SONY W3000 ή SAMSUNG F86 στις 40 ίντσες??????

Re: W3000 ή F86 στις 40 ίντσες??????

αντε να δω γιατι αν τυχει τιποτα τετοιο..:frusty:

Mην αγχωνεσε , οτι ειναι να παρεις θα το παρεις και οσο για το μαγαζι μην ανυσηχεις .
Ειναι γνωστο στους παλιοτερους οτι κανει μερικες πολυ καλες προσφορες σε προιοντα της σονυ και φιλιπς .............. οι οποιες ομως φευγουν στο φτερο .
Και ουδεποτε ακουστηκε κρουσμα εκθεσιακης η κατι αναλογο .

Να εισαι καλα με ολα αυτα που διαβαζω πελαγωσα...

Mε πηραν τηλεφωνο απο το electroptica και μου ειπαν οτι θα παραλαβω αρχες Γεναρη..Απο τις 21 εκανα παραγγελια,γιατι αυτη η καθυστερηση αραγε?

Γιατι δεν προμηθευουν πρωτα τα μικρα μαγαζια και δη αυτα που χτυπανε τις τιμες ...........:a0210:
Κανε λιγο υπομονη , δεν υπαρχει κανεις να μην θελει να πουλησει .

Αρχες Φλεβαρη μαλλον ηθελες να πεις.

Ακριβως..απο την αγωνια μου μπερδεψα το μηνα..

Ακριβως..απο την αγωνια μου μπερδεψα το μηνα..

Σου ειπα και πριν , το μαγαζι δεν εχει δωσει δικαιωμα εως τωρα , παρα μονο καποιες γκρινιες για προσφορες που κρατουσαν ελαχιστες μερες ( λογο εξαντλησης του στοκ ) , εχω ψωνισει κι εγω απο κει .
Εδω αλλοι περιμενουν ακομα τις sharp απο περυσι και δεν εχουν ερθει απο την αντιπροσωπεια :twoguns:

Ναι,ελεγε η sharp 1-1-2008 παραλαμβανει και χρωσταει γενικα σ ολη την Ελλαδα καπου στις 1000 τηλεορασεις.

Λες να ειμαι λιιιγο τυχερος και στα νεα κομματια να εχει διορθωθει το clouding?:chinscratch:

Λες να ειμαι λιιιγο τυχερος και στα νεα κομματια να εχει διορθωθει το clouding?:chinscratch:
Για την W2000 ειχε βγει ποιο εντονο προβλημα σε καποια μοντελα οχι για τα νεοτερα .
Αυτο μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε οπως ετυχε και σε Χ σε καποιον απο δω μεσα π.χ.
Μην αγχωνεσεεεεεε...

Ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοια δαπανη για tv οπως και η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω internet.Oποτε η ανασφαλεια και οι συνεχεις ερωτησεις εχουν την τιμητικη τους..

Ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοια δαπανη για tv οπως και η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω internet.Oποτε η ανασφαλεια και οι συνεχεις ερωτησεις εχουν την τιμητικη τους..

Καταλαβαινω , εχω περασει κι εγω απο κει ( εδω και πολυ καιρο βεβαια )γιαυτο σου λεω , μην αγχωνεσεεεεεεεεε .

Παραγελλια απο 21-1-08 και περιμενω και περιμενω...τσουλωντας τη φερνουν?:nounder:

Το πολύ σε τρεις μέρες θα την έχεις
Μακαρι γιατι διαβασα σ ενα ξενο site, οτι περιμενουν παραλαβη το Μαρτιο..Δεν πιστευω να μου πουν αλλη τιμη οποτε ερθει ε?

Ελεος...απο 21-1- 08 περιμενω απο Λαρισαιο 40W3000?Να ακυρωσω τι να κανω??????

Ξερεις τι μου τι σπαει?Με παιρνουν το ΠΡΟπερασμενο Σαββατο και μου λενε οτι Δευτερα η Τριτη σιγουρα θα παραλαβω και περασε αλλη μια βδομαδα..προτιμω να μου πουνε απ την αρχη 20 μερες παραδοση,οχι ετσι βαζουμε μια παραγγελια σ εκκρεμοτητα και ενημερωση στον πελατη καμμια.Ετσι και γω τους ειπα αν δεν μου πουν ποτε, θ ακυρωσω την παραγγελια..

Ξανα πάρε αμα είναι αύριο αλλά σου λέω δν χρειάζεται να ανυσηχείς