Sony VPL-VW40 ή Epson EMP-TW2000 ή BenQ W5000???

Καταρχάς ευχαριστώ για την ενδεχόμενη βοήθεια...
Έχω διαβάσει και για τους τρείς πολύ καλά λόγια και διάσπαρτα αφιερώματα που εν ολίγοις τους εξυμνούν..:grandpa:
Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξω έναν από τους τρείς για να τον τοποθετήσω στο σαλόνι μου όπου έχω κάνει ,θα έλεγα, μια καλή δουλειά. Έχω τοποθετήσει τα εξής μέχρι τώρα:

SAT: Humax Icord HD 320GB + 2,4 Aris Κινητό + 0,8 για Hot
Game: PS3
PC: Quad Core (Handmade)
AMP: Sony 7.1 STR-DG910
Πικάπ: Technics MK2
DVD-RW: LG RH-398H
SOUND: Crystal Audio THX 3D12
TV: 42 LG6000

Όλα αυτά συνδέονται με HDMI Splitter kai switches για παράλληλη θέαση σε TV και προτζέκτορα και όλα ασφαλώς καταλλήγουν στο ενισχυτή..

ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....:nounder:

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ PROJECT ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!

Ευχαριστώ πολύ.
Αλέξανδρος

τους εχω δει ολους και τον Παννυ,αν μπορεις να σκοτεινιαζεις αρκετα το χωρο εγω θαπαιρνα τον ΣΟΝΥ.Αλλα και ο 5000 εχει φανατικους οπως μπορεις να διαπιστωσεις ευκολα αν ριξεις μια ματια στην κατηγορια.

Δυστυχώς με το να διαβάσεις για τα μηχανάκια δεν βγάζεις συμπέρασμα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να τους δεις. Εκεί μόνο θα καταλάβεις τι γουστάρεις πραγματικά!!!
Αν θέλεις και μια δική μου γνώμη benQ και ξερό ψωμί! Ειδικά αν προορίζεται για σαλόνι!-bye-

Έτσι όπως τα βλέπω πρώτα θα γυρίσω απο ταξίδι του μέλιτος:captain: και μετα θα αποφασίσω τι θα κάνω.

Πάντος ο πιο προσιτός σε τιμή και παράδωση μέχρι τώρα είναι ο SONY, αλλά θα δούμε....
Άντε και πάω για κρέμασμα!!!:behead:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!:party:

o 40 ειναι πολυ καλος
Ναι, αλλα ειναι και πολυ σκοτεινος !

Και επειδη θα συνδεσει και PS3 πανω για να παιζει παιχνιδια, θα θελει σιγουρα πολυ πιο φωτεινο μηχανημα... (Ποσο μαλλον αργοτερα που θα πεσει και η λαμπα)!

Αν εβαζε πιο πολυ φως η SONY στα μηχανηματα της, τωρα ΔΕΝ θα υπηρχε καν διλημα.... Θα ειχε φτιαξει το τελειο μηχανακι.... Τωρα ομως.... Αστα να πανε....:grandpa:

Πάρε την γυναίκα μετά το ταξίδι του μέλιτος μαζί σου να δει και αυτή τα μηχανάκια για να σου πει την γνώμη τις γιατί σίγουρα θα βλέπεται και μαζί ταινίες.
Στο λέω αυτό γιατί αν έχει πρόβλημα η γυναίκα σου με το rainbow τότε έχεις αποκλείσει σίγουρα τον benQ και που ευτυχώς είναι και ο μοναδικός dlp προβολέας που έχεις να διαλέξεις ανάμεσα από τους 3 που έχεις βάλει στο μάτι!

για λιγότερο από 96 ιντσές, χτύπα τον Epson, διαφορετικά και εάν δεν έχεις πρόβλημα με την τεχνολογία DLP BenQ.

Και εγώ το ίδιο δίλημμα (ή μήπως να πώ καλύτερα... τρίλημμα) είχα.
Όμως το γεγονός ότι είμαι ευαίσθητος στα ουράνια τόξα απομάκρυνε τον Benq από τις επιλογές μου.

Τον Epson τον βρηκα 350 χαμηλότερα από τον Σονυ. Είναι και μικρότερος σε μέγεθος (καλύτερο waf...) και μαζί με την ανάγκη για λίγο περισσότερο φώς κατέληξα στον tw2000. Και με τα ματς των τελευταίων ημερών το παραπάνω φως ήταν καλοδεχούμενο (δεν ξέρω πως θα φαινόταν με το Σονυ αλλά με τον Επσον η εικόνα ήταν αποδεκτή και βλέπαμε να φάμε και τις πίτσες...)

Παλικάρια Καλησπέρα!!!!!-bye--bye-

Γύρισα από κούβα:captain: χθες, (γιατι γυρίσαμε δεν ξέρω...)
και συνεχίζω το project με την μονη διαφοροποιήση ότι δεν έχω πλέον επιλογή διότι κάποια καλά φιλαράκια για δώρο γάμου μου πείραν το SONY!!!!:award:

Την κυριακή στείνω και απο δευτέρα θα σας πω γνώμη μαζί με πολλές φώτο που έχω πάρει από την πρώτη μέρα προσπαθειών μας μέχρι και την τελευταία.....

Εγώ λέω να βαλεις φωτογραφίες απο την Κούβα πρώτα και για τον σονυ......

Καλορίζικος....

Λοιπόν....

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά θα έλεγα τέλεια!!!:SFGSFGSF:
ΑΛΛΑ!!!!! Πάντα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ!!!!!!!!!:bigcry:

Έτσι όπως έχω κάνει το σαλόνι μου το πανί με την TV είναι σε διαφορετικό σημείο (το ένα ευθεία το άλλο στο πλάι) και επειδή λειτουργώ το home cinema και στα δυο έπρεπε να βρω ένα τρόπο να λειτουργούν τα ηχεία σωστά και στις δυο περιπτώσεις, και έτσι έφτιαξα ένα hand made κουτάκι με αρσενικοθήλυκα βύσματα για να τα αλλάζω χειροκίνητα ανάλογα με το τι λειτουργώ... Αυτό δουλεύει μια χαρά αλλά δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα στο κόσμο να βαζωβγάζω βύσματα για να έχω σωστό ήχο....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?????:stupid:
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ????
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ SWITCH Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ?????

Ευχαριστώ αδέρφια!!!!:grinning-smiley-043

Π.Χ:
Βλέπω μια ταινία στο πανί και προφανώς το μπροστά αριστερό μου ηχείο λειτουργεί σαν μπροστά αριστερό, το μπροστά δεξί σαν μπροστά δεξί κτλ....Όταν όμως γυρίσω αριστερά (45 μοίρες) για να δω τηλεόραση το μπροστά αριστερό θα έπρεπε να μετατρέπεται σε μπροστά δεξιό, το μπροστά δεξιό σε πίσω δεξί, το πίσω δεξιό σε πίσω αριστερό και το πίσω αριστερό σε μπροστά αριστερό και όλα αυτά γιατί το πανί με την τηλεόραση είναι σε διαφορετική κατεύθυνση..

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μπερδεμένο αλλά δεν γίνεται αλλιώς....

Π.Χ:
Βλέπω μια ταινία στο πανί και προφανώς το μπροστά αριστερό μου ηχείο λειτουργεί σαν μπροστά αριστερό, το μπροστά δεξί σαν μπροστά δεξί κτλ....Όταν όμως γυρίσω αριστερά (45 μοίρες) για να δω τηλεόραση το μπροστά αριστερό θα έπρεπε να μετατρέπεται σε μπροστά δεξιό, το μπροστά δεξιό σε πίσω δεξί, το πίσω δεξιό σε πίσω αριστερό και το πίσω αριστερό σε μπροστά αριστερό και όλα αυτά γιατί το πανί με την τηλεόραση είναι σε διαφορετική κατεύθυνση..

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μπερδεμένο αλλά δεν γίνεται αλλιώς....

Πω πω φιλε μου...αυτο ειναι πολυ μεγαλη πικρα και κατα καποιον τροπο εχεις υποβιβασει κατα πολυ το συστημα σου(το οποιο ειναι μια χαρα φυσικα).Εισαι σιγουρος οτι δε γινεται να μπει το πανι πισω απο τη τηλεοραση με καποιο τροπο?Ισως αν "postares" εστω και ενα απλο σχεδιαγραμα του σαλονιου σου καποιοι να σου διναμε καμια ιδεα.