καλησπερα παιδια αποκτωντας το νεο μου προβολεα θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τισ εντυπωσεις μου,καταρχην ειναι πολλη πιο ομορφος απο κοντα!! η εικονα του ειναι εντυποσιακη ομιομορφια συγλιση μαυρο χρωματα φοβερα,και το σημαντικο χωρις πολλεσς ρυθμισεις,το θεμα στησιματος πανευκολο!! σου δινει πολλεσ δυνατοτητες για να τον τοποθετησεις οπου σχεδον θελεις,νομιζω οτι αυτη την στιγμη ειναι πολλη τιμιο μηχανακι για τα χρηματα που ζηταει(που να ρυθμιστει και απο τον ειδικο)
OK man. Που μενεις? Και με τι player θα παιξουμε?παιδια οποτε θελετε στην διαθεση σας να ερθετε σπιτη να τα συγρινουμε κανονιστετο ,στειλτε μου πμ:gossip:
μενω κερατσινι εχω playstation 3,μεχρι την παρασκευη μπορω μετα φευγω διακοπες!!!![/quote
Δεν προλαβαινουμε.... Αλλα μετα τις διακοπες το κανονιζουμε
Ειναι ρε παιδια τοσο σκοτεινος? Σκεφτομαι να τον παρω. Τωρα εχω τον vpl-vw10ht τον παλιο. Εχω dedicated room οπου εινα πολυ σκοτεινο. Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 2.500 ευρα και επειδη ειμαι ευχαριστημενος απο τη sony παω προς τα κει... για πειτε καμια γνωμη...
Κάτι ξέρεις εσύ..... κάτι ξέρεις......:flute:Περίμενε... Πάλι SONY θα πάρεις αλλά όχι αυτόν...![]()
Ο Μπάμπης θέλει να πει μάλλον πάλι 10άρη θα πάρειςΠερίμενε... Πάλι SONY θα πάρεις αλλά όχι αυτόν...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.