Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ειναι πολυ καλη τιμη.

Κοιταξε και αυτο παντως...

http://www.skroutz.gr/s/53958/Sony-BDP-S350.html?keyphrase=BDP-S350

Kαλυτερη εικονα απο το PS3 σε χαμηλότερη τιμη και χωρις να ακους και τα ανεμιστηρακια να δουλευουν ουτε να χρειαζεται να αγορασεις εξτρα τηλεχειριστηριο.-bye-

Re: Sony W4500 series 100Hz

Εχω συνδεσει τη 40W4500 (καινουργια:BDGBGDB55:) με τον ενισχυτη Denon AVR-2308 μεσω HDMI (και αυτον με τη σειρα του με το Pioneer DV-575 μεσω απλου audio/video καλωδιου). Δεν εχω καταφερει ακομα ορισμενα πραγματα οπως π.χ. οταν βαζω cd ή dvd να εχω ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης, και οταν βλεπω τηλεοραση να εχω ηχο απο τα ηχεια του ηχοσυστηματος!!?!! Οπως επισης δεν μπορω να δω το μενου του ενισχυτη στη οθονη της Sony!?! Καμια ιδεα?? Παραθετω απαντηση σε ανοικτο νημα στην κατηγορια καλωδια κτλ.

'' Question : I can't view my On Screen Setup through an HDMI connection on my AVR-888, AVR-2308CI, AVR-988, or AVR-2808CI

Answer : The reason you can't do this is that many displays will not accept a 480i signal on their HDMI input, and our On Screen Display menu is a 480i signal. What you can do to resolve this however, is run a composite cable from the monitor out on the receiver to an open composite input on the receiver, turn your video convert and IP scaler on, and change to that source. This will allow your on screen display to view through your monitor.

Απ' οτι καταλαβα για να δω μια ταινια δεν χρειαζεται να κανω κατι (αλλωστε πραγματι βλεπω τελικα!!), για να δω το μενου του ενισχυτη ομως θα πρεπει να χρησιμοποιησω και component καλωδιο, σωστα? Αφελής ερώτηση, αλλα μπορω να εχω παραλληλα συνδεδεμενο και HDMI και Component καλωδιο? ''

Και εγω την τιμη του πλαισιου ερχομουνα να γραψω, αλλα βρηκα και αλλη καλυτερη... 1189.

http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=15788&catId=238&la=1

Το scrutz παντως δεν εχει ενημερωθει, αλλα λεει αυτο και αλλα τα μαγαζια. Μαλλον εχουμε πτωση τιμης και αισθανομαι κωλοφαρδος γιατι μολις αρχησα να την ξανακοιταω, μετα απο 1 μηνα που ειχα να ασχοληθω με το θεμα της αγορας νεας (αμην) τηλεορασης!!

Last edited:

Ρε παιδιά είναι δυνατόν; Τον Σεπτέμβρη είχε 1500 και τώρα έπεσε στα 1200 . Τόσο γρήγορα πέφτουν οι τιμές πιά;

Mήπως ειναι καμια εισαγωγή απο Κίνα ; Πρίν απο καιρο ειχα δει μια στο Πουθενα φθηνότερα και εγραφε χωρα εισαγωγης Κινα.

Από όσο ξέρω, ένα τεράστιο ποσοστό των τηλεοράσεων της Sony παράγονται στην Κίνα. Δεν είναι κάτι καινούριο και μάλλον δεν παίζει ρόλο στην τιμή.
Τώρα το αν έχουν πιθανώς κάνει κάποια έκπτωση στο κατασκευαστικό κομμάτι, ώστε να ρίξουν την τιμή, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Δεν υπαρχουν Sony απο την Kινα ρε παιδια. Απο Ισπανια ερχονται τα περισσοτερα μοντελα (εκει γινεται η συναρμολογηση) και μερικα απο Σλοβακια.

Εγω 2 LCD Sony που εχω (40D3000 , 46W4000) και μια που ειχα (32S2010) oλες made in Spain ηταν.

Ειναι πολυ καλη τιμη.

Κοιταξε και αυτο παντως...

http://www.skroutz.gr/s/53958/Sony-BDP-S350.html?keyphrase=BDP-S350

Kαλυτερη εικονα απο το PS3 σε χαμηλότερη τιμη και χωρις να ακους και τα ανεμιστηρακια να δουλευουν ουτε να χρειαζεται να αγορασεις εξτρα τηλεχειριστηριο.-bye-

α) σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει deck στην αγορα να βγαζει καλυτερη εικονα απο το ps3 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, δεν ξεχωριζονται οι διαφορες στην εικονα ουτε απο τους πιο εμπειρους
β) δεν ηξερα οτι θα εχεις κολλημενο το αυτι σου στην συσκευη οταν παιζει ταινια και βαρανε τα κλαμπατζιμπανα του ηχοσυστηματος δυνατα
γ)το ps3 εχει controllers που κανουν μια χαρα την δουλεια τους στην διαχειρηση μενου ταινιων

και τεταρτον και τελευταιο 1100 ευρω για να παρεις 40 ιντσες ειναι πολλα λεφτα την στιγμη, με πολυ λιγοτερα λεφτα παιρνεις 2 ιντσες παραπανω ,καλυτερη τεχνολογια (PLASMA) και συνολικα ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ εικονας -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

α) σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει deck στην αγορα να βγαζει καλυτερη εικονα απο το ps3 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, δεν ξεχωριζονται οι διαφορες στην εικονα ουτε απο τους πιο εμπειρους
β) δεν ηξερα οτι θα εχεις κολλημενο το αυτι σου στην συσκευη οταν παιζει ταινια και βαρανε τα κλαμπατζιμπανα του ηχοσυστηματος δυνατα
γ)το ps3 εχει controllers που κανουν μια χαρα την δουλεια τους στην διαχειρηση μενου ταινιων

και τεταρτον και τελευταιο 1100 ευρω για να παρεις 40 ιντσες ειναι πολλα λεφτα την στιγμη, με πολυ λιγοτερα λεφτα παιρνεις 2 ιντσες παραπανω ,καλυτερη τεχνολογια (PLASMA) και συνολικα ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ εικονας -bye-

Γεια σου φίλε Trisalon,-bye-

Νομίζω ο Yperion αναφερόταν στο δικό μου postόπου μιλάω για την 52αρα και 2100 ε.
Το PS3 το θεωρώ καλή αγορά μόνο αν θελήσω να συνδυάσω παιχνιδομηχανή και BRplayer.

τελικα τα 1190 ευρω ειναι καλη τιμη για την 40w4500?τα αξιζει τα χρηματα της?η καρτα δικτυου τι ρολο παιζει??

Αν θελεις να ξερεις το οτι το S350 εχει καλυτερη εικονα απο το PS3 το ελεγε ενα μελος στο AVforums που δουλευει για την Sony.
Eπισης απο το WhichHiFi...

There’s no doubt in our minds that this is Sony’s best Blu-ray player to date.

http://whathifi.com/Review/Sony-BDP-S350/default.aspx

The PS3 is still a capable machine, but some of the cheaper stand-alone players offer more

http://whathifi.com/Review/Sony-PlayStation3-80GB/

Αν θελεις να ζεις στην αγνοια δικαιωμα σου αλλα οι αλλοι δεν σου φταινε σε τιποτα.-bye-

τελικα τα 1190 ευρω ειναι καλη τιμη για την 40w4500?τα αξιζει τα χρηματα της?η καρτα δικτυου τι ρολο παιζει??

Για μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις της αγορας στις 40-42" νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη. Εδω αλλοι δινουν πολλα περισσοτερα για τηλεορασεις με χειροτερη εικονα και μικροτερες στο μεγεθος πχ. Pioneer KRL-37V , Philips 37PFL9603...-bye-

Γνωρίζει κανείς απο εσάς αν υπάρχει γενικά έλλειψη στην ελληνική αγορά της SONY KDL-46W4500;

Σε 2-3 eshop που πήρα τηλέφωνο μου είπανε για μετα τα Χριστούγεννα θα έχουνε.

Τι εγινε ? ειχα 3 μερες να μπω και ειδα οτι οι τιμες στην 40W4500 πηραν την κατηφορα. Και μιλαμε για μεγαλη μειωση τιμων.
Επειδη δεν εχω τον χρονο να ψαξω ειναι γενικο το φαινομενο στην SONY η μονο στο συγκεκριμενο μοντελο? Στις αλλες εταιριες τι γινεται ?
Ειναι καποια προωθητικη ενεργεια η εχει σχεση με τιν γενικη οικονομικη κριση ?
Ειχα προβλεψει πτωση λογω οικονομικης κρισης αλλα οχι και τοσο μεγαλη διαφορα.

Επειδή κάτι ακούω για έλλειψη αποθεμάτων, υποψιάζομαι το εξής: Επειδή ούτως ή άλλως, από Ιανουάριο θα έριχναν τις τιμές, τις ρίχνουν από τώρα, ώστε να πέσει ο κόσμος με τα μούτρα και να παραγγείλει. Το προιόν βέβαια θα τα παραλάβουν οι περισσότεροι πελάτες από Ιανουάριο, αλλά η Sony θα έχει πετύχει τον στόχο της. Αν και αντεπιχειρόντας στην παραπάνω υποψία μου, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση και να μην έπεφτε η τιμή της, πάλι θα πουλούσε πολλά κομμάτια.

Πριν λίγο με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο ότι την Sony W4500 46' που είχα παραγγείλει τέλη Νοεμβρίου θα την παραλάβω μέσα στον Γενάρη και πάλι δεν είναι σίγουρο.Υπάρχει πρόβλημα μου είπαν με το εργοστάσιο που τις παράγει.Και ρωτώ εγώ.Να την ακυρώσω και να πάρω την Samsung 46' LED 786 ή να κάνω υπομονή και να περιμένω την Sony?Ευχαριστώ

Πριν λίγο με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο ότι την Sony W4500 46' που είχα παραγγείλει τέλη Νοεμβρίου θα την παραλάβω μέσα στον Γενάρη και πάλι δεν είναι σίγουρο.Υπάρχει πρόβλημα μου είπαν με το εργοστάσιο που τις παράγει.Και ρωτώ εγώ.Να την ακυρώσω και να πάρω την Samsung 46' LED 786 ή να κάνω υπομονή και να περιμένω την Sony?Ευχαριστώ

Καμια τηλεοραση δεν αξιζει αναμονη 1-2 μηνων. -bye-

Μετά από σκέψη είχα αποφασίσει να αγοράσω την Sony W4500 46' κυρίως γιατί με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια στο PS3 και είχα ακούσει για έντονο input lag στην Samsung.Τελικά με τις ανοησίες της Sony πρέπει να ξαναποφασίσω...Τι να κάνω δεν ξέρω..

Γνωρίζουμε αν η διαθεσιμότητα από Γενάρη είναι γενικό φαινόμενο και ισχύει και για τα υπόλοιπα καταστήματα ?

Θα πάρει φίλος 46άρα και ήταν από τις πρώτες επιλογές.