Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Εγω μολις τα καταφερα παντως.
Working time : B9:36,φανταζομαι 9 ωρες και 36 λεπτα για τις 3 ημερες που την εχω,πολυ σωστα.
Κι ετσι προς ενημερωση,το προβλημα ηταν οτι πατουσα τα κουμπια πολυ γρηγορα... :flipout:
Ευχαριστω,φιλε Yperion :a0210:

Το να ανιχνεύει η τηλεόραση ότι μια συνδεδεμένη συσκευή τέθηκε σε λειτουργία, νόμιζα ότι ήταν μόνο ιδιότητα του scart. Γίνεται και σε HDMI;
Σαφώς η δική μου τηλεόραση (9731 philips) δεν έχει τέτοια λειτουργία...
Έχουν οι σόνυ;

Βεβαιως και γινεται αν η συνδεδεμενη συσκευη ειναι Sony και εχει το λεγομενο "Bravia Sync".

Aν ειναι αλλης μαρκας δεν υπαρχει συμβατοτητα. Κανονικα αφου το PS3 το βγαζει η Sony θα επρεπε να υποστηριζει την λειτουργια αυτη οπως κανει το BDP-S350 (που ειναι και φθηνότερο και καλυτερο σαν εικονα απο το PS3).

Και εγω ελπιζω με το PS3 να την εχει αυτην την την λειτουργία ... προς το παρων δεν εχω βρει κατι παντως!!!

Η λειτουργία που λέτε ονομάζεται HDMI CEC (Consumers Electronics Control) και υπάρχει από τις αρχικές προδιαγραφές του HDMI. Δυστυχώς το PS3 δεν πρέπει να είναι συμβατό (προς το παρών τουλάχιστον).

Επίσης έχω την εντύπωση πως δεν είναι απαραίτητο οι συσκευές που επικοινωνούν να είναι του ίδιου κατασκευαστή, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη.

Γιώργο έχω την εντύπωση πως το CEC υπάρχει απλά ως δυνατότητα του HDMI αλλά στην διακριτική ευχέρεια του κατασκευαστή των συσκευών είναι το πώς και αν θα χρησιμοποιηθεί. Γι' αυτό και η LG έχει το Simplink, η Sony το Bravia Sync, η Πανασόνικ το Viera Link κλπ.

Γιώργο έχω την εντύπωση πως το CEC υπάρχει απλά ως δυνατότητα του HDMI αλλά στην διακριτική ευχέρεια του κατασκευαστή των συσκευών είναι το πώς και αν θα χρησιμοποιηθεί. Γι' αυτό και η LG έχει το Simplink, η Sony το Bravia Sync, η Πανασόνικ το Viera Link κλπ.

Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω.

Ναι Κώστα, το μήνυμα κυρίως πήγαινε στον petasis που ανέφερε την αντίστοιχη λειτουργία του scart (που νομίζω ήταν πατέντα της Philips).

Έχει δοκιμάσει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου συσκευών από διαφορετικούς κατασκευαστές ?

Re: Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Kαλημέρα !
Το ίδιο έκανε και σε μένα όταν πρωτοσύνδεσα το PS3 με ΗDMI με τη TV.
Πρέπει μέσα απο το μενού του PS3 να βάλεις ότι ότι ενεργοποιείς την σύνδεση με
ΗDMI.

οσο και να το ψαχνω δεν το βρισκω!!εχει κανεις καμια ιδεα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

οσο και να το ψαχνω δεν το βρισκω!!εχει κανεις καμια ιδεα?
Καλησπέρα!
Πηγαίνεις στο μενού στο settings πατάς ok μετά display settings πατάς πάλι ok video output πατάς πάλι ok ,βγαίνουν τέσσερις επιλογες:
Hdmi
Component
Composite
Av multi

Επιλέγεις Hdmi (ή με όποιο τρόπο θέλεις να συνδέσεις την TV με το PS3),συνεχίζεις μετά ανάλογα τις προτιμήσεις που έχεις για το Hdmi.

Το καλώδιο HDMI που θα συνδεθεί με το Playstation 3 παίζει ρόλο τι μάρκα θα είναι (ποιότητα)?Thanks

Κανενα ρολο. Ψηφιακο σημα μεταφερουν , ιδια ειναι η ποιοτητα εικονας εκτος και μιλαμε για μεγαλες αποστασεις (πχ. 10 μετρα).

Παντως καλο θα ηταν να παρεις καποιο επωνυμο (πχ. Hama) χωρις ομως να χρειαζεται να ειναι ακριβο.-bye-

Το καλώδιο HDMI που θα συνδεθεί με το Playstation 3 παίζει ρόλο τι μάρκα θα είναι (ποιότητα)?Thanks

Πάντως σε προσπάθεια που κάναμε να συνδέσουμε το PS3 σε τηλεόραση φίλου με φθηνό HDMI (5 ), δεν έδειξε ποτέ. Αγχωθήκαμε, αλλά μόλις βάλαμε το δικό μου καλώδιο, όλα μια χαρά.

Εγω εχω παρει ενα 2μετρο Clicktronick την καινουργια σειρά που είναι 1,3b για να συνδεσω το PS3 με την LG7000 !

Δεν ηταν και φθηνό.... Γυρω στα 35 ευρω .....Τα αντιστοιχα Supra εχουν κανα 40-45αρι ευρω, αλλα προσωπικα και εχοντας 2 Supra μεγαλα (8μετρο και 10μετρο) για τον προβολεα μου ΔΕΝ παρατηρησα κατι λιγοτερο στο Clicktronick.... Εχει τριπλή μόνωση, επιχρυσα ακροβύσματα 24κ όπως και το Supra, και επιπλεόν έχει και φερίτες στα ακρα για προστασία του σήματος από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές....:a0210:

Εγω εχω παρει ενα 2μετρο Clicktronick την καινουργια σειρά που είναι 1,3b για να συνδεσω το PS3 με την LG7000 !

Δεν υπαρχουν καλωδια ΗDMI 1.3b , oυτε καλωδια Full HD , αυτα ειναι κολπα του μαρκετινγκ.

Βεβαια να μην παμε στην αλλη ακρη και να αγοραζουμε Κινεζικα καλωδια με 5 ευρω.

Νομίζω ότι υπάρχουν 2 πρότυπα πιστοποίησης για καλώδια πάντως.
Υπάρχουν καλώδια που μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 75 MHz, και άλλα που φτάνουν μέχρι τα 340 (high speed). Οπότε, καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά...
Αλλά όχι να πηγαίνουμε και σε πανάκριβες λύσεις...

http://www.hdmi.org/learningcenter/faq.aspx#49

Tα high speed ουσιαστικα δεν μας ενδιαφερουν γιατι κανενας σπιτι του δεν εχει εξοπλισμο που να χρειαζεται τοσο γρηγορη διαμεταγωγη δεδομενων.

One of the joys of digital transmission is that the cables have less of an effect on video quality than they do with analog signals. They're still subject to interference and poor-quality connectors are always an issue, but there's no need to blow a fortune on digital cabling. In almost all usage situations, less-expensive HDMI and DVI cables should offer nearly identical performance compared to expensive name brands. The exceptions are long runs--say, more than 10 feet--where high-quality cables often work better, although often you'll need some sort of extender for these situations anyway. Personally, I would buy the cheapest cable I could find from a local or online vendor with a return policy and try it out. If you do notice image degredation, which sometimes appears as "sparklies" in digital transmissions, then upgrade to a higher-quality cable.

http://reviews.cnet.com/4520-11246_7-6361815-1.html

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τα περί "category 1". Φτάνουν μέχρι 1080ι;