Καταρχάς ευχαριστώ για την ενδεχόμενη βοήθεια...
Έχω διαβάσει και για τους τρείς πολύ καλά λόγια και διάσπαρτα αφιερώματα που εν ολίγοις τους εξυμνούν..:grandpa:
Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξω έναν από τους τρείς για να τον τοποθετήσω στο σαλόνι μου όπου έχω κάνει ,θα έλεγα, μια καλή δουλειά. Έχω τοποθετήσει τα εξής μέχρι τώρα:
SAT: Humax Icord HD 320GB + 2,4 Aris Κινητό + 0,8 για Hot
Game: PS3
PC: Quad Core (Handmade)
AMP: Sony 7.1 STR-DG910
Πικάπ: Technics MK2
DVD-RW: LG RH-398H
SOUND: Crystal Audio THX 3D12
TV: 42 LG6000
Όλα αυτά συνδέονται με HDMI Splitter kai switches για παράλληλη θέαση σε TV και προτζέκτορα και όλα ασφαλώς καταλλήγουν στο ενισχυτή..
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....:nounder:
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ PROJECT ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αλέξανδρος
Έχω διαβάσει και για τους τρείς πολύ καλά λόγια και διάσπαρτα αφιερώματα που εν ολίγοις τους εξυμνούν..:grandpa:
Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξω έναν από τους τρείς για να τον τοποθετήσω στο σαλόνι μου όπου έχω κάνει ,θα έλεγα, μια καλή δουλειά. Έχω τοποθετήσει τα εξής μέχρι τώρα:
SAT: Humax Icord HD 320GB + 2,4 Aris Κινητό + 0,8 για Hot
Game: PS3
PC: Quad Core (Handmade)
AMP: Sony 7.1 STR-DG910
Πικάπ: Technics MK2
DVD-RW: LG RH-398H
SOUND: Crystal Audio THX 3D12
TV: 42 LG6000
Όλα αυτά συνδέονται με HDMI Splitter kai switches για παράλληλη θέαση σε TV και προτζέκτορα και όλα ασφαλώς καταλλήγουν στο ενισχυτή..
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ....:nounder:
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ PROJECT ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αλέξανδρος