SONY VPL-VW40

Re: SONY 40

καλησπερα παιδια αποκτωντας το νεο μου προβολεα θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τισ εντυπωσεις μου,καταρχην ειναι πολλη πιο ομορφος απο κοντα!! η εικονα του ειναι εντυποσιακη ομιομορφια συγλιση μαυρο χρωματα φοβερα,και το σημαντικο χωρις πολλεσς ρυθμισεις,το θεμα στησιματος πανευκολο!! σου δινει πολλεσ δυνατοτητες για να τον τοποθετησεις οπου σχεδον θελεις,νομιζω οτι αυτη την στιγμη ειναι πολλη τιμιο μηχανακι για τα χρηματα που ζηταει(που να ρυθμιστει και απο τον ειδικο)

Chrismot προτεινω να κανουμε ενα συγκρητικο μεταξυ του
40αρη σου με τον 50αρη μου. Θα ηθελα να δω τι διαφορες εχουν στην
εικονα μιας και εχουν τις ιδιες τεχνικες προδιαγραφες στα χαρτια. Αραγε ειναι πιο βελτιωμενος η οχι και κατα δευτερον τα χαρτια λενε την αληθεια?

παιδια οποτε θελετε στην διαθεση σας να ερθετε σπιτη να τα συγρινουμε κανονιστετο ,στειλτε μου πμ:gossip:

Απάντηση: Re: SONY 40

Γεια σας παιδιά,

Μήπως μπορείτε να μου πείτε σε τι ίντσες βγάζει καλή εικόνα ο 40? Τον σκέφτομαι σοβαρά, καθώς κυμαίνεται στην τιμή που μπορώ να διαθέσω, αλλά ενδιαφέρομαι για 120 ίντσες.

Ευχαριστώ,
Μάριος

Απάντηση: SONY 40

ειναι σχετικο με την αποσταση θεασης και τις συνθηκες κτλπ κτλπ
.
γιατι δεν περιμενεις 2 μηνες να δουμε τον νεο της σονυ.οχι οτι ο 40 δεν ειναι καλος ,ειναι πολυ καλος απλα δενχανεις και τπτ να περιμενεις.

απλα αμα εισαι ετοιμος να παρεις προβολεα η οτιδιποτε τετοιο ηλεκτρονικο η το περνεις η οχι, η τεχνολογια τρεχει και σχεδον καθε μερα βγενει κατι καλυτερο!!! η διαφορα ειναι οτι το χαιρεσαι αμεσως ενω αν περιμενεις να πεσει η τιμη για το παρεις εκεινη την στιγμη θα βγει κατι καλυτερο. ειναι δικοπο μαχαιρι!!!βεβαια μας τον πιαν..... λιγακι.... αλλα εμεις οι αρωστοι εντος εισαγωγικων,,,ετσι ειμαστε...πεστε και εσυ την γνωμη σας για αυτο!!

Απάντηση: SONY 40

Βασικά θα τον χρειαστώ σε περίπου 1,5-2 μήνες. Ποιος θα είναι ο καινούργιος της Sony? Το budget μου είναι 2500-3000 ευρώ. Απόσταση θέασης είναι περίπου 4-4,5 μέτρα

Thanks,
Μάριος

παιδια οποτε θελετε στην διαθεση σας να ερθετε σπιτη να τα συγρινουμε κανονιστετο ,στειλτε μου πμ:gossip:
OK man. Που μενεις? Και με τι player θα παιξουμε?

μενω κερατσινι εχω playstation 3,μεχρι την παρασκευη μπορω μετα φευγω διακοπες!!!![/quote
Δεν προλαβαινουμε.... Αλλα μετα τις διακοπες το κανονιζουμε

Ειναι ρε παιδια τοσο σκοτεινος? Σκεφτομαι να τον παρω. Τωρα εχω τον vpl-vw10ht τον παλιο. Εχω dedicated room οπου εινα πολυ σκοτεινο. Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 2.500 ευρα και επειδη ειμαι ευχαριστημενος απο τη sony παω προς τα κει... για πειτε καμια γνωμη...

Απάντηση: Re: SONY VPL-VW40

Ειναι ρε παιδια τοσο σκοτεινος? Σκεφτομαι να τον παρω. Τωρα εχω τον vpl-vw10ht τον παλιο. Εχω dedicated room οπου εινα πολυ σκοτεινο. Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 2.500 ευρα και επειδη ειμαι ευχαριστημενος απο τη sony παω προς τα κει... για πειτε καμια γνωμη...

Περίμενε... Πάλι SONY θα πάρεις αλλά όχι αυτόν...
icon12.gif