύρο, για μένα είναι ''απατεώνας''. Για άλλους μπορεί να είναι ο θεός των ριβιούερς.....fine with me!!!
Εφόσον, λοιπόν, πιάνεις όλο το φάσμα του σκεπτικού μου, θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχω απολύτως τίποτα με τις εταιρείες και τα μηχανήματά τους. Έχω με τις εταιρείες ή τους διάφορους ''καλοθελητές'' σαν τον παραπάνω, όταν αυτές-αυτοί αποφασίζουν να μας παλαβώσουν με ανύπαρκτα νούμερα. Είναι τόσο απλό. Μέχρι στιγμής, δεν έχω ''θάψει'' κανένα μηχάνημα, ειδικά όταν δεν το έχω δει. Νούμερα κουκουρούκου, ναι....έχω θάψει πολλά!!!
Εφόσον, λοιπόν, πιάνεις όλο το φάσμα του σκεπτικού μου, θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχω απολύτως τίποτα με τις εταιρείες και τα μηχανήματά τους. Έχω με τις εταιρείες ή τους διάφορους ''καλοθελητές'' σαν τον παραπάνω, όταν αυτές-αυτοί αποφασίζουν να μας παλαβώσουν με ανύπαρκτα νούμερα. Είναι τόσο απλό. Μέχρι στιγμής, δεν έχω ''θάψει'' κανένα μηχάνημα, ειδικά όταν δεν το έχω δει. Νούμερα κουκουρούκου, ναι....έχω θάψει πολλά!!!
Last edited: